I dag er der 
22
22
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Blå Kors Behandlingscenter Taastrup

Blå Kors Behandlingscenter Taastrup

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 05-10-2021

To alkoholbehandlere gerne med sundhedsfaglig baggrund, søges til en fast stilling og et barselsvikariat, begge på 37 timer.

Har du en relevant social- eller sundhedsfaglig grunduddannelse og en psykoterapeutisk efteruddannelse? Og har du tidligere arbejdet med afhængighedsbehandling f.eks. med mennesker med dobbeltdiagnose? Så kan du blive en del af vores team.

 

Velkommen til Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark er en social hjælpeorganisation, der tager hånd om udsatte mennesker som hjemløse og mennesker med afhængighed af rusmidler. Blå Kors Behandlingscenter Taastrup er beliggende centralt i Taastrup i et hyggeligt villakvarter. I 2018 åbnede vi en satellit i Albertslund Centrum og seneste skud på stammen er en afdeling Taastrup Hovedgade som åbnede i september 2020. Det er vores mål at øge livskvaliteten for borgere med misbrug gennem både ambulant behandling og døgnbehandling efter SUL 141. Du indgår i en kompetent, tværfaglig personalegruppe på 20 medarbejdere, der blandt andet inkluderer psykiatere, psykologer og socialrådgivere.

 

En hverdag som alkoholbehandler

Dit arbejde består i afvekslende opgaver, som individuelle samtaleforløb, gruppebehandling og familiesamtaler med mennesker med misbrug og deres pårørende. Du vil desuden skulle varetage udredningssamtaler og undervisning sammen med resten af medarbejdergruppen.

Vores behandlingsforløb sker i tæt samarbejde med kommunerne, hvilket betyder at du til daglig har en bred kontaktflade. Møder og kommunikation med vores samarbejdspartnere er en stor del af din hverdag, og du vil have kontakt til blandt andet jobcentre, kommunale visitationsafdelinger og skadestuer. Vores behandling bygger på struktureret tilbagefaldsforebyggelse, kognitiv og neuroaffektiv teori og vores tilgang er recovery inspireret Vi lægger stor vægt på at arbejde helhedsorienteret og tilrettelægge individuelt tilpassede behandlingsforløb.

 

Vi møder mennesker, som de er

Vores force er vores høje faglighed og stærke samarbejde på tværs i centret. Vi gør meget ud af at bruge hinandens styrker og forbedrer vores kompetencer gennem daglig vidensdeling. Derudover har vi hver måned en temadag, hvor vi indhenter ny viden og udvikler vores behandlingskoncept sammen. Vi har desuden ekstern supervision til at kvalitetssikre vores arbejde.

Vi tror på, at alle mennesker er værdifulde, og at alle har ret til en ny chance. Vi har f.eks. en større gruppe af frivillige, der er tidligere brugere af huset, og de hjælper til med forskellige praktiske opgaver. Dette er med til at skabe en god ånd, der vidner om den varme og favnende stemning, der findes i centret.

 

Empatisk, engageret og fagligt stærk alkoholbehandler

Du har en relevant grunduddannelse, gerne som sygeplejerske eller socialrådgiver, kombineret med en psykoterapeutisk efteruddannelse, ligesom du gerne har erfaring med behandling af mennesker med misbrug. Måske har du tilmed erfaring med NADA, og er uddannet yoga-, mindfulness- eller fitness instruktør. Endvidere er det vigtigt, at du er omstillingsparat og ydmyg overfor opgaven. Vi ved aldrig, hvem der kommer ind ad døren, og derfor skal du være klar til at møde forskellige mennesker og tage opgaverne, som de kommer.

 

Ansættelsesvilkår

Tiltrædelse ønskes pr. 1.januar 2022 eller snarest derefter. Aflønning og øvrige ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst imellem KL og de faglige organisationer. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Lars Utzon på telefon 43 99 01 67. Vi afholder ansættelsessamtaler den 1. november 2021. 

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 25. oktober 2021.  via nedenstående link.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Ansøgningsfrist:

25. oktober 2021 12:00

 

By:

Taastrup

 

Blå Kors Danmark er en kristen social hjælpeorganisation, der hjælper udsatte mennesker, herunder hjemløse, misbrugere og deres børn. Blå Kors driver væresteder, rådgivning, behandling, botilbud og støttecentre for disse grupper samt arrangerer lejre for udsatte børn og unge. Se mere på www.blaakors.dk.

Kontakt

Blå Kors Behandlingscenter Taastrup

Jernbane Allé 11A
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-10-2021
Udløber:
25-10-2021
Kviknummer:
LJA-82758797
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed