I dag er der 
24
24
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Dansk Psykolog Forening

Dansk Psykolog Forening

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 15-12-2021

Politisk konsulent med public affairs-værktøjskassen i orden

Har du blik for dagsordener, alliancer og muligheder i krydsfeltet mellem psykologi, mental trivsel og fremtidens velfærdssamfund? Kan du tilrettelægge gode processer for politikudvikling, skrive skarpe politiske oplæg og udtænke retningen for den strategiske kommunikation af dem? Motiveres du af at arbejde tæt på den politiske og administrative ledelse i en forening med et stærkt formål og 11.000 engagerede medlemmer? Så er du måske den nye politiske konsulent i Dansk Psykolog Forening.

 

Støb kuglerne til en endnu stærkere forening og et endnu bedre samfund

Dansk Psykolog Forenings vision er at sikre psykologers vilkår og kompetencer og arbejde for menneskers psykiske velfærd og trivsel. Den vision arbejder vi hårdt på at realisere hver dag, og det kræver professionel interessevaretagelse.

 

Konkret skal du være med til at understøtte den politiske interessevaretagelse og udvikle og formulere politiske oplæg med fokus på bl.a. mental sundhed, psykologi og udvikling af velfærdssamfundet. Det indebærer tæt samarbejde med foreningens formand, direktør og stabschef samt kollegerne med speciale i psykologi, økonomi, pressehåndtering, kommunikation, psykologernes arbejdsmarked mv. Hertil kommer relevante eksterne interessenter. Vores pejlemærke er i den sammenhæng foreningens nye arbejdsprogram for 2021-2024, se nærmere på dp.dk.

 

Ledelsesstaben består af 15 dedikerede medarbejdere, der beskæftiger sig med interessevaretagelse, analyse, kommunikation, psykologi og ledelsesbetjening og arbejder tæt sammen i det daglige. Fælles for os er, at initiativ, høj faglighed og godt samarbejde er nøglen til succes.

 

Træfsikker kommunikatør med politisk gehør

Du har en uddannelse som fx cand.scient.pol., cand. psych eller cand.mag. og mindst 3-5 års erhvervserfaring fra en stilling, hvor du er vant til at arbejde med politiske dagsordener og skabe fremdrift og resultater via stort overblik og træfsikre leverancer og dette gerne inden for et eller flere af fagområderne mental trivsel, børn- og unge, sociale forhold eller sundhed. Jobbet kræver, at du kan sekretariatsbetjene og rådgive topledelsen, for det er en kerneopgave i ledelsesstaben, og som politisk konsulent bliver du en nær medarbejder for foreningens formand, direktør og stabschef og kommer til at arbejde med nogle af de vigtigste politiske indsatser.

 

Det er et must, at du har politisk gehør og kan skrive, kommunikere og skære en sag og en proces knivskarpt til uanset om modtageren er medlem af Folketinget eller af foreningen og at du kan læse det landspolitiske og foreningspolitiske landskab, se åbningerne, ramme den rigtige timing og indtænke sociale medier som central kilde til interessevaretagelse. Desuden skal du være velbevandret i effektive metoder til politikudvikling og interessevaretagelse. Matcher du disse krav, er der til gengæld masser af muligheder for udvikling og indflydelse.

 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning mærket Politisk konsulent sammen med CV og karakter-udskrifter til job@dp.dk senest den 17. januar 2022 kl. 12. Har du spørgsmål, så kontakt stabschef Vibeke Grønvall Kristensen på tlf. 22 26 91 60. Vi holder første samtalerunde den 20/21. januar 2022 og anden samtalerunde den 26. januar 2022. Vi anvender test i forbindelse med anden samtalerunde. Tiltrædelse er den 1. marts 2022 eller hurtigst muligt. Arbejdsstedet er Stockholmsgade på Østerbro i København. Stillingen er på 37 timer ugentligt i gennemsnit og løn- og ansættelsesvilkår i henhold til intern overenskomst mellem Dansk Psykolog Forening og AC-klubben i DP.


Dansk Psykolog Forenings vision er at sikre psykologers vilkår og kompetencer og arbejde for menneskers psykiske velfærd og trivsel. Foreningen har over 11.000 medlemmer, der arbejder i det private, liberale og offentlige Danmark og bl.a. beskæftiger sig med udvikling, behandling, trivsel, terapi, ledelse, projektledelse, kommunikation og markedsføring. Foreningen hviler på et stærkt fundament af høj medlemstilfredshed, høj organisationsprocent og et ressourcestærkt sekretariat med 55 ansatte, der varetager den daglige drift af foreningen. Læs mere på dp.dk.


Kontakt

Dansk Psykolog Forening

Stockholmsgade 27
2100
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-12-2021
Udløber:
17-01-2022
Kviknummer:
LJA-83100734
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kommunikation og medier,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed