I dag er der 
24
24
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
PPclinic

PPclinic

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 05-01-2022

Spændende klinisk stilling for autoriseret psykolog evt. specialpsykolog

Interesserer du dig for varierede individuelle samtaleforløb og udredning af psykiatriske problemstillinger? Og kan du lide at arbejde selvstændigt, samtidig med at du er en del af et fællesskab? Så hører vi gerne fra dig.


Vi får mange nye opgaver og søger en autoriseret psykolog, som har lyst til at blive en del af vores dygtige og erfarne psykologteam i Gentofte. Som vores nye kollega får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af problemstillinger og bruge alt, hvad du har lært om terapi og udredning, i et stærkt fagligt og fællesskabsorienteret miljø i en af Danmarks førende psykiatriske og psykologiske virksomheder.

 

Arbejdsopgaver kan f.eks. bestå af:

  • helhedsorienterede terapeutiske forløb
  • psykiatriske udredningsforløb
  • tæt samarbejde med psykiatere
  • sparring og supervision med andre faggrupper
  • undervisning og psykoedukation.

 

Hvem er du?

Du er autoriseret psykolog og måske specialpsykolog - og har erfaring med behandling af stress og andre psykiske helbredsproblemer. Du synes, det er spændende at have varierende opgaver, som spænder fra psykiatriske behandlingsforløb og beskæftigelsesrettede udviklingsforløb til udredning af psykiatriske problemstillinger. Og ligesom os brænder du for at gøre en forskel.

 

Vi kan tilbyde dig

  • en hverdag i et godt arbejdsmiljø med tværfaglig sparring
  • mulighed for at arbejde med psykiatri uden for psykiatrien
  • en varieret arbejdsuge, hvor du både har opgaver i klinikken og ude af huset
  • faglige udfordringer og gode muligheder for at lære nyt
  • indflydelse på udviklingen af klinikken og vores tilbud.

 

Hvem er vi?

PPclinic er en privat virksomhed bestående af psykologer og speciallæger i psykiatri. Vi brænder for at sikre, at de mennesker vi har i behandling, får den helt rigtige hjælp. Vi er en progressiv virksomhed i vækst med mere end 60 ansatte i vores afdelinger i Gentofte, Vejle og Aarhus. Vi samarbejder med private og offentlige virksomheder, jobcentre og forsikrings- og pensionsselskaber samt med personer, som henvender sig på eget initiativ. Hos os samarbejder psykologer og speciallæger i psykiatri på tværs af deres faglighed.

 

Løn- og ansættelsesforhold
Løn efter kvalifikationer. Stillingen er som udgangspunkt 37 timer om ugen, men kan forhandles. Vi har kantineordning, sundhedsforsikring og hyggelige lokaler.

 

Ansøgningsfrist
Send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 24. januar kl. 12.

 

Send din ansøgning og CV til

ansoegning@ppclinic.dk

 

Yderligere oplysninger om stillingen
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør og chefpsykolog Helle Folden Dybdahl på 33 69 09 66.

 


Kontakt

PPclinic

Ørnegårdsvej 16
2820
Gentofte
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-01-2022
Udløber:
24-01-2022
Kviknummer:
LJA-83180245
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Psykiatri
Beliggenhed