I dag er der 
24
24
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Hejmdal Privathospital

Hejmdal Privathospital

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 14-01-2022

Psykolog til udredning og behandling af børn og unge

Hejmdal Privathospital A/S

Frederiksberg

Indrykket 14. januar 2022

 

Ansøgningsfrist: 24/1-2022 kl. 12 Opstart: 1. marts 2022. Samtaler forventes afholdt d. 26. og 27. januar 2022

 

Til vores dygtige, ambitiøse og kollegialt orienterede B&U-team af psykologer, psykiatere og sygeplejersker ønsker vi os den helt rigtige psykologkollega, der har lyst til at indgå i vores ambulante klinik på en spændende arbejdsplads på Frederiksberg.

 

Vi søger primært en autoriseret psykolog med erfaring med psykiatrisk og/eller neuropsykologisk udredning af børn og unge, som evner at formidle og omsætte udredningens resultater til patienter, pårørende og netværk. Vores B&U-psykologer varetager også psykoedukation og psykoterapeutisk behandling af klienter og patienter med forskelligartede diagnoser. Dine opgaver vil primært involvere udredning og behandling af børn og unge med vanskeligheder indenfor det autistiske spektrum, ADHD/ADD, angst, depression og belastningsreaktioner. Vi udfører også undersøgelser med social og tilknytningsmæssig kompleksitet i vores samarbejde med kommuner.

 

Du vil, i det kliniske arbejde, samarbejde tæt med speciallæger i B&U-psykiatri, specialpsykologer, psykologer og sygeplejersker, som i fællesskab går på arbejde for at gøre en forskel for vores patienter og det lykkes vi godt med både på Frederiksberg men også på tværs af landet, da Hejmdal har klinikker i Danmarks fire største byer. Vi tror på, at vi i fællesskab skaber de bedre resultater for vores patienter og deres familier.

 

Vi ønsker os en kollega, der kan varetage (diagnostisk) udredning og behandling både selvstændigt og i et tværfagligt team. Tværfaglig og monofaglig konference, sparring og supervision er en del af arbejdet, og vi samarbejder med respekt for alle faggrupper.

 

Hejmdal samarbejder med regioner, sundhedsforsikringer og kommuner, ligesom vi også hjælper selvbetalende familier og patienter og samarbejder med Socialstyrelsen i VISO-sager. Vores B&U-team udfører også forældrekompetenceundersøgelser.

 

Vi søger en begejstret og proaktiv kollega, der:

  • Brænder for at bruge sine kompetencer til at gøre en forskel for vores patienter i et travlt men altid (om)hyggeligt miljø, der vægter faglig kvalitet og værdsætter nytænkning og sammenhængskraft også i behandlingen.

  • Er en dygtig, ambitiøs og dedikeret psykolog, der evner og trives med at arbejde med mennesker med forskellige psykiatriske diagnoser.

  • Trives med selvstændige beslutninger og opgaver og som samtidig indgår i en arbejdsplads, hvor konference samt mono- og tværfagligt samarbejde er afgørende

  • Kan trives med at arbejde i en privat virksomhed, hvor kundeservice, forretning og faglighed går hånd i hånd.

  • Har en god skriftlighed og journalføringsmoral

 

Praktiske oplysninger

  • Arbejdstid: fuldtid/37 timer

  • Arbejdssted: Peter Bangsvej 5B, 2000 Frederiksberg

  • Ansættelsesdato: pr. 1. marts 2022 eller snarest derefter

  • Ansøgningsfrist: 24/1-2022 kl.12

 

Ansøgning

Ansøg via knappen Ansøg via link.

 

Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning tydeligt beskriver hvad der motiverer dig i jobbet, og hvilke af dine kompetencer som matcher jobbet.

 

Har du spørgsmål til stillingen, som du ikke kan finde svar på i opslaget eller på vores hjemmeside, www.hejmdal.dk, er du velkommen til at kontakte direktør Rikke Engelbrecht på rie@hejmdal.dk.

Kontakt

Hejmdal Privathospital

Peter Bangsvej 5B
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-01-2022
Udløber:
24-01-2022
Kviknummer:
LJA-83228826
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed