I dag er der 
27
27
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 22-11-2021

Nytænkende afdelingsleder søges til foranstaltningsafdelingen i Borgercenter Børn og Unge Valby, Vesterbro og Kgs. Enghave

Er du en både driftssikker og ambitiøs leder, der trives med at fremme udvikling og forandring og sætter store krav til arbejdet på vegne af Københavns socialt udsatte børn, unge og deres familier? Så er du måske den afdelingsleder, vi søger til vores familie- og ungehus.

 

I Borgercenter Børn og Unge (BBU) Valby, Vesterbro og Kgs. Enghave har vi lige nu en stilling ledig, hvor du får mulighed for at blive en del af et stærkt og kompetent hold af ledere og medarbejdere.

 

Så har du har lyst og mod til at være en del af et lederteam, hvor vi driver, udvikler og sætter retning på en af Københavns mest spændende arbejdspladser, så er muligheden her nu! Du vil blive en del af en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og hvor vi er nytænkende og kreative og hele tiden har fokus på, hvordan vi kan være med til at skabe de bedste muligheder for bydelens udsatte børn, unge og familier.

 

BBU er en del af landets største socialforvaltning, og vi går foran i arbejdet med udsatte børn, unge og familier i Københavns Kommune og har ansvaret for drift og udvikling af en række forebyggende tilbud og døgntilbud. Borgercentret består af fem borgerrettede børnefamilieenheder, fire udførercentre med specialiserede institutioner og en central stab med administrative fællesskaber på driftsdelen af HR og økonomi.

 

Om opgaven og stillingen

Du bliver leder af vores foranstaltningsafdeling, som er en af 5 afdelinger i BBU VVK. Vi er lige nu i gang med en mindre omorganisering i hele huset. For foranstaltningsafdelingen betyder det, at vi har ansat 3 teamledere, der sammen med afdelingslederen og de 2 nuværende koordinatorer har ansvaret for skal lede afdelingen, der opdelt i Familiehus og Ungehus.

 

Familiehuset består af 23 familiebehandlerne og 8 psykologer. Familiehuset varetager familiebehandling og psykologbehandling efter 52 og 11. Vi har en bred palet af evidens- og vidensbaserede metoder, der sikrer, at vi kan skabe det bedste match mellem familie og tilgang.

 

Psykologerne udarbejder desuden forældrekompetence- og tilknytningsundersøgelser for hele byen.

 

Ungehuset består af 8 kontaktpersoner, der samarbejder med udsatte unge fra 10-18 år. Den unge får tilknyttet en kontaktperson efter servicelovens 52, og gennem konkrete mål fra en handleplan arbejder kontaktpersonen, i et samarbejde med barnet/den unge og familien, for at opnå forandring og udvikling.

 

Endelig har vi i afdelingen stor fokus på udvikling af vores behandlingsarbejde. Derfor er vi i samarbejde med Socialstyrelsen og 3 andre kommuner med i et 3-årigt udviklingsprojekt af intensive familiebehandlingsforløb. Derudover skal vi til at starte et 2-årigt projekt med gruppeforløb med mindfulness til børn og forældre i samarbejde med Den Obelske Familiefond.

 

Afdelingen består samlet i alt af ca. 45 medarbejdere inkl. de tre teamledere og to faglige koordinatorer.

 

Vi forventer, at du som vores nye afdelingsleder er

  • en strategisk og ambitiøs leder, gerne med erfaring med ledelse af ledere, der kan sikre systematisk opfølgning på enhedens økonomi og prioritering af ressourcer i forhold til opgaver.

  • i stand til at sætte tydelig faglig retning og udvikle relevante tilbud for målgruppen i samarbejde med vores samarbejdspartnere.

  • en dygtig og nærværende personaleleder både for medarbejdere og ledere og har erfaring med personaleledelse og kan motivere og lede gennem teamledere og koordinatorer.

  • struktureret i din opgaveløsning, så det er klart for teamledere og medarbejdere, hvad formålet og indholdet er.

  • en stærk holdspiller, som vægter det gode og tværgående samarbejde højt.

 

Dine faglige kvalifikationer

Du har solid indsigt i det socialfaglige område. Erfaring fra foranstaltningsområdet samt det kommunale vil være en fordel. Du kan bidrage til at sikre en stabil drift samt udvikling af effektfulde indsatser for børn og unge inden for de politiske og lovgivningsmæssige rammer.

 

Det er vigtigt, at du både kender til, måske selv har stået i og forstår det faglige arbejde i myndighedsarbejdet og foranstaltningsarbejdet, og at du kan se sammenhænge og få fagligheder til at spille sammen til gavn for borgeren. Du er vant til at kommunikere på flere niveauer og kan omsætte strategi til handling i praksis og har et skarpt blik for, hvordan vi kan udvikle vores praksis til gavn for borgerne.

 

Dine personlige kvalifikationer

Som person er du samarbejdssøgende og god til at skabe samarbejdsrelationer både internt i enheden og på tværs af borgercentret, forvaltningen og kommunen. Du er i stand til sammen med resten af afdelingsledergruppen og dine egne teamledere og koordinatorer og medarbejdere i BBU at skabe sammenhængskraft på tværs af organisationen og bidrage til, at vi løfter kerneopgaven i fællesskab.

 

Vi vægter ordentlighed højt og søger en struktureret, synlig og inddragende afdelingsleder, som samtidig besidder en høj personlig og faglig integritet. Du er tydelig, har en åben og tillidsskabende ledelsesstil, samtidig med at du sætter klare mål og er skarp på de løbende prioriteringer. Vi arbejder i en travl hverdag, hvor det er vigtigt, at du formår at bevare overblikket. Og så brænder du selvfølgelig for at lede og skabe forandring for børn, unge og familier i udsatte positioner.

 

Om Børnefamilieenheden Valby, Vesterbro og Kgs. Enghave (VVK)

VVK er en stor børnefamilieenhed i BBU med et budgetansvar på 228 mio. kr. og omkring 1200 borgersager. Enheden varetager både myndighedsopgaven, flygtningeindsatsen og en række foranstaltningsopgaver. Derfor er personalegruppen kendetegnet ved at være en bred vifte af faggrupper fordelt udover ca. 175 medarbejdere og ledere med forskellige baggrunde og funktioner bl.a. myndighedssagsbehandlere, familiebehandlere, rådgivere, psykologer, kontaktpersoner, jurister, netværks- og udviklingskonsulenter, daginstitutions- og skolesocialrådgivere.

 

Alle i BBU vil i de kommende år arbejde i tråd med visionen og målene i En Plads i Fællesskabet. Det betyder blandt andet, at vi arbejder målrettet med at implementere tidlige forebyggende indsatser med fokus på et tæt og forpligtigende samarbejde med familierne, fritidstilbud og andre positive netværk omkring det enkelte barn. For yderligere info se her.

 

VVK er lokaliseret i en levende og aktiv bydel, og enheden samarbejder bredt med områdets boligsociale helhedsplan, frivillige aktører og andre kræfter i lokalområdet. Der er et unikt socialt sammenhold i enheden, højt til loftet og plads til faglige drøftelser og givende diskussioner, samtidig med at samarbejdet og opgaveløsningen på tværs altid sættes i højsædet. Med jævne mellemrum er der fællesarrangementer, der afholdes af personaleforeningen i VVK.

 

Den samlede udvidede ledergruppe består af fem afdelingsledere og syv teamledere derudover er der tværfaglige koordinatorer tilknyttet grupperne på tværs af afdelingerne.

 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Ansættelse er efter gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn.

 

Stillingen er til besættelse fra den 1. februar 2022. 

 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef David Nielsen på 2164 4146 eller socialfaglig koordinator Jette Brøns på 2612 1374.

 

Sammen med motiveret ansøgning beder vi dig uploade CV, eksamensbeviser og evt. udtalelser.

 

Søg via linket senest søndag den 12. december 2021

 

Vi afholder 1. samtale den 14. december og 2. samtale den 21. december. Der er indlagt personlighedstest mellem 1. og 2. samtalerunde.


Kontakt

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Gammel Køge Landevej 3
2500
Valby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-11-2021
Udløber:
12-12-2021
Kviknummer:
LJA-82986299
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
HR og personale,
Ledelse
Beliggenhed