I dag er der 
22
22
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Greve Kommunes Tandpleje

Greve Kommunes Tandpleje

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 09-09-2021

Tandlæge Greve Kommunes Tandpleje

Tandlæge med mulighed for løsning af tandlægefaglige, administrative opgaver


En af vores dygtige tandlæger har søgt ind på Videreuddannelsen. Derfor søger Greve Kommunes Tandpleje en tandlæge på fuldtid pr. 1. 10.2021 eller snarest derefter.

I Tandplejen er vi 32 engagerede medarbejdere, heraf 4 tandlæger, 1 specialtandlæge og 1 overtandlæge. Vi varetager tandsundheden for ca. 11.000 børn og unge, samt 120 specialtandplejepatienter.

Hele Tandplejen er samlet i et flot, nyere klinikhus med 16 klinikker, heraf 5 ortoklinikker og 1 specialklinik. Tandplejen er beliggende centralt i Greve Kommune. Vi samarbejder med de andre afdelinger i Center for Børn og Familier og er også en del af Greve Kommunes Oralmotoriske Team.

Vi har en omskiftelig og travl hverdag med mange spændende opgaver, som vi løser i fællesskab. Vi har fokus på trivsel og på at have et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. I Tandplejen løses opgaven i høj kvalitet altid med borgeren i centrum. I medarbejdergruppen arbejder vi løbende med at styrke sammenhold, arbejdsglæde og hjælpsomhed.

Vi søger en fagligt velfunderet tandlæge, der ønsker at bidrage til fortsat god udvikling og kvalitetssikring i Tandplejen. Du skal være ambitiøs og have høj faglighed, men du skal selvfølgelig også brænde for at arbejde med børn og unge.

Der er mulighed for i stillingen i samarbejde med Overtandlægen at løse administrative og kliniske tandlægefaglige opgaver som f.eks. uddelegering, procedurebeskrivelser, lovgivning, sparring og kalibring med kolleger. Det er også muligt at søge stillingen, hvis du kun har ønske om at være på klinikken.

Den endelige stillingbeskrivelse vil tilpasses den rette ansøgers kvalifikationer og kompetencer.

Det er en forudsætning, at du har ret til selvstændigt virke. 

Vi arbejder med journalsystemet TMtand samt røntgenprogrammet Romexis. Det vil selvfølgelig være en fordel at kende til disse fagsystemer.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte overtandlæge Marie Korsholm på mail mkh@greve.dk eller tlf. 43 97 91 91

Ansøgningsfrist torsdag 23.9.2021,
vi forventer at holde ansættelsessamtaler tirsdag 28.9.2021.

Kontakt

Greve Kommunes Tandpleje

Dønnergårds Allé 221
2670
Greve
Tlf: 43 97 91 91
Praktisk information
Oprettet:
09-09-2021
Udløber:
09-10-2021
Kviknummer:
LJA-82636536
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed