I dag er der 
22
22
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Ringsted Kommune

Ringsted Kommune

|
Midtsjælland
|
Indrykket 09-09-2021

Psykolog til behandling

Har du lyst til behandlingsarbejde i en pædagogisk hverdag med udsatte børn og unge, og deres familier? Så kan Vestervejs Skole være din næste arbejdsplads.

 

Om jobbet

Som psykolog på Vestervejs Skole bliver du en vigtig spiller i vores bestræbelser på at give eleverne en aktiv og meningsfuld skoledag i genkendelige rammer. Du vil i tæt samarbejde med skolens behandlingsansvarlige psykolog stå for behandlingen af eleverne på skolen. I hverdagen skal du i høj grad skulle kunne understøtte og kvalificere det miljøterapeutiske arbejde der udføres af pædagoger og lærer i klassen. Du skal også kunne varetage terapeutiske forløb med enkeltelever og grupper, samt familiebehandling. Du kan forvente, at deltagelse i den pædagogiske hverdag og terapeutiske forløb kommer til at fylde en stor del af dit arbejdsliv.

 

Du får mulighed for at påvirke og videreudvikle indholdet af skolens behandlingskoncept i samarbejde med skolens personale og ledelse. Forventningen er, at skolens behandlingsarbejde skal sikre, at vi kan hjælpe flere elever hurtigere tilbage til folkeskolen.

 

Dine opgaver

  • Behandlingsansvar for en del af skolens elever

  • Planlægning og gennemførsel af terapeutiske forløb med enkeltelever og grupper, samt rådgivning af familier

  • Supervision og vejledning af det pædagogiske personales behandlingsarbejde

  • Kompetenceudvikling af skolens pædagogiske personale via observation, sparring, supervision og faglige oplæg

  • Samarbejde med PPR, Børne- og familieafdelingen, distriktsskoler, misbrugsbehandling, støtte- kontaktpersoner og psykiatrien om elevernes behandling og tilbagevenden til folkeskolen

 

Hvem er du og hvad kan du

Du er uddannet cand.psych. med praksiserfaring og interesse for psykologiske problemstillinger/diagnoser der knytter sig til udsatte og sårbare børn og unge. Du kan se potentialet hos eleverne og vil være med til at skabe udviklingsmuligheder.

 

Du arbejder selvstændigt og hviler i opgaver, hvor du skal sikre den behandlingsmæssige indsats og har et kendskab til Theraplay, neuroaffektiv udviklingspsykolog og low arousal.

 

Vi forventer du har erfaring med behandling af børn, unge og familier, og har lyst til at indgå direkte i det daglige behandslingsarbejde. Du skal også kunne arbejde med behandling i samarbejde med det pædagogiske personale, og gennem vejledning både i forhold til kontekster og enkeltelever.

 

Du kan anvende relevante tests, og har erfaring med udredninger og kan omsætte psykologisk teori til pædagogisk praksis.

 

Når en elev har brug for vores tilbud, starter vi med individet og ser efterfølgende på konteksten. Den indsats skal du kunne styrke i samarbejde med personale og eksterne samarbejdspartnere.  Du skal kunne se dig selv som en del af en samlet kommunalt indsats for udsatte børn og unge.

 

Du skal selv kunne forme indholdet af dit job i samarbejde med skolens ledelse og personale - og på den måde præge organisationens udvikling.

 

Vi forventer, at du er engageret i din opgaveløsning og har stærke samarbejdsevner, med blik for tværfaglighed. Du skal kunne arbejde struktureret og have gode skriftlige og mundtlige kompetencer. Jobbet kræver, at du er i stand til at håndtere krydspres, skabe overblik, arbejde analytisk og være fleksibel.

 

Hvem er vi og hvad kan vi

Vi er en lille skole. Vi er ca. 45 elever og 22 medarbejdere.

Vi er et af Ringsted Kommunes dagbehandlings- og specialundervisningstilbud. Målgruppen er børn og unge i sårbare og udsatte positioner, der aktuelt ikke kan inkluderes på egen skole, og som derfor går hos os i en kortere eller længere periode.

 

Vi arbejder aktivt på, at eleverne vender tilbage til det almene område, fordi vi ved, at det giver dem de bedste fremtidsmuligheder. Vi gør det ved nænsomt og insisterende at skubbe elever, forældre og folkeskolen i den rigtige retning.

 

Vi stiller store krav fordi vi har høje forventning til vores elever, os selv og vores samarbejdspartnere. Hver dag forsøger vi at gøre det der skal til, og ikke bare det vi skal.

 

Skolen har gennem de seneste to år gennemgået en stor faglig udvikling, og vi er nu blevet bedt om at drive kommunens Pædagogiske Task Force, hvor kommunens øvrige skoler skal have glæde af vores specialpædagogiske kompetencer.

 

Vi lærer stadig, og vi er midt i en spændende proces, hvor vi både udvikler organisation, undervisning, behandling og pædagogik. I dette skoleår har vi særligt fokus på neuroaffektiv udviklingspsykologi og professionelle læringsfællesskaber.

 

Vi tilbyder

Stor indflydelse på eget arbejdsliv, både hvor, hvornår og hvordan så længe vi lykkes med opgaven. En mulighed for at præge skolens udvikling i arbejdet med nogle af kommunens mest udsatte børn og unge. Et job, der kræver det dobbelte perspektiv på biologiske, sociale og kulturelle individer i en social kontekst.

 

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk- og minoritetsbaggrund til at søge den opslåede stilling.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 

Frist:

23-09-2021

 

Kontaktperson:

Souschef og behandlingsansvarlig psykolog

Gitte Knak Mikkelsen

+45 22 65 22 16

 

Jobkategori:

Undervisning, Børn og Unge

 

Stillingstype:

Fastansættelse

 

Ugentlig arbejdstid:

Fuldtid

 

Ansættelsesdato:

01-11-2021

Kontakt

Ringsted Kommune

Sct. Bendtsgade 1
4100
Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-09-2021
Udløber:
23-09-2021
Kviknummer:
LJA-82637231
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Konsulent og rådgivning,
Supervision
Beliggenhed