I dag er der 
22
22
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Albertslund Kommune

Albertslund Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 13-09-2021

Trivsel og udvikling for børnene - og for dig!

  • PPR i Albertslund søger psykologer til byen for børnene, det grønne og fællesskabet.

 

20 minutters afstand i tog fra Københavns Hovedbanegård ligger Albertslund i dejlige grønne omgivelser, hvor alt er i cykelafstand. Vi søger lige nu psykologer til at hjælpe os i retning mod den klare vision - at alle børn har ret til stærke børnefællesskaber.

Har du erfaring fra småbørnsområdet, så har vi spændende opgaver til dig med høj grad af variation omhandlende samarbejde med både almen og specialområdet. Er du til skoleområdet, så vil du også komme til et område i rivende udvikling med høj grad af variation i opgaverne. Fælles for begge områder er, at du vil blive en del af et team og et fælles PPR, hvor vi vægter tværfaglige miljøer og fælles kompetenceudvikling højt. I den kommende tid vil du få mulighed for undervisning og supervision af Søren Hertz og Jørn Nielsen (Metalog) -  sammen med såvel andre faggrupper i PPR og Familieafsnittet i Albertslund. Vi tror på, at fælles sprog og viden skaber grobund for de bedste helhedsorienterede indsatser for familierne. Børn og familier kommer bedre i udvikling og trivsel - det samme gør vi som professionelle.

Det er vigtigt med det rette match - både for os og dig. Så du skal kunne lide at arbejde et sted, hvor vi godt må have det sjovt, mens vi arbejder. Det er vigtigt for os:

  • At du har humor og kan lide at tænke i nye løsninger, hvis det er bedst for børnene

  • At du har mod på og lyst til at udvikle dig fagligt med kollegaer, hvor du arbejder med et systemisk narrativt udgangspunkt

  • At du har fokus på ressourcer i arbejdet med børn og unge og samarbejdspartnere.

  • At du har mod på at udvikle dig som medpraktiserende psykolog i skoler og børnehaver.

  • At du ser potentialet i at arbejde tværfagligt både internt i PPR og med andre.

  • At du har lyst til at være et sted med:

              o Fælles supervision
              o Høj grad af indflydelse på tilrettelæggelse af eget arbejde
              o Forankring i udviklingsparat tværfagligt team
              o Kontorplads både på rådhus og skolerne.

           

Vi er en organisation i rivende udvikling med deltagelse blandt andet i et udviklingsforsøg omkring lettere Behandling i PPR og vi har generelt et tæt samarbejde med alle institutioner og skoler. Vi lægger vægt på høj faglighed og at man godt må have det sjovt, mens man arbejder, så søg, hvis du kan se et match.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillinger er i udgangspunktet fuldtidsstillinger og efter gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse. Det er kommunens ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling.

Yderligere oplysninger:

Hvis du vil vide mere om stillingerne er du meget velkommen til at ringe til leder af PPR Kristian Evendt 61 14 20 51, psykologfaglig leder på skoleområdet Fie Lyholm 30 34 78 95 eller psykologfaglig leder på småbørnsområdet Gittel Brønd 92 43 23 21.

Ansøgning:

Ansøgning med relevante bilag sendes senest kl. 12.00 fredag d. 24. september 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 39.


Kontakt

Albertslund Kommune

Nordmarks Alle
2620
Albertslund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-09-2021
Udløber:
24-09-2021
Kviknummer:
LJA-82651896
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed