I dag er der 
24
24
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Lev Uden Vold

Lev Uden Vold

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 13-12-2021

Tre psykologer til terapi for voldsudsatte mænd og børn hos Lev Uden Vold

Hjælp os med at give alle et liv uden vold

Brænder du for at gøre en forskel for mennesker, der har vold tæt inde på livet? Er du psykolog med voldsfaglig erfaring og lyst til at omsætte den i en ny og meningsfuld kontekst? Så er en af vores tre ledige stillinger i et nyoprettet team hos Lev Uden Vold, der skal tage sig af psykologhjælp til voldsudsatte mænd og deres eventuelle børn, måske noget for dig.

 

Om Lev Uden Vold

Lev Uden Vold er Danmarks nationale enhed mod vold i nære relationer. Vi har et særligt ansvar for at sikre et bredt perspektiv på voldsområdet og favner i vores arbejde både voldsudsatte og voldsudøvende kvinder og mænd, voldtægtsofre, pårørende og fagfolk, der beskæftiger sig med målgruppen.

 

Lev Uden Vold består af et videnscenter og et rådgivningscenter, der samlet set arbejder for at sikre mere og bedre hjælp til mennesker, der lever med vold i nære relationer eller har oplevet voldtægt. Det gør vi med konkrete tilbud til målgruppen, ny viden, formidling samt øget opmærksomhed og debat i samfundet.

 

Som noget nyt skal vi i Lev Uden Vold i 2022 og 2023 udvikle og implementere en ny, meningsfuld opgave, som Folketinget har bedt os om at løfte; vi skal tilbyde voldsudsatte mænd og deres eventuelt ledsagende børn psykologhjælp i forbindelse med, at de tager ophold på et mandekrisecenter eller et herberg.

 

Konkret skal Lev Uden Vold i en forsøgsperiode på to år tilbyde 10 timers psykologhjælp til mænd, som tager ophold på mandekrisecentre og herberger som følge af, at de har været udsat for vold eller trusler om vold i en nær relation. Vi skal også tilbyde mellem 4 og 10 timers psykologhjælp til de børn, der ledsager deres far under opholdet. Det svarer til den psykologhjælp, kvinder og deres eventuelt ledsagende børn har ret til i forbindelse med ophold på et krisecenter, jf. servicelovens paragraf 109.

 

Vi søger tre psykologer, som skal hjælpe os med at løfte den opgave.

 

Om stillingerne
Du vil sammen med dine to nye kollegaer blive ansat i et helt nyt team i rådgivningscentret i Lev Uden Vold, hvor du vil referere til behandlingschefen og skal være med til at udføre Lev Uden Volds psykologhjælp til mænd og deres eventuelt ledsagende børn i 2022 og 2023.

Du skal med andre ord være med til at opbygge og implementere Lev Uden Volds nye psykologindsats for voldsudsatte mænd på mandekrisecentre og herberger og deres eventuelt ledsagende børn. Det betyder, at du skal brænde for at hjælpe voldsudsatte mænd og deres eventuelt ledsagende børn til at genetablere et liv uden vold. Samtidig skal du også trives med at være med til at definere alle nye rutiner, arbejdsgange og samarbejdsflader for den nye indsats i tæt samarbejde med behandlingschefen og dine øvrige kollegaer.

Hos Lev Uden Vold tager vi afsæt i den narrative metode samt den responsbaserede tilgang i vores behandlingspraksis, hvorfor du skal være motiveret for at arbejde på baggrund af disse tilgange.

 

Om dig

  • Du er uddannet psykolog.

  • Du har relevante voldsfaglige kompetencer og erfaring med de særlige problematikker, der knytter sig til vold i nære relationer, social kontrol mv.

  • Du har indgående kendskab til og erfaring med at anvende den narrative metode og den responsbaserede tilgang.

  • Du er tryghedsskabende og tillidsvækkende og har erfaring med at arbejde med mennesker i krise og sårbare situationer.

  • Du arbejder selvstændigt, struktureret og er ansvarlig i forhold til dine opgaver, som du følger til dørs.

  • Du er god til at opbygge netværk, er samarbejdsorienteret og mener, at de bedste løsninger skabes i fællesskab.

  • Erfaring med psykologhjælp til børn er en fordel, men ikke et krav.

 

Ansættelsesvilkår

Du ansættes fuld tid pr. 1. marts 2022 i en stilling, der er tidsbegrænset indtil den 31. december 2023. Arbejdsstedet er Lev Uden Volds lokaler i København V. Løn efter gældende overenskomst på det statslige område.

 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er søndag den 16. januar 2022. Stillingen søges ved at sende en samlet pdf-fil med ansøgning og CV til job@levudenvold.dk. Angiv venligst navnet på den stilling, du søger, i emnefeltet på din mail.

 

Vi forventer, at første samtalerunde finder sted den 20. eller 21. januar 2022 og at anden samtalerunde finder sted den 26. januar 2022.

 

Hvis du vil vide mere

Du er velkommen til at kontakte direktør Sine Gregersen på tlf. 29 32 22 76 eller sg@levudenvold.dk, hvis du har konkrete afklarende spørgsmål til stillingen.

 

Klik ind på www.levudenvold.dk og læs mere om Lev Uden Volds opgaver og organisering. Du finder os også på Facebook, LinkedIn, Twitter og Instagram.


Kontakt

Lev Uden Vold

H.C. Andesens Boulevard47, 1. tv
1553
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-12-2021
Udløber:
16-01-2022
Kviknummer:
LJA-83090333
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed