I dag er der 
24
24
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Incita Hovedstaden

Incita Hovedstaden

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 10-12-2021

Incita søger psykolog til vores afdeling i København

Har du lyst til at arbejde i en organisation med mange dygtige fagfolk og ildsjæle, hvor engagement i det enkelte menneske går hånd i hånd med fokus på resultater? Hos Incita søger vi en psykolog, der kan bidrage til vores indsatser om at støtte udsatte ledige og sygemeldte med at finde vejen til job eller uddannelse.

Incita har afdelinger i København og Jylland. Du bliver del af en veletableret organisation med over 100 kollegaer, og du bliver tilknyttet et team af psykologer i vores afdeling i København. Dit faglige fokus bliver at arbejde med samtaleforløb, gruppeforløb og supervision. Lyder det spændende? Så ring og hør mere om jobbet, og skriv en ansøgning.

Dine kompetencer

Du er autoriseret psykolog - eller næsten autoriseret og du har erfaring med støttende, undersøgende og intervenerende samtaler og gerne også holdforløb og/eller supervision. Har du også kendskab til beskæftigelsesområdet er det en fordel. Du skal kunne arbejde med komplekse problemstillinger eksempelvis hvad angår borgernes psykiske og sociale udfordringer samt mange samarbejdspartnere og det kræver at du hviler godt i din faglighed. Du trives med stor frihed i dit arbejde og kan lide at finde løsninger, som accelererer udviklingen hos de mennesker, som du arbejder med. Ligeledes forventer vi, at du bidrager til metodeudviklingen i Incita.

Arbejdsopgaver

 • Du kan afholde samtaleforløb, hvor der fokuseres på arbejdsmæssige ressourcer.

 • Du kan supervisere, coache og undervise i grupper og individuelt.

 • Du kan skrive skarpe og præcise rapporter med bl.a. psykologiske vurderinger af menneskers arbejdsmæssige ressourcer.

 • Du er metodisk stærk indenfor eksempelvis narrative eller tredje generations kognitive metoder, og du kan navigere indenfor den løsningsfokuserede metode.

 

Vi tilbyder

 • En fagligt og socialt velfungerende arbejdsplads

 • En ny psykologgruppe med stor mulighed for indflydelse.

 • Metodemæssig frihed

 • Løbende supervision

 • Flekstid og gode muligheder for fleksibel tilrettelæggelse af egen arbejdstid

 • Gode udviklings- og efteruddannelsesmuligheder

 • Personaleforening med mange gode spændende arrangementer

 • Betalt frokostpause

 • 37 timers ansættelse, men deltid kan forhandles

 • Overenskomst med Dansk Psykologforening 

Spørgsmål?

Kontakt områdechef Susanne Rysbjerg på telefon 2634 8899.


Vilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Send din ansøgning til soegjob@incita.dk så vi har den senest torsdag 20. januar 2022.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler, da der er mulighed for hurtig tiltrædelse. Så send gerne din ansøgning snarest.

Ansættelsesstart 1. marts 2022 gerne tidligere, hvis muligt

Mærk venligst din ansøgning Psykolog til Incita Hovedstaden i emnefeltet.

Incita arbejder for at udvikle det rummelige arbejdsmarked og opfordrer alle uanset køn, alder og etnisk oprindelse til at søge jobbet.

Fonden Incita har siden 1966 hjulpet mennesker med at mestre deres udfordringer, så de kan leve et aktivt og ligeværdigt liv, som del af fællesskabet på arbejdsmarkedet.

I samarbejde med kommuner, virksomheder og aktører i civilsamfundet leverer Incita velfærdsløsninger, der er økonomisk og socialt bæredygtige. Vores medarbejdere er fagspecialister og motiveres af at gøre en forskel, når psykiske eller fysiske udfordringer står i vejen for et aktivt liv på arbejdsmarkedet. Incita er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder for at gøre arbejdsmarkedet mere rummeligt - ved at skabe særlige arbejdspladser hos os selv og gennem partnerskaber med private og offentlige arbejdsgivere i Danmark.


Kontakt

Incita Hovedstaden

Værkstedvej 5
2500
Valby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-12-2021
Udløber:
20-01-2022
Kviknummer:
LJA-83079976
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed