I dag er der 
24
24
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Vallensbæk Kommune

Vallensbæk Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 21-12-2021

PPR teamleder til nyoprettet børne- unge- og familieafdeling i Vallensbæk Kommune

Brænder du for at for at udvikle PPR-området? Har du erfaringer med tværfagligt samarbejde, på tværs af PPR- og familieområdet og vil du være med til at stå i spidsen for gode velkoordinerede forløb for børn og deres familier? Så har vi et spændende job som PPR-teamleder.

 

Vallensbæk og Ishøj kommuner har haft et forpligtende samarbejde om børne- og familieområdet, men fra 1. januar 2022 skal Vallensbæk selv stå for indsatsen. Vi er derfor i fuld gang med at etablere en helt ny afdeling, som skal varetage PPR- og Familieområdet i Vallensbæk Kommune. Vi er så heldige, at dygtige medarbejdere følger med til Vallensbæk fra Ishøj. Den nye afdeling består af 33 medarbejdere med forskellig faglig baggrund, og du vil indgå i et lederteam med en socialfaglig teamleder og afdelingslederen for hele området.

 

Jobbet

Du får personaleansvar for 7 psykologer, 5 talehørekonsulenter og 2 familieterapeuter.

 

I lederteamet har vi særligt fokus på at lede på tværs for at sikre sammenhængende og relevante indsatser for børnene, de unge og deres familier. Vi har et tæt tværfagligt samarbejde og lapper hellere over hinandens opgaver end at efterlade huller for borgerne. Vi har også fokus på at skabe rammer, der understøtter trivsel og et godt og sundt arbejdsmiljø hos medarbejderne og på tværs af afdelingen.

 

Dit primære fokus bliver udvikling af forebyggende og inkluderende indsatser i samarbejde med talehørekonsulenterne, psykologerne og kommunens dagtilbud og skoler. Derudover indgår du i udvikling af familiebehandling og revisitationsmøder på specialskoler og i gruppeordninger i samarbejde med Center for Børn og Unge. Ligesom du kommer til at indgå i udviklingsarbejdet med at udvikle visitation til specialundervisning. Der vil også være opgaver, som skal løses i samarbejde med det sociale område.

 

Du vil i samarbejde med den socialfaglige teamleder skulle varetage opgaverne omkring kommunens anbringelser, herunder varetagelse af kontrakter med plejefamilier, aflastningsfamilier og institutioner, samt kontakt- og støttepersoner, og evt. ligeledes matchning af anbringelses- og aflastningsforløb. På landsplan er Vallensbæk blandt de kommuner, der har færrest anbragte børn.

 

I forbindelse med familieplejeområdet skal du stå for at løse en del af supervisionsopgaven med

plejefamilierne. Alt efter kompleksiteten i sagen, vil dele af supervisionsopgaven vil blive tilkøbt, og dele vil du, eller en psykolog fra teamet, skulle varetage.

 

I dagligdagen står du får den faglige sparring til medarbejderne og sikrer, at organisationen arbejder i samme retning, særligt med blik for tværfaglig metodebrug, systematik, kvalitet, effektivitet, og ressourcefordeling.

 

Vi søger en leder, som:

  • er uddannet psykolog, cand.psych. og autoriseret psykolog, gerne suppleret med en lederuddannelse.

  • har erfaring indenfor PPR- området, med familiebehandling og gerne suppleret kendskab til det sociale område.

  • kan skabe en sikker drift med en klar retning til gavn for børn, unge og deres familier.

  • Har ledelsesmæssig erfaring enten som faglig teamleder eller koordinator og

  • kan få det bedste frem i medarbejderne og udnytte de potentialer og muligheder, der opstår i en udviklingsorienteret organisation med fokus på høj faglighed.

  • trives med at bedrive tillids- og værdibaseret ledelse, at du vægter involvering og gennemsigtighed højt, og at du er nysgerrig og imødekommende overfor medarbejdere, samarbejdspartnere og forældre.

 

Ansættelse

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte social faglig Teamleder Dina Jørgensen på mobil nr. 21161569 eller send en sms og så ringer jeg dig op.

 

Ansøgningsfristen er d. 17. januar 2022

 

Ansættelsessamtalerne holdes den 20. januar og en evt. 2. samtale holdes 27. januar 2022.

 

Stillingen er til besættelse snarest mulig, stillingen er på fuld tid.

 

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.

 

 

Vallensbæk Kommune arbejder på digitale løsninger for borgere og medarbejdere, og vi vil derfor bede dig om at søge stillingen elektronisk ved at klikke på "søg stillingen" eller ved at gå ind på www.vallensbaek.dk/job og søge via stillingsopslaget.

 

   

Vallensbæk Kommune er i rivende vækst og udvikling. Med naturskønne områder, gode skoler og daginstitutioner, et højt serviceniveau og central placering i hovedstadsområdet, tiltrækker kommunen stadig flere borgere og virksomheder. I dag har kommunen 16.000 indbyggere og 1.300 ansatte. Vallensbæks vision er at være fremtidens boligby for det hele menneske. Vi udvider med nye og levende byrum, vi skaber et udviklende børne- og ungeliv, og vi samarbejder med erhvervslivet, frivillige ildsjæle og nationale aktører om at udnytte Vallensbæks placering og mange fordele optimalt. Som medarbejder vil du opleve en arbejdsplads, hvor ledere og medarbejdere samarbejder med hinanden og borgerne ud fra værdierne nærvær, dialog og tillid.  Du kan læse mere om vores forventninger til dig som medarbejder i kommunens Medarbejder- og ledelsegrundlag . Kommunens ansatte skal fremstå som rollemodeller og understøtte målsætningen om røgfri generation 2030, derfor har vi røgfri arbejdstid.


Kontakt

Vallensbæk Kommune

Vallensbæk Stationstorv 100
2665
Vallensbæk Strand
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-12-2021
Udløber:
17-01-2022
Kviknummer:
LJA-83126640
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
HR og personale,
Ledelse
Beliggenhed