LJA-854256992024-04-09T00:00:00Vi vokser i Egedal, og derfor søger vi to psykologer til faste stillinger i PPR Dagtilbud og skole fra 1. august 2024 den ene stilling med mulighed for nedsat tid

Egedal er en kommune, hvor fællesskab om opgaver og udvikling går hånd i hånd med fleksibilitet og balance for os som mennesker. Det betyder helt konkret, at vi har mindre fokus på hierarkisk organisationsstruktur, hvor opgaverne løses i siloer, og mere fokus på fællesskabende organisationsstruktur, hvor opgaverne løses sammen på tværs. Vi kalder det fælles om opgaven. Vi er i fuld gang med at implementere behandlingsforløbet STIME i PPR, der er Region Hovedstadens tværsektorielle samarbejde om børn og unge i psykisk mistrivsel. Vi fordeler opgaven bredt i psykologgruppen, og du har derfor også mulighed for at blive en del af STIME.                                                  Derudover skal vi til at oprette et kriseteam i psykologgruppen, som du også har mulighed for at blive en del af.

Psykologgruppen er en del af PPR på i alt ca. 34 medarbejdere. Vi sidder samlet på fælles kontor på Egedal Rådhus, og spiser ofte frokost sammen i kantinen. Egedal rådhus ligger lige ved siden af Egedal station. Vi er en mindre kommune, og der er gode muligheder for at præge retningen både internt i gruppen og på tværs af forskellige snitflader. Vi har en høj grad af fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet altid med fokus på opgaven, og med mulighed for kompetenceudvikling løbende. Derudover får du en mentor, som vil være tilknyttet dig de første 3-4 måneder. Herefter mulighed for et internt supervisionsforløb internt og eksternt med henblik på autorisation. Psykologgruppen er delt i to grupper med intern supervision. I øjeblikket får begge grupper ekstern supervision ud fra den mentaliserende tilgang.

Vi er optagede af at vores ressourcer og tid bliver brugt bedst muligt, for at komme børnene mest til gavn. I PPR arbejder vi ud fra et systemisk og ressourceorienteret børnesyn på hele 0-18 års området, og vi tror på, at en tidlig helhedsorienteret indsats hjælper vores børn og unge bedst muligt. Vi er 16 psykologer, der løser en bred vifte af opgaver i dagtilbud, skoler og kommunens forskellige specialtilbud, der er beliggende på de lokale folkeskoler. Du vil blive tilknyttet én folkeskole og daginstitutioner tæt på skolen.

Som psykolog er dine arbejdsopgaver alsidige og består bl.a. af:

 • Rådgivning, vejledning og supervision af fagprofessionelle inden for børns udvikling, læring og trivsel du skal facilitere og styrke mulighederne for at udvikle og understøtte de inklusionspraksisser, der arbejdes med på skoler og i daginstitutioner til gavn for børn/unge, medarbejdere og ledere.
 • Afklarende samtaler og observationer - her vægter vi, at du kan understøtte de fagprofessionelles forståelse af børns handlinger, intentioner og udviklingsbehov og pege på mulige veje at gå i forhold til konkrete indsatser og handleplaner.
 • Udarbejdelse af pædagogiske psykologiske vurderinger du skal efter behov udarbejde en PPV, som understøtter lærere og pædagogers pædagogiske og didaktiske praksis.
 • Betjening på dagtilbuds- såvel som skoleområdet du skal varetage arbejdsopgaver i et antal daginstitutioner og på en skole i Egedal.
 • Forældresamarbejde og tværfagligt samarbejde Vi finder stor værdi og vigtighed i en helhedsorienteret indsats med inddragelse af forældre, netværk samt tværfaglige samarbejdspartnere.

Vi ser gerne, at du:

 • Er uddannet cand.psych. eller cand.pæd.psych. gerne med autorisation.
 • Formår at sætte din faglighed i spil i et tværfagligt felt med mange samarbejdspartnere.
 • Har lyst til at bidrage til videreudviklingen af PPR og dets understøttelse af børns læring, trivsel og udvikling.
 • Ser værdien af at skabe deltagelsesmuligheder for børn og understøtte relationskompetence hos de vigtige voksne omkring dem.
 • Har erfaring med rådgivning, vejledning og supervision af de fagprofessionelle omkring børn og unge.
 • Kan se dig selv bidrage til et arbejdsfællesskab, hvor faglig udvikling, dialog og samarbejde på tværs vægtes højt i varetagelsen af kerneopgaven ude på skolerne og daginstitutionerne.
 • Er åben og imødekommende med et ressourcefokuseret menneskesyn.
 • At du formår at arbejde selvstændigt, systematisk og metodisk i opgaveløsningen samt facilitere frugtbare møderum, være retningsgivende i udviklingsprocesser for børn og børnegrupper.
 • Formår at indgå i og bidrage til respekt- og tillidsfulde relationer, hvor du også har modet til at udfordre synspunkter og skabe refleksionsrum sammen med ledelser og medarbejdere om pædagogisk og undervisningsmæssig praksis med inddragelse af aktuel viden og forskning.
 • Kommunikerer godt på skrift og i tale.

Vi tilbyder:

Et spændende job, hvor du bliver en del af et stærkt og tværfagligt arbejdsfelt med engagerede og

aktive kollegaer på en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi både er samskabende om meningsfulde løsninger, men også løser

opgaverne selvstændigt og ansvarsfuldt. Vi vægter den tværfaglige sparring højt. Vores arbejdsfelt er

komplekst og præget af kontinuerlig udvikling og forandringer, og derfor gør vi os umage for gode

løsninger, der er til gavn for vores børn og unges trivsel, læring og udvikling.

Du kan være med til at præge udviklingen af en tilgang tæt på praksis i samarbejde med gode og kompetente kolleger.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder af PPR, Skole og Dagtilbud Maria Mittag på telefon 72 59 80 12 eller tillidsrepræsentant og PPR-psykolog Katrine Schrøder på tlf. 72 59 65 46.

Ansøgningsfrist er den 18. juni 2024. Vi indkalder løbende til samtaler.  Der indhentes referencer, hvis vi tilbyder dig en af stillingerne.

Når du ansøger, bedes du vedhæfte uddannelsesbevis, CV, dokumentation for tidligere arbejde og andre relevante oplysninger.

Vi ser frem til at høre fra dig!

I Egedal Kommune er der plads til det hele menneske

 

Som ansat i Egedal Kommune skal der både være plads til det gode arbejdsliv og det gode privatliv. Det kalder vi Den fleksible arbejdsplads. Med den fleksible arbejdsplads skaber vi de bedst mulige rammer for medarbejdere og ledere. Vi tror nemlig på, at der skal være mulighed for at tilpasse sit arbejdsliv til sin konkrete livssituation. Det gør vi, fordi vi tror på, at medarbejdere som oplever sammenhæng i hverdagen, skaber gode resultater for vores borgere i kommunen. I Egedal findes der ikke én enkelt løsning for fleksibilitet, det afhænger nemlig både af den konkrete stilling og af den konkrete livssituation.

Egedal Kommune har cirka 45.000 indbyggere og 3.800 medarbejdere. Vi er organiseret med en direktion, seks fagcentre og to tværgående servicecentre. I Egedal Kommune lægger vi generel vægt på helhedsorienteret tænkning og tværgående samarbejde præget af dialog, anerkendelse og tillid. Vi er også en arbejdsplads, som tør gå nye veje med tætte og tværgående samarbejder under temaet Fælles om opgaven. Vi finder det naturligt at samarbejde om opgaver, der ligger i mellem og på tværs af organisatoriske søjler og hierarkier. Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

101IDK_DG_PSYDKDanmark2024-06-18T00:00:000000https://egedalkommune.career.emply.com/apply/vi-vokser-i-egedal-og-derfor-soger-vi-to-psykologer-til-faste-stillinger-i-ppr-d/bzye3vEuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandEgedal3702797Egedal Kommune - PPR10Dronning Dagmars Vej 2003650ØlstykkeDKDanmarkDKDanmark3702797_logo_large.jpgwww.egedalkommune.dk3702797_logo_small.jpg0364071824
Dronning Dagmars Vej 200
3650ØlstykkeDKDanmarkDKDanmark
8FuldtidPsykologjob003-06-202416-06-202471Psykiatri364071824
Dronning Dagmars Vej 200
3650ØlstykkeDKDanmark
da-DK
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi vokser i Egedal, og derfor søger vi to psykologer til faste stillinger i PPR Dagtilbud og skole fra 1. august 2024 den ene stilling med mulighed for nedsat tid

Egedal Kommune - PPR

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
09-04-2024
Kontakt
Egedal Kommune - PPR
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Kontakt
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-04-2024
Udløber
18-06-2024
Kviknummer
LJA-85425699
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Psykiatri

Egedal er en kommune, hvor fællesskab om opgaver og udvikling går hånd i hånd med fleksibilitet og balance for os som mennesker. Det betyder helt konkret, at vi har mindre fokus på hierarkisk organisationsstruktur, hvor opgaverne løses i siloer, og mere fokus på fællesskabende organisationsstruktur, hvor opgaverne løses sammen på tværs. Vi kalder det fælles om opgaven. Vi er i fuld gang med at implementere behandlingsforløbet STIME i PPR, der er Region Hovedstadens tværsektorielle samarbejde om børn og unge i psykisk mistrivsel. Vi fordeler opgaven bredt i psykologgruppen, og du har derfor også mulighed for at blive en del af STIME.                                                  Derudover skal vi til at oprette et kriseteam i psykologgruppen, som du også har mulighed for at blive en del af.

Psykologgruppen er en del af PPR på i alt ca. 34 medarbejdere. Vi sidder samlet på fælles kontor på Egedal Rådhus, og spiser ofte frokost sammen i kantinen. Egedal rådhus ligger lige ved siden af Egedal station. Vi er en mindre kommune, og der er gode muligheder for at præge retningen både internt i gruppen og på tværs af forskellige snitflader. Vi har en høj grad af fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet altid med fokus på opgaven, og med mulighed for kompetenceudvikling løbende. Derudover får du en mentor, som vil være tilknyttet dig de første 3-4 måneder. Herefter mulighed for et internt supervisionsforløb internt og eksternt med henblik på autorisation. Psykologgruppen er delt i to grupper med intern supervision. I øjeblikket får begge grupper ekstern supervision ud fra den mentaliserende tilgang.

Vi er optagede af at vores ressourcer og tid bliver brugt bedst muligt, for at komme børnene mest til gavn. I PPR arbejder vi ud fra et systemisk og ressourceorienteret børnesyn på hele 0-18 års området, og vi tror på, at en tidlig helhedsorienteret indsats hjælper vores børn og unge bedst muligt. Vi er 16 psykologer, der løser en bred vifte af opgaver i dagtilbud, skoler og kommunens forskellige specialtilbud, der er beliggende på de lokale folkeskoler. Du vil blive tilknyttet én folkeskole og daginstitutioner tæt på skolen.

Som psykolog er dine arbejdsopgaver alsidige og består bl.a. af:

 • Rådgivning, vejledning og supervision af fagprofessionelle inden for børns udvikling, læring og trivsel du skal facilitere og styrke mulighederne for at udvikle og understøtte de inklusionspraksisser, der arbejdes med på skoler og i daginstitutioner til gavn for børn/unge, medarbejdere og ledere.
 • Afklarende samtaler og observationer - her vægter vi, at du kan understøtte de fagprofessionelles forståelse af børns handlinger, intentioner og udviklingsbehov og pege på mulige veje at gå i forhold til konkrete indsatser og handleplaner.
 • Udarbejdelse af pædagogiske psykologiske vurderinger du skal efter behov udarbejde en PPV, som understøtter lærere og pædagogers pædagogiske og didaktiske praksis.
 • Betjening på dagtilbuds- såvel som skoleområdet du skal varetage arbejdsopgaver i et antal daginstitutioner og på en skole i Egedal.
 • Forældresamarbejde og tværfagligt samarbejde Vi finder stor værdi og vigtighed i en helhedsorienteret indsats med inddragelse af forældre, netværk samt tværfaglige samarbejdspartnere.

Vi ser gerne, at du:

 • Er uddannet cand.psych. eller cand.pæd.psych. gerne med autorisation.
 • Formår at sætte din faglighed i spil i et tværfagligt felt med mange samarbejdspartnere.
 • Har lyst til at bidrage til videreudviklingen af PPR og dets understøttelse af børns læring, trivsel og udvikling.
 • Ser værdien af at skabe deltagelsesmuligheder for børn og understøtte relationskompetence hos de vigtige voksne omkring dem.
 • Har erfaring med rådgivning, vejledning og supervision af de fagprofessionelle omkring børn og unge.
 • Kan se dig selv bidrage til et arbejdsfællesskab, hvor faglig udvikling, dialog og samarbejde på tværs vægtes højt i varetagelsen af kerneopgaven ude på skolerne og daginstitutionerne.
 • Er åben og imødekommende med et ressourcefokuseret menneskesyn.
 • At du formår at arbejde selvstændigt, systematisk og metodisk i opgaveløsningen samt facilitere frugtbare møderum, være retningsgivende i udviklingsprocesser for børn og børnegrupper.
 • Formår at indgå i og bidrage til respekt- og tillidsfulde relationer, hvor du også har modet til at udfordre synspunkter og skabe refleksionsrum sammen med ledelser og medarbejdere om pædagogisk og undervisningsmæssig praksis med inddragelse af aktuel viden og forskning.
 • Kommunikerer godt på skrift og i tale.

Vi tilbyder:

Et spændende job, hvor du bliver en del af et stærkt og tværfagligt arbejdsfelt med engagerede og

aktive kollegaer på en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi både er samskabende om meningsfulde løsninger, men også løser

opgaverne selvstændigt og ansvarsfuldt. Vi vægter den tværfaglige sparring højt. Vores arbejdsfelt er

komplekst og præget af kontinuerlig udvikling og forandringer, og derfor gør vi os umage for gode

løsninger, der er til gavn for vores børn og unges trivsel, læring og udvikling.

Du kan være med til at præge udviklingen af en tilgang tæt på praksis i samarbejde med gode og kompetente kolleger.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder af PPR, Skole og Dagtilbud Maria Mittag på telefon 72 59 80 12 eller tillidsrepræsentant og PPR-psykolog Katrine Schrøder på tlf. 72 59 65 46.

Ansøgningsfrist er den 18. juni 2024. Vi indkalder løbende til samtaler.  Der indhentes referencer, hvis vi tilbyder dig en af stillingerne.

Når du ansøger, bedes du vedhæfte uddannelsesbevis, CV, dokumentation for tidligere arbejde og andre relevante oplysninger.

Vi ser frem til at høre fra dig!

I Egedal Kommune er der plads til det hele menneske

 

Som ansat i Egedal Kommune skal der både være plads til det gode arbejdsliv og det gode privatliv. Det kalder vi Den fleksible arbejdsplads. Med den fleksible arbejdsplads skaber vi de bedst mulige rammer for medarbejdere og ledere. Vi tror nemlig på, at der skal være mulighed for at tilpasse sit arbejdsliv til sin konkrete livssituation. Det gør vi, fordi vi tror på, at medarbejdere som oplever sammenhæng i hverdagen, skaber gode resultater for vores borgere i kommunen. I Egedal findes der ikke én enkelt løsning for fleksibilitet, det afhænger nemlig både af den konkrete stilling og af den konkrete livssituation.

Egedal Kommune har cirka 45.000 indbyggere og 3.800 medarbejdere. Vi er organiseret med en direktion, seks fagcentre og to tværgående servicecentre. I Egedal Kommune lægger vi generel vægt på helhedsorienteret tænkning og tværgående samarbejde præget af dialog, anerkendelse og tillid. Vi er også en arbejdsplads, som tør gå nye veje med tætte og tværgående samarbejder under temaet Fælles om opgaven. Vi finder det naturligt at samarbejde om opgaver, der ligger i mellem og på tværs af organisatoriske søjler og hierarkier. Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på psykologjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Egedal Kommune - PPR
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Kontaktperson
Adresse
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-04-2024
Udløber
18-06-2024
Kviknummer
LJA-85425699
Jobtype
Fuldtid
Fag
Psykiatri
Beliggenhed