LJA-853224332024-02-09T00:00:00Vi udvider og søger en klinisk erfaren psykolog til behandling af unge, børn og familier.

Fagcenter Børn og Familie i Kalundborg Kommune tilbyder en stilling på 20-25 timer pr. uge med ansættelse pr. 1. april 2024 eller snarest muligt. De primære arbejdsopgaver befinder sig indenfor Barnets Lov / Servicelovens § 30 og § 32, hvor der kan være tale om længerevarende og kortere behandlingsforløb, hvor familien ofte inddrages samt psykologiske undersøgelsesopgaver.

 

Vi har en hverdag med god mulighed for selvstændigt at tilrettelægge arbejdet og arbejdstiden. Sammensætningen i en uge kan fx være en ugentlig sen dag, en enkelt tidlig dag og mulighed for en hjemmearbejdsdag. Psykologfagligt er vi ikke underlagt en overordnet teoretisk ramme, så vi tilbyder derfor at løse de faglige varierende opgaver med metodefrihed, og mulighed for god faglig udvikling, da vi søger at tilgå forskellige videnskabsteoretiske ståsteder med nysgerrighed og refleksion.

 

I psykologteamet er vi seks medarbejdere. Vi arbejder selvstændigt i opgaverne, men der hvor opgaverne kalder på en kollega, samarbejder vi indbyrdes eller tværfagligt fx med familiebehandler, kontaktpædagog eller socialrådgiver. Vi arbejder ud fra forskellige tilgange, herunder mentaliseringsbaseret terapi, kognitiv adfærdsterapi, systemisk og narrativ terapi, og derudover er vi i gang med at opkvalificere os inden for traumeområdet og inden for behandling målrettet autismespektrumforstyrrelser. Vi lægger vægt på faglig udvikling og refleksion. Vi eksperimenterer aktuelt med vores behandlingstilbud, fx med oprettelse af flere gruppetilbud, psykoedukative forældreforløb, adfærdsorienterede forløb samt familieorienterede indsatser. Vi er derfor meget åbne overfor nye idéer og interventionstiltag, og du vil derfor have mulighed for at sætte dig eget præg på indsatsformer.

 

Praktiske forhold er, at vi primært arbejder i lokaler i Kalundborg og Gørlev, samt på rådhuset i Kalundborg. Toget kører lige til rådhuset (ti minutters gang herfra), hvilket kan være hjælpsomt for nogle.  Behandlingen kan også foregå på fx skoler eller i familiernes private hjem. Du kan derfor forvente en del transport, så det er en nødvendighed at have kørekort. Kalundborg kommune har biler til rådighed.

 

Din profil

Hvem er du?

 • Du er uddannet cand.psych.aut., gerne specialist eller på vej mod specialisering.

 • Klinisk erfaring indenfor et eller flere områder, som krise- og traumebehandling fx ift. overgreb, omsorgssvigt og vold, spiseforstyrrelser, depressive tanker og selvskade, ASF, ADHD, OCD, eksistentielle udfordringer i ungdomslivet fx angst og perfektionisme, udfordringer som følge af skilsmisse og lign.

 • Du ønsker at bidrage til den interne faglige refleksion og sparring samt løbende udvikling i Psykologteamet.

 • Du finder det naturligt og er åben for at reflektere over egen praksis, og at få sparring på egne faglige analyser og konklusioner.

 • Det forventes, at du som kollega træder ind i det sociale og faglige fællesskab, når din arbejdstid er på rådhuset.

 

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder

 • Et støttende kollegialt og tværfagligt fællesskab med erfarne kollegaer

 • Intern supervision ud fra mentaliseringsbaseret tilgang, systemisk tilgang og kognitiv adfærdsterapeutiske tilgange, da flere af vores kollegaer besidder efteruddannelser indenfor disse retninger. Derudover er der mulighed for supervision, der tæller mod specialistuddannelsen inden for klinisk børnepsykologi. Det vil ligeliges være muligt at være supervisor på den interne supervisoropgave

 • Ekstern supervision. Aktuelt får vi ekstern supervision af en supervisor i psykoterapi, der har særlig erfaring indenfor familierelationer, depression, selvskade og kompetenceudvikling. Vi får onlinesupervision fra en supervisor i familie og systemisk terapi fra England, der specialiserer sig inden for traumeområdet.

 • Mulighed for indflydelse på udvikling af behandlingsmæssige tilbud, det tværprofessionelle arbejde og organiseringen omkring opgaveløsningen

 

Vi er desuden et team der

 • tjekker mentalt ind hos hinanden med omsorg for øje

 • stiller høje faglige krav til os selv og hinanden

 • stræber efter ordentlighed i vores arbejde og som mennesker

 • bidrager til et levende arbejdsmiljø med høj social kapital

 • er ambitiøse og gør en forskel

 • inspireres og engageres af hinandens viden og erfaringer

 • er stolte af at udføre et særligt arbejde og være en del af teamet

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn efter gældende overenskomst

 

Hvis du vil vide mere

Såfremt du har strukturelle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte teamleder Jeanette Bargisen, 51367446, jebg@kalundborg.dk. Hvis det drejer sig om mere fagspecifikke spørgsmål, kan du kontakte koordinator Lili Aagaard, 29681556, liaa@kalundborg.dk.

I Fagcenter Børn og Familie samarbejder vi med børn, unge og deres familier. Hvis du er nysgerrig på, hvad vi arbejder med i fagcenteret, har vi lavet en video om os: Fagcenter Børn og Familie (kalundborg.dk)

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist den 13. marts 2024

Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag d. 19. marts 2024.

Du sender ansøgningen via dette link:

Jobdetaljer: Klinisk erfaren psykolog til Fagcenter Børn og Familie (kalundborg.dk)

 

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

 

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

 

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien Karriere på Kalundborgsk. I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

 

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

 

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Ansatte som i deres ansættelse har adgang til personfølsomme oplysninger, skal have privat MitID/NemID, fordi de skal identificere sig med deres private MitID/NemID. Dette for at efterleve den skærpede lovgivning og derved sikre borgernes tillid til, at alle myndigheder, herunder Kalundborg kommune, behandler personfølsomme oplysninger sikkert.

101IDK_DG_PSYDKDanmark2024-03-13T00:00:000000https://www.kalundborg.dk/kommunen/job-i-kommunen/ledige-stillinger/rekruttering/details?jobId=322347&jobTitle=Klinisk+erfaren+psykolog+til+Fagcenter+B%C3%B8rn+og+FamilieEuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandKalundborg4887892Kalundborg Kommune10Holbækvej 141 B4400KalundborgDKDanmarkDKDanmark4887892_logo_large.jpg4887892_logo_small.jpg0366359970DKDanmarkDKDanmark8FuldtidPsykologjob019-02-202403-03-2024199Behandling og sundhed206Konsulent og rådgivning72Supervision366359970
Holbækvej 141 B
4400KalundborgDKDanmark
da-DK
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi udvider og søger en klinisk erfaren psykolog til behandling af unge, børn og familier.

Kalundborg Kommune

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
09-02-2024
Kontakt
Kalundborg Kommune
Holbækvej 141 B
4400 Kalundborg
Praktisk information
Oprettet
09-02-2024
Udløber
13-03-2024
Kviknummer
LJA-85322433
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning, Supervision

Fagcenter Børn og Familie i Kalundborg Kommune tilbyder en stilling på 20-25 timer pr. uge med ansættelse pr. 1. april 2024 eller snarest muligt. De primære arbejdsopgaver befinder sig indenfor Barnets Lov / Servicelovens § 30 og § 32, hvor der kan være tale om længerevarende og kortere behandlingsforløb, hvor familien ofte inddrages samt psykologiske undersøgelsesopgaver.

 

Vi har en hverdag med god mulighed for selvstændigt at tilrettelægge arbejdet og arbejdstiden. Sammensætningen i en uge kan fx være en ugentlig sen dag, en enkelt tidlig dag og mulighed for en hjemmearbejdsdag. Psykologfagligt er vi ikke underlagt en overordnet teoretisk ramme, så vi tilbyder derfor at løse de faglige varierende opgaver med metodefrihed, og mulighed for god faglig udvikling, da vi søger at tilgå forskellige videnskabsteoretiske ståsteder med nysgerrighed og refleksion.

 

I psykologteamet er vi seks medarbejdere. Vi arbejder selvstændigt i opgaverne, men der hvor opgaverne kalder på en kollega, samarbejder vi indbyrdes eller tværfagligt fx med familiebehandler, kontaktpædagog eller socialrådgiver. Vi arbejder ud fra forskellige tilgange, herunder mentaliseringsbaseret terapi, kognitiv adfærdsterapi, systemisk og narrativ terapi, og derudover er vi i gang med at opkvalificere os inden for traumeområdet og inden for behandling målrettet autismespektrumforstyrrelser. Vi lægger vægt på faglig udvikling og refleksion. Vi eksperimenterer aktuelt med vores behandlingstilbud, fx med oprettelse af flere gruppetilbud, psykoedukative forældreforløb, adfærdsorienterede forløb samt familieorienterede indsatser. Vi er derfor meget åbne overfor nye idéer og interventionstiltag, og du vil derfor have mulighed for at sætte dig eget præg på indsatsformer.

 

Praktiske forhold er, at vi primært arbejder i lokaler i Kalundborg og Gørlev, samt på rådhuset i Kalundborg. Toget kører lige til rådhuset (ti minutters gang herfra), hvilket kan være hjælpsomt for nogle.  Behandlingen kan også foregå på fx skoler eller i familiernes private hjem. Du kan derfor forvente en del transport, så det er en nødvendighed at have kørekort. Kalundborg kommune har biler til rådighed.

 

Din profil

Hvem er du?

 • Du er uddannet cand.psych.aut., gerne specialist eller på vej mod specialisering.

 • Klinisk erfaring indenfor et eller flere områder, som krise- og traumebehandling fx ift. overgreb, omsorgssvigt og vold, spiseforstyrrelser, depressive tanker og selvskade, ASF, ADHD, OCD, eksistentielle udfordringer i ungdomslivet fx angst og perfektionisme, udfordringer som følge af skilsmisse og lign.

 • Du ønsker at bidrage til den interne faglige refleksion og sparring samt løbende udvikling i Psykologteamet.

 • Du finder det naturligt og er åben for at reflektere over egen praksis, og at få sparring på egne faglige analyser og konklusioner.

 • Det forventes, at du som kollega træder ind i det sociale og faglige fællesskab, når din arbejdstid er på rådhuset.

 

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder

 • Et støttende kollegialt og tværfagligt fællesskab med erfarne kollegaer

 • Intern supervision ud fra mentaliseringsbaseret tilgang, systemisk tilgang og kognitiv adfærdsterapeutiske tilgange, da flere af vores kollegaer besidder efteruddannelser indenfor disse retninger. Derudover er der mulighed for supervision, der tæller mod specialistuddannelsen inden for klinisk børnepsykologi. Det vil ligeliges være muligt at være supervisor på den interne supervisoropgave

 • Ekstern supervision. Aktuelt får vi ekstern supervision af en supervisor i psykoterapi, der har særlig erfaring indenfor familierelationer, depression, selvskade og kompetenceudvikling. Vi får onlinesupervision fra en supervisor i familie og systemisk terapi fra England, der specialiserer sig inden for traumeområdet.

 • Mulighed for indflydelse på udvikling af behandlingsmæssige tilbud, det tværprofessionelle arbejde og organiseringen omkring opgaveløsningen

 

Vi er desuden et team der

 • tjekker mentalt ind hos hinanden med omsorg for øje

 • stiller høje faglige krav til os selv og hinanden

 • stræber efter ordentlighed i vores arbejde og som mennesker

 • bidrager til et levende arbejdsmiljø med høj social kapital

 • er ambitiøse og gør en forskel

 • inspireres og engageres af hinandens viden og erfaringer

 • er stolte af at udføre et særligt arbejde og være en del af teamet

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn efter gældende overenskomst

 

Hvis du vil vide mere

Såfremt du har strukturelle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte teamleder Jeanette Bargisen, 51367446, jebg@kalundborg.dk. Hvis det drejer sig om mere fagspecifikke spørgsmål, kan du kontakte koordinator Lili Aagaard, 29681556, liaa@kalundborg.dk.

I Fagcenter Børn og Familie samarbejder vi med børn, unge og deres familier. Hvis du er nysgerrig på, hvad vi arbejder med i fagcenteret, har vi lavet en video om os: Fagcenter Børn og Familie (kalundborg.dk)

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist den 13. marts 2024

Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag d. 19. marts 2024.

Du sender ansøgningen via dette link:

Jobdetaljer: Klinisk erfaren psykolog til Fagcenter Børn og Familie (kalundborg.dk)

 

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

 

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

 

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien Karriere på Kalundborgsk. I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

 

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

 

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Ansatte som i deres ansættelse har adgang til personfølsomme oplysninger, skal have privat MitID/NemID, fordi de skal identificere sig med deres private MitID/NemID. Dette for at efterleve den skærpede lovgivning og derved sikre borgernes tillid til, at alle myndigheder, herunder Kalundborg kommune, behandler personfølsomme oplysninger sikkert.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på psykologjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Kalundborg Kommune
Holbækvej 141 B
4400 Kalundborg
Praktisk information
Oprettet
09-02-2024
Udløber
13-03-2024
Kviknummer
LJA-85322433
Jobtype
Fuldtid
Fag
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning, Supervision
Beliggenhed