LJA-840459992022-09-19T00:00:00Psykolog / Pædagogisk Psykologisk Konsulent til PPR

Jobnummer 326.0081962803631

Arbejdssted Kalundborg Kommune

Jobkategori Skoler og unge

Kontrakttype Fastansættelse

Arbejdstid Fuldtid

Ansøgningsfrist 06/10/2022

Ansættelsesdato 01/12/2022

 

Om jobbet

Psykolog eller Pædagogisk Psykologisk Konsulent der brænder for ALLE børns læring og udvikling

 

Vil du arbejde for at ALLE børn og unge får de bedste muligheder for udvikling og trivsel?

 

Synes du det er fantastisk, kan give sparring og vejledning, samt oversætte teori til praksis, sammen med andre fagprofessionelle? Har du lyst til at sætte retning, inspirere til mere inkluderende læringsmiljøer og invitere til tæt samarbejde på tværs, og sammen vende mistrivsel til trivsel for børn og unge?

 

Er du samtidig optaget af at arbejde nysgerrigt med at folde problematikker ud, arbejde empatisk og møde dine samarbejdspartnere med tillid og anerkendelse? Gør det heller ikke noget at du bliver en del af et team med samme passion for mennesker, gode relationer, sociale kontekster og børns trivsel, som dig selv?

 

og hvad med mentorordning og supervision? Det får du nemlig også hos os!

 

Så kan det være du er en vores nye Psykologer/Pædagogisk Psykologiske konsulenter.

 

Vi har lige nu 2 ledige faste stillinger i vores Psykologiske Team, hvor du i stillingen kan være med til at få indflydelse på egne opgaver og ansvarsområder indenfor skole eller dagtilbud, alt efter din erfaring og interesser.

 

Din profil

Psykolog med engagement i børns trivsel og læring

 

I PPR leder vi efter dig, der elsker at arbejde helt tæt på praksis med observationer, vejledning, sparring og analyser. Dit arbejde vil ske i tæt samarbejde med skoler og dagtilbud. Du skal have barnet i fokus og være med til at udfolde erkendelserne omkring børn og børnefælleskaber, i tæt samarbejde med forældre, barnet, ledelsen lokalt, inklusionsvejleder, logopæd, socialrådgiver, myndighed, lærere og pædagoger mv.

 

Dine primære arbejdsopgaver bliver centreret omkring observationer, vejledning, analyser og igangsættelse af indsatser i samarbejde med de voksne omkring børnene.

 

Vi forestiller os at du:

 • Er uddannet psykolog eller cand.pæd.psyk og har interesse for det almene børne- og ungeområde.

 • Kan vejlede, give sparring og supervision til lærere og pædagoger, og naturligt møder andre med professionalisme, empati og anerkendelse.

 • Er interesseret i at understøtte pædagogisk praksis gennem udvikling/implementering af handleplaner og interventioner i et tæt samarbejde med de voksne omkring børnene.

 • Har interesse i at observere i klasser og på stuerne, og udføre pædagogisk psykologiske undersøgelser, herunder skrive PPVere, af børn og unge i et bredt fagligt perspektiv.

 • Har kendskab til og gerne erfaring med test, interventioner, meta-perspektiver, mentalisering, forældresamarbejde og mellemformer i folkeskolen.

 • Finder det spændende at formidle til såvel forældre samt fagfolk og vejlede disse.

 • Tænker innovativt og kan udvikle tiltag, på baggrund af praksis og teori, som kan fremme inkluderende og udviklende fællesskaber for børn og unge i almenområdet.

 • Har lyst til at arbejde ud fra en ressource- og helhedsorienteret tilgang.

 • Er ambitiøs på børnenes vegne og er som person vedholdende.

 

Du kan have relevante erfaringer i forhold til stillingen, eller være nyuddannet. Uanset dit erfaringsniveau, er vi optaget af at du lander godt i dine opgaver. Hos os vil du blive mødt af hjælpsomme kollegaer, en grundig introduktion til dine opgaver, sideløbende med at du kommer godt i gang med at møde dine lokale og tværgående samarbejdspartnere.

 

Derfor skal du vælge os

Din nye arbejdsplads i PPR - Arbejdsglæde, meningsfuldhed og faglig udvikling

 

Du kan se frem til at blive del af et dynamisk og udviklingsorienteret psykologisk team, som en del af PPR-afdelingen, hvor du og dine kolleger både har stor frihed og løbende har mulighed for tæt sparring, indflydelse på opgaverne og vidensdeling. Du får en mentor, og et onboardingforløb, som sikrer dig at du kommer grundigt ind i dine opgaver, og får en god start hos os.

 

Vi tror på, at åben dialog, anerkendelse og godt kollegaskab er vejen til et godt arbejdsmiljø, og det er vigtigt for os, at du trives og lykkes med dine opgaver. Generelt kommer du ind i en afdeling hvor vi deler vores erfaringer, og hvor vi gerne vil udvikle vores praksis sammen hos os er det vigtigt at vi sammen skaber en arbejdsplads hvor man trives og udvikler sig fagligt. Du vil opleve at have let adgang til sparring med dine kollegaer i PPR, og fokus på løbende faglige input, faglige cafeer, og vidensdelingsmøder mv.

 

Vi kan lide at grine sammen, og det sociale er en vigtig del af vores afdeling, derfor gør vi også løbende forskellige ting sammen udenfor arbejde, fx har vi for nyligt været en fælles tur i bowlinghallen, en tur ude at spise, og vi har løbende sociale og faglige arrangementer som vi følges ad til fx foredrag eller en tur i biografen.

 

Supervision du vil modtage supervision hos os, og er du ikke autoriseret psykolog tilbydes supervision så du opnår din autorisation med både ekstern og intern supervision.

 

Psykolog helt tæt på praksis - tættere på børnene

Du får en fast arbejdsplads til rådighed på Kalundborg rådhus, mens hverdagen primært vil foregå på skoler og dagtilbud i dit distrikt: Blandt børn, medarbejdere og forældre. På den måde bliver det muligt for dig at opbygge tætte relationer til de fagprofessionelle lokalt, og følge de indsatser og tiltag i sammen igangsætter.

 

PPR-afdelingen er en del af Fagcenter Børn, Læring og Uddannelse (BLU). I PPR får du kollegaer der er psykologer, pædagogisk-psykologiske konsulenter, inklusionsvejledere, tale-hørekonsulenter, fysioterapeuter og ergoterapeut samt administrative medarbejdere. Vi brænder for vores arbejde og vi er som afdeling og team optaget af at udvikle og forbedre vores praksis løbende.

 

Vi samarbejder bredt med skoler og dagtilbud igennem Kalundborg Kommunes Samarbejdsmodel.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til gældende overenskomst.

 

Stillingen er på 37 timer og indebærer i høj grad mulighed for fleksibilitet og balance, med selvstændig tilrettelæggelse af arbejdstiden, afstemt med opgaver.

 

Kørekort B er påkrævet.

 

Hvis du vil vide mere

Kontaktinformationer og ansættelsesvilkår

 

Vi ser frem til at høre fra dig, og du er meget velkommen til at kontakte Leder af PPR Lise Marie Ebdrup på mobil 23 41 31 72 for yderligere oplysninger. Læg gerne en besked eller send en SMS hvis opkaldet ikke kan besvares i første omgang. 

 

Her er en lille film med en præsentation af Fagcenter Børn, Læring og Uddannelse:

 

Kalundborg Kommune BLU Final | Get this video (skyfish.com)

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist og samtaler

 

Vi skal have din ansøgning senest 6. oktober kl. 12.00.

 

Vi forventer at holde samtaler den 24. oktober: kl. 8.15 til 16.00

 

Vi holder 2. samtale den 25. oktober: 12.00 til 15.00

 

Tiltrædelse gerne 1. december 2022, ellers efter aftale.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

 

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

 

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

 

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien Karriere på Kalundborgsk. I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

 

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

 

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

 

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

101IDK_DG_PSYDKDanmark2022-10-06T00:00:000000https://kalundborg.dk/kommunen/job-i-kommunen/ledige-stillinger/rekruttering/searchagent/apply?jobId=PUFFK026203F3VBQBV76GLOTE-298676&langCode=da_DKEuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandKalundborg1889737Kalundborg Kommune - PPR11Holbækvej 141 B4400Kalundborg0DKDanmarkDKDanmark1889737_logo_large.jpgwww.kalundborg.dk1889737_logo_small.jpg155.5365590011.232187003269854140DKDanmarkDKDanmark8FuldtidPsykologjob026-09-202202-10-2022248Analyse199Behandling og sundhed206Konsulent og rådgivning75Testning326985414DKDanmarkda-DK
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykolog / Pædagogisk Psykologisk Konsulent til PPR

Kalundborg Kommune - PPR

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
19-09-2022
Kontakt
Kalundborg Kommune - PPR
Holbækvej 141 B
4400 Kalundborg
Fax
0
Praktisk information
Oprettet
19-09-2022
Udløber
06-10-2022
Kviknummer
LJA-84045999
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning, Testning

Jobnummer 326.0081962803631

Arbejdssted Kalundborg Kommune

Jobkategori Skoler og unge

Kontrakttype Fastansættelse

Arbejdstid Fuldtid

Ansøgningsfrist 06/10/2022

Ansættelsesdato 01/12/2022

 

Om jobbet

Psykolog eller Pædagogisk Psykologisk Konsulent der brænder for ALLE børns læring og udvikling

 

Vil du arbejde for at ALLE børn og unge får de bedste muligheder for udvikling og trivsel?

 

Synes du det er fantastisk, kan give sparring og vejledning, samt oversætte teori til praksis, sammen med andre fagprofessionelle? Har du lyst til at sætte retning, inspirere til mere inkluderende læringsmiljøer og invitere til tæt samarbejde på tværs, og sammen vende mistrivsel til trivsel for børn og unge?

 

Er du samtidig optaget af at arbejde nysgerrigt med at folde problematikker ud, arbejde empatisk og møde dine samarbejdspartnere med tillid og anerkendelse? Gør det heller ikke noget at du bliver en del af et team med samme passion for mennesker, gode relationer, sociale kontekster og børns trivsel, som dig selv?

 

og hvad med mentorordning og supervision? Det får du nemlig også hos os!

 

Så kan det være du er en vores nye Psykologer/Pædagogisk Psykologiske konsulenter.

 

Vi har lige nu 2 ledige faste stillinger i vores Psykologiske Team, hvor du i stillingen kan være med til at få indflydelse på egne opgaver og ansvarsområder indenfor skole eller dagtilbud, alt efter din erfaring og interesser.

 

Din profil

Psykolog med engagement i børns trivsel og læring

 

I PPR leder vi efter dig, der elsker at arbejde helt tæt på praksis med observationer, vejledning, sparring og analyser. Dit arbejde vil ske i tæt samarbejde med skoler og dagtilbud. Du skal have barnet i fokus og være med til at udfolde erkendelserne omkring børn og børnefælleskaber, i tæt samarbejde med forældre, barnet, ledelsen lokalt, inklusionsvejleder, logopæd, socialrådgiver, myndighed, lærere og pædagoger mv.

 

Dine primære arbejdsopgaver bliver centreret omkring observationer, vejledning, analyser og igangsættelse af indsatser i samarbejde med de voksne omkring børnene.

 

Vi forestiller os at du:

 • Er uddannet psykolog eller cand.pæd.psyk og har interesse for det almene børne- og ungeområde.

 • Kan vejlede, give sparring og supervision til lærere og pædagoger, og naturligt møder andre med professionalisme, empati og anerkendelse.

 • Er interesseret i at understøtte pædagogisk praksis gennem udvikling/implementering af handleplaner og interventioner i et tæt samarbejde med de voksne omkring børnene.

 • Har interesse i at observere i klasser og på stuerne, og udføre pædagogisk psykologiske undersøgelser, herunder skrive PPVere, af børn og unge i et bredt fagligt perspektiv.

 • Har kendskab til og gerne erfaring med test, interventioner, meta-perspektiver, mentalisering, forældresamarbejde og mellemformer i folkeskolen.

 • Finder det spændende at formidle til såvel forældre samt fagfolk og vejlede disse.

 • Tænker innovativt og kan udvikle tiltag, på baggrund af praksis og teori, som kan fremme inkluderende og udviklende fællesskaber for børn og unge i almenområdet.

 • Har lyst til at arbejde ud fra en ressource- og helhedsorienteret tilgang.

 • Er ambitiøs på børnenes vegne og er som person vedholdende.

 

Du kan have relevante erfaringer i forhold til stillingen, eller være nyuddannet. Uanset dit erfaringsniveau, er vi optaget af at du lander godt i dine opgaver. Hos os vil du blive mødt af hjælpsomme kollegaer, en grundig introduktion til dine opgaver, sideløbende med at du kommer godt i gang med at møde dine lokale og tværgående samarbejdspartnere.

 

Derfor skal du vælge os

Din nye arbejdsplads i PPR - Arbejdsglæde, meningsfuldhed og faglig udvikling

 

Du kan se frem til at blive del af et dynamisk og udviklingsorienteret psykologisk team, som en del af PPR-afdelingen, hvor du og dine kolleger både har stor frihed og løbende har mulighed for tæt sparring, indflydelse på opgaverne og vidensdeling. Du får en mentor, og et onboardingforløb, som sikrer dig at du kommer grundigt ind i dine opgaver, og får en god start hos os.

 

Vi tror på, at åben dialog, anerkendelse og godt kollegaskab er vejen til et godt arbejdsmiljø, og det er vigtigt for os, at du trives og lykkes med dine opgaver. Generelt kommer du ind i en afdeling hvor vi deler vores erfaringer, og hvor vi gerne vil udvikle vores praksis sammen hos os er det vigtigt at vi sammen skaber en arbejdsplads hvor man trives og udvikler sig fagligt. Du vil opleve at have let adgang til sparring med dine kollegaer i PPR, og fokus på løbende faglige input, faglige cafeer, og vidensdelingsmøder mv.

 

Vi kan lide at grine sammen, og det sociale er en vigtig del af vores afdeling, derfor gør vi også løbende forskellige ting sammen udenfor arbejde, fx har vi for nyligt været en fælles tur i bowlinghallen, en tur ude at spise, og vi har løbende sociale og faglige arrangementer som vi følges ad til fx foredrag eller en tur i biografen.

 

Supervision du vil modtage supervision hos os, og er du ikke autoriseret psykolog tilbydes supervision så du opnår din autorisation med både ekstern og intern supervision.

 

Psykolog helt tæt på praksis - tættere på børnene

Du får en fast arbejdsplads til rådighed på Kalundborg rådhus, mens hverdagen primært vil foregå på skoler og dagtilbud i dit distrikt: Blandt børn, medarbejdere og forældre. På den måde bliver det muligt for dig at opbygge tætte relationer til de fagprofessionelle lokalt, og følge de indsatser og tiltag i sammen igangsætter.

 

PPR-afdelingen er en del af Fagcenter Børn, Læring og Uddannelse (BLU). I PPR får du kollegaer der er psykologer, pædagogisk-psykologiske konsulenter, inklusionsvejledere, tale-hørekonsulenter, fysioterapeuter og ergoterapeut samt administrative medarbejdere. Vi brænder for vores arbejde og vi er som afdeling og team optaget af at udvikle og forbedre vores praksis løbende.

 

Vi samarbejder bredt med skoler og dagtilbud igennem Kalundborg Kommunes Samarbejdsmodel.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til gældende overenskomst.

 

Stillingen er på 37 timer og indebærer i høj grad mulighed for fleksibilitet og balance, med selvstændig tilrettelæggelse af arbejdstiden, afstemt med opgaver.

 

Kørekort B er påkrævet.

 

Hvis du vil vide mere

Kontaktinformationer og ansættelsesvilkår

 

Vi ser frem til at høre fra dig, og du er meget velkommen til at kontakte Leder af PPR Lise Marie Ebdrup på mobil 23 41 31 72 for yderligere oplysninger. Læg gerne en besked eller send en SMS hvis opkaldet ikke kan besvares i første omgang. 

 

Her er en lille film med en præsentation af Fagcenter Børn, Læring og Uddannelse:

 

Kalundborg Kommune BLU Final | Get this video (skyfish.com)

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist og samtaler

 

Vi skal have din ansøgning senest 6. oktober kl. 12.00.

 

Vi forventer at holde samtaler den 24. oktober: kl. 8.15 til 16.00

 

Vi holder 2. samtale den 25. oktober: 12.00 til 15.00

 

Tiltrædelse gerne 1. december 2022, ellers efter aftale.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

 

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

 

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

 

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien Karriere på Kalundborgsk. I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

 

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

 

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

 

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på psykologjob.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden

Kalundborg Kommune - PPR

Del dette job

Virksomhedsinformation
Kalundborg Kommune - PPR
Holbækvej 141 B
4400 Kalundborg
Fax
0
Praktisk information
Oprettet
19-09-2022
Udløber
06-10-2022
Kviknummer
LJA-84045999
Jobtype
Fuldtid
Fag
Analyse, Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning, Testning
Beliggenhed