I dag er der 
22
22
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tandplejen Vallensbæk

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 02-09-2021

Klinikchef søges til den kommunale tandpleje i Vallensbæk kommune

Klinikchef søges til den kommunale tandpleje i Vallensbæk kommune

Tandplejen i Vallensbæk søger en dedikeret klinikchef fra 1. november 2021, som kan fortsætte udviklingen af en ambitiøs og velfungerende tandpleje.

Som klinikchef har du det overordnede ansvar for den faglige udvikling, den økonomiske drift og personaleansvaret. Du skal stå i spidsen for den faglige kvalitetssikring og deltage aktivt i tandplejens driftsopgaver.

Stillingen er på fuld tid og du bliver en del af lederteamet i Center for Sundhed, Kultur og Fritid sammen med 9 andre ledere og en del af Vallensbæk Kommunes lederforum, hvor alle ledere mødes på tværs. Du refererer til Sundheds- og Kulturchef Annette Hein-Sørensen. 

I Tandplejen har vi fokus på:

 • Børn og familier i centrum
 • Trygge rammer for undersøgelse og behandling
 • Høj faglighed og kvalitetssikring
 • En tandpleje der er i fortsat udvikling
 • Et godt arbejdsmiljø og gode kollegiale relationer
 • Samarbejde på tværs i Vallensbæk kommune

Din profil:

 • Du kan sikre en stabil og effektiv drift med borgeren i centrum
 • Du er ambitiøs og har mod på en fortsat udvikling af tandplejen
 • Du er udviklingsorienteret og har blik for at skabe fællesfaglige løsninger på tværs af organisationer i kommunen
 • Du er faglig velfunderet og har et personligt drive og behov for kontinuerlig udvikling i samspil med hele teamet
 • Du er en faglig dygtig tandlæge, handlekraftig og har lyst til ledelse.

Om os:
Tandplejen varetager forebyggelse, undersøgelse og behandling af knap 4.000 børn i alderen 1-17 år. Tandplejen behandler ligeledes ca. 70 omsorgspatienter og 50 specialtandplejepatienter. Der er etableret en centralklinik og en decentral undersøgelsesklinik. Alle medarbejdere har en fast base på centralklinikken. Tandplejen behandler henviste patienter i fuld narkose ca. 1-2 gange om måneden.

Tandreguleringsbehandlinger foretages på en fælleskommunal tandreguleringsklinik, som har klinikker i Albertslund og Hvidovre.

Vi arbejder med en anerkendende kommunikation i mødet med patienterne i tandplejen. Vi har fokus på forebyggende, tværfaglige og helhedsorienterede indsatser.

 

Ansættelsesvilkår og ansøgning:
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst indgået mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Har du spørgsmål til stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte Sundheds- og Kulturchef Annette Hein-Sørensen på 51546031 eller på mail: AHS@vallensbaek.dk  

Stillingen søges elektronisk og ansøgningsfristen er torsdag den 23. september 2021. Samtaler forventes afholdt mandag den 27. september 2021.

Vallensbæk Kommune arbejder på digitale løsninger for borgere og medarbejdere, og vi vil derfor bede dig om at søge stillingen elektronisk ved at klikke på "søg stillingen".

Kontakt

Tandplejen Vallensbæk

Pilehaveskolen, Horsbed 197
2526
Vallensbæk Strand
Praktisk information
Oprettet:
02-09-2021
Udløber:
27-09-2021
Kviknummer:
LJA-82606228
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed