I dag er der 
22
22
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Røde Kors

Røde Kors

|
Nordsjælland
|
Indrykket 01-09-2021

Leder til Psykologenheden (GENOPSLAG)

Da vi ønsker et bredere ansøgerfelt, har vi valgt et genopslå stillingen.

Røde Kors asylafdeling søger en erfaren leder med klinisk erfaring og fokus på faglighed, der kan stå i spidsen for en gruppe af specialiserede og erfarne psykologer, der arbejder på et komplekst fagligt felt. Du får mulighed for at sætte dit præg på Psykologenhedens opgaveløsning og for at understøtte mental sundhed for asylansøgere i Danmark.

Røde Kors er operatør for fem asylcentre tre på Sjælland og to i Jylland. Vi varetager den fysiske indkvartering og tilbyder en række ydelser til beboerne bl.a. sundheds- og psykologydelser, socialfaglige og pædagogiske tilbud samt undervisning og aktiviteter til både børn og voksne. Derudover har vi en række opgaver på udrejsecentrene Sjælsmark og Kærshovedgård, hvor Kriminalforsorgen er operatør bl.a. sundheds- og psykologydelser til beboerne.

Vi arbejder under Røde Kors bevægelsens syv principper med et formål om, at asylansøgere har en tryg, meningsfuld og værdig hverdag med fokus på fremtiden.

Asylafdelingens Psykologenhed består af 11 fastansatte psykologer og en administrativ medarbejder, som med afsæt i Røde Kors operatørkontrakter varetager behandling, undersøgelser og screening af asylansøgere. Herudover leverer enheden personalepsykologiske ydelser og undervisning til asylafdelingens personale.

Alle psykologer i enheden er autoriserede, og hovedparten har specialistgodkendelser inden for blandt andet klinisk børnepsykologi, psykoterapi, psykotraumatologi og børne- og ungdomspsykiatri.

Psykologenheden er en del af asylafdelingens hovedkontor i Center Sandholm i Allerød, hvor du vil få arbejdsplads. Hovedparten af enhedens psykologer er placeret i Center Sandholm, mens andre har fast arbejdsplads i enten Jelling i Midtjylland eller i Avnstrup nær Roskilde.

Du vil få reference til asylafdelingens Strategi- og udviklingschef.

Du kan læse mere om asylafdelingen her.

Opgaver

Som leder af Psykologenheden bliver du ansvarlig for de psykologfaglige ydelser i asylafdelingen.

Du får ansvar for:

 • At sikre, at de psykologiske ydelser udføres i overensstemmelse med god faglig praksis, de lovgivningsmæssige pligter på området og de statslige kontraktkrav som psykologernes ydelser er omfattet af.

 • Den daglige ledelse af personale, drift og budgetstyring.

 • At skabe gode rammer og arbejdsgange samt et godt og konstruktivt arbejdsmiljø.

 • At drive den løbende udvikling og tilpasning af psykologområdet, herunder at bidrage til at opfylde de samlede strategimål i asylafdelingen.

 • At skabe betingelser for god tværfaglig koordinering og samarbejde med øvrige faggrupper i asylcentrene navnlig ledere og medarbejdere i sundhedsklinikker og på det sociale område.

 • At spille Psykologenhedens viden og observationer vedr. asylansøgeres mentale sundhed ind til asylafdelingens øverste ledergruppe.

 

Kvalifikationer:

 • Du er Cand. Psych. med en høj faglighed og klinisk erfaring ideelt set fra flere forskellige områder, f.eks. psykiatri, samt børne- og voksenområdet.

 • Du har en del ledelseserfaring og er vant til både daglig enhedsledelse og til at begå dig i en organisatorisk kontekst, hvor hensyn til faglighed, drift og udvikling er i spil og skal medieres.

 • Du er nysgerrig på både dit faglige felt og ledelsesopgaven, og du har erfaring med at kvalitetssikre og -udvikle psykologiske ydelser.

 • Du er tillidsskabende og nysgerrig og har det godt som den samlende figur, der skaber fælles retning med afsæt i enhedens faglige, metodemæssige og menneskelige mangfoldighed.

 • Erfaringer fra arbejde i en tværkulturel kontekst med udsatte grupper er en fordel.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • er systematisk, ansvarsbevidst og har evne til at følge opgaver til dørs

 • har gode administrative kompetencer ift. f.eks. budgetstyring og HR-relateret personalehåndtering

 • har flair for at samarbejde og evner at lede indad, udad og opad i organisationen

 • er en stærk kommunikator i skrift og tale.

 

Vi tilbyder:

En spændende og anderledes arbejdsplads med et humanitært værdigrundlag.

Stort ansvar og ledelsesrum.

Ledelse af kompetente, erfarne og engagerede psykologer.

En afvekslende og ofte travl hverdag i en organisation med høj grad af foranderlighed.

Gode muligheder for hjemmearbejde og løbende faglig opkvalificering.

Praktiske oplysninger

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst for akademikere i Staten.

Arbejdstid: Stillingen er uden øverste arbejdstid, men som udgangspunkt 37 timer om ugen

Tiltrædelse: Hurtigst muligst og senest 1.11.2021

Arbejdssted: Sandholmgårdsvej 40, 3460 Birkerød

Børneattest: Vi gør opmærksom på, at der ved tilbud om ansættelse bliver indhentet børneattest

Kørekørt: Nødvendigt, da kørsel på tværs af landegrænser, herunder besøg på centrene Avnstrup og Jelling må påregnes

Henvendelser vedr. stillingen kan ske til Strategi- og udviklingschef Kasper Koch E: kpk@redcross.dk og T: 2276 2525

Ansøgningsfrist: 20.9.2021

Stillingen kan kun søges via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på linket Søg jobbet. Ved tekniske udfordringer kontakt support@hr-manager.dk

Ansættelsessamtaler: Forventes afholdt i ugerne 38 og 39.

Røde Kors asylafdeling ønsker at fremme ligestilling, hvorfor alle interesserede opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, religion og etnisk tilhørsforhold.

Røde Kors er en privat organisation, der arbejder på grundlag af de humanitære principper: Medmenneskelighed, Upartiskhed, Neutralitet, Uafhængighed, Frivillig tjeneste, Enhed og Almengyldighed.


Kontakt

Røde Kors

Sandholmgårdsvej 40
3460
Birkerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-09-2021
Udløber:
20-09-2021
Kviknummer:
LJA-82597095
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Psykiatri
Beliggenhed