I dag er der 
22
22
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Faxe Kommune

Faxe Kommune

|
Sydsjælland inkl. Møn
|
Indrykket 18-10-2021

Psykolog til behandlingsopgaver

Familie- og Ungeindsatsen søger psykolog til behandlingsopgaver 

 

Familie- og Ungeindsatsen søger en psykolog med erfaring indenfor individuel terapi og familiebehandling.  Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse 1.1.2022.

 

Er du optaget af behandlingsarbejde med udsatte børn, unge og deres familier? Har du lyst til at være en del af et stærkt fagligt miljø og en engageret medarbejdergruppe - så er Familie- og Ungeindsatsen lige noget for dig.

 

Om Familie- og Ungeindsatsen

 

Familie- og Ungeindsatsen udfører forebyggende indsatser og foranstaltninger målrettet udsatte børn, unge og deres familier. (Servicelovens 11, 52 og 76). Der er tale om rådgivende, støttende og behandlingsmæssige tiltag, som kan bidrage til øget trivsel og sund udvikling hos børnene og de unge. Foranstaltningerne udmønter sig i bl.a. kontaktpersonsarbejde, både individuelt og i gruppe, psykologbehandling, familiebehandlingsforløb af kortere eller længere varighed, praktisk-pædagogisk støtte samt SSP-indsatsen. Målgruppen for de behandlingsmæssige foranstaltninger er børn og unge i alderen 0 18 år og deres forældre.

 

Familie- og Ungeindsatsen har i alt 45 medarbejdere med forskellige grunduddannelser. Alle med relevante efteruddannelser.

 

Medarbejderne er opdelt i forskellige teams med tilknyttet teamleder. Vi er optaget af at være i dialog, at koordinere indsatser og at samarbejde på tværs for at udnytte vores ressourcer og kompetencer bedst muligt til gavn for familierne.

 

Vi er generelt optaget af nytænkning og videreudvikling af vore tilbud og lader os gerne inspirere af hinandens kompetencer samt laver prøvehandlinger, hvor nye arbejdsgange/metoder afprøves.

 

Vi er teoretisk og metodemæssigt bredt funderet og lægger vægt på at erhverve faglige kompetencer, som matcher de forskellige opgaver, der løses i afdelingen.

 

I Familie- og Ungeindsatsen er der høj grad af medarbejderinddragelse og gennemsigtige beslutningsprocesser. Arbejdsmiljø, trivsel og efteruddannelse vægtes højt.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Individuel terapi med børn, unge og forældre.

 • Terapeutiske indsatser målrettet forældre barn relationen

 • Kriseintervention ved akut opståede problemstillinger

 • Udvikling af vores behandlingstilbud herunder indgå i prøvehandlinger

 • Dokumentation i form af journalisering og statusskrivelser

 • Tværfagligt samarbede internt i Familie- og Ungeindsatsen, samt med socialrådgivere, sundhedsplejersker, skoler, dagsinstitutioner, psykiatri m.fl.

 

Vi ønsker, at du:

 • Er psykolog gerne autoriseret. (ellers kan du blive det hos os)

 • Har erfaring med terapeutisk arbejde med børn, unge og deres familier

 • Gerne viden/erfaring med terapi med legende og aktivitetsbasseret tilgang, eks. theraplay

 • Gerne viden/erfaring med behandling af traumer

 • Er parat til at møde familier i akut opståede kriser

 • Bidrager til et positivt og energisk arbejdsmiljø med fokus på udvikling

 • Er indstillet på fleksible arbejdstider samt kan arbejde til kl. ca. 18 1-2 dage om ugen

 • Har kørekort

 

Vi tilbyder dig:

 • Afvekslende og spændende arbejdsopgaver

 • En dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling der tilstræber høj faglighed

 • Metodefrihed muligheden for at få sin faglighed i spil og tilpasse metoden til problemstillingernes kompleksitet. Overvejende individuel terapi med især unge og voksne/forældre, men også mulighed for familieterapi og gruppeterapi afhængigt af hvad de enkelte opgaver kalder på og hvilken faglig interesse, du har.

 • Vores faglighed dyrkes både i hyppige og velorganiserede faglige sparringsgrupper samt i ekstern supervision en gang pr måned. Der er relativt gode muligheder for at få opfyldt individuelle ønsker om efteruddannelse.

 • Et rigtig godt arbejdsmiljø, med fokus på inddragelse, gennemsigtighed og medbestemmelse

 

Vi har lokaler både i Haslev og i Faxe, og der skal kunne arbejdes på begge adresser.

 

Det praktiske

 

Den ledige stilling er på 37 timer med opstart 1.1. 2022. Der er ansøgningsfrist d. 17. november 2021. Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Der vil blive indhentet referencer inden ansættelse. Straffeattest og børneattest indhentes ligeledes.

 

1. samtalerunde afholdes d. 23. november 2021 og 2. og endelig samtalerunde afholdes d. 29. november 2021

 

Vil du se mere om Familie- og Ungeindsatsen, så se denne korte video: https://www.youtube.com/watch?v=O_hW9-wKBlQ

 

For yderligere information om stillingerne, kontakt konstitueret teamleder Kurt Messerschmidt 21 67 22 96


Faxe Kommune ligger syd for hovedstadsområdet med gode transportmuligheder til og fra København med kollektiv trafik eller motorvej. Faxe er rig på fantastiske naturoplevelser, historiske godser og herregårde og et aktivt erhvervs- og foreningsliv, som vores cirka 36.500 borgere har glæde af. Som arbejdsplads satser vi ambitiøst på udvikling af vores kultur. Vi kalder det Faxe i Fællesskab. Her har vi fokus på fællesskaber, samskabelse og innovation som naturlige ingredienser i vores samarbejde på alle niveauer for og med borgerne i kommunen. (www.faxeifaellesskab.dk).


Kontakt

Faxe Kommune

Tingvej 7
4690
Haslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-10-2021
Udløber:
17-11-2021
Kviknummer:
LJA-82833431
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed