I dag er der 
24
24
 ledige job på Psykologjob.dk
Gem annonce
Børnehus Sjælland

Børnehus Sjælland

|
Sydsjælland inkl. Møn
|
Indrykket 02-05-2022

Hjælp os med at hjælpe udsatte børn og unge i Region Sjælland

Børnehus Sjælland søger psykologer til barselsvikariat og faste stillinger til udredning, krisehåndtering og behandling af børn og unge, 30-37 timer pr. uge.

Hvornår passer det dig at starte?

 

Som psykolog i Børnehus Sjælland får du mulighed for: 

 • Tæt tværfagligt samarbejde i alle sager
 • At gennemføre kortere kriseinterventionsforløb med børn og unge
 • Gennem samtaler at afdække og vurdere barnets aktuelle psykiske tilstand og behov med særligt fokus på traumatisering
 • Udfærdige afsluttende rapporter til kommunernes myndighedsrådgivere
 • At yde rådgivning, vejledning og faglig sparring til de øvrige sektorer, der er involveret i udredningen af de evt. overgreb mod barnet, det være sig kommune, politi og/eller sundhedsvæsen
 • Mulighed for varetagelse af behandlingsforløb
 • Bidrage til børnehusets funktion som vidensenhed indenfor overgreb
 • Selv at tilrettelægge dine arbejdsopgaver og styre din kalender
 • 2 ugentlige hjemmearbejdsdage
 • Gode mulighed for efteruddannelse og relevante kurser
 • Grundig oplæring og tilknyttet mentor
 • Individuel ekstern supervision

 

Hvem er vi:

Det er Børnehus Sjællands opgave at sikre en koordineret og skånsom tværfaglig indsats af høj kvalitet i sager, hvor der er viden eller mistanke om vold eller seksuelle overgreb mod børn i alderen 0-18 år. Målet med indsatsen er, at barnet/den unge modtager den rette støtte og hjælp og får bedre mulighed for at komme videre efter overgrebet eller mistanken herom.

Formålet med indsatsen er at udrede børn med forskelligartede konsekvenser af overgreb, som led i den kommunale børnefaglige 50 undersøgelse. Gennem udredningen bidrages til at skabe en bedre forståelse af disse børn og unge for derigennem at pege professionelle voksne omkring barnet i retninger, der kan afhjælpe følgerne af overgrebene og sikre barnets videre udvikling.

Kollegaerne er passionerede og engagerede, samt kommer fra forskellige faggrupper, som du løfter opgaven sammen med i et tværfagligt samarbejde.

 

Vores ønsker til vores kommende kollegaer: 

 • Du er uddannet psykolog
 • Du har mod på at arbejde med krisehåndtering og rådgivning
 • Du kan rumme børn og familier som har det meget svært og kan kommunikere med mange slags mennesker
 • Du kan lide at være del af et team med en uformel omgangstone, der både er seriøs, med et højt fagligt engagement, men også tillader humor
 • Du kan arbejde selvstændigt og har et godt overblik i en afvekslende hverdag

 

Vi kan tilbyde:

Et meningsfuldt, varieret og fagligt spændende arbejdsfelt på en arbejdsplads, som løbende er i udvikling. I Børnehus Sjælland tilbyder vi regelmæssig intern og ekstern supervision, både individuelt og i gruppe, for at opretholde et højt fagligt niveau og samtidig sikre psykisk trivsel.

Vi deltager i relevante kurser, efteruddannelser og konferencer samt bidrager til den nationale udvikling af metoder og kvalitetsstandarder for de 5 Børnehuse i Danmark. Vi deltager i relevant forskning på området i Danmark såvel som i Norden. I Børnehus Sjælland klæder vi vores medarbejdere fagligt godt på til at kunne varetage en specialiseret indsats overfor overgrebsudsatte børn og unge, og du kan forvente grundig oplæring og indføring i arbejdsopgaverne.

Vi tilbyder herudover en arbejdsplads med søde, kompetente, engagerede og humoristiske kollegaer.

Læs mere om Børnehus Sjælland her: http://www.boernehus-sjaelland.dk

 

Børnehus Sjælland er også:

En arbejdsplads som har en høj grad af kollegial omsorg og sammenhold. Det viser sig f.eks. ved, at vi lægger vægt på at mødes hver dag til frokost - vi har adgang til en god kantine tæt på. Herudover mødes vi til torsdags-kage og lækker kaffe, og i det hele taget værner vi om, at kunne grine og have det hyggeligt sammen som kolleger. Vi ved, at det er vigtigt at passe på os selv og hinanden, for at kunne være parate til at møde mennesker i svære livsomstændigheder, som kendetegner vores målgruppe.

Børnehus Sjælland er organisatorisk forankret i Næstved kommune og servicerer de 17 kommuner i Region Sjælland med konsulentbistand, sagskoordinering, krisehåndtering og udredende arbejde i forhold til børn og unge inden for målgruppen.

På nuværende tidspunkt er vi normeret til 9 psykologer, 7 socialrådgivere, 1 administrativ medarbejder, 1 receptionist, 1 afdelingsleder samt 1 børnehusleder.

 

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og Dansk Psykolog Forening. Stillingerne er på mellem 30 og 37 timer og til besættelse, snarest muligt eller efter aftale.

 

Vil du vide mere:

Yderligere information får du hos afdelingsleder Trine Berger Pedersen på telefon 2374 4895 eller hos psykolog/TR Katrin Samimi på telefon 2158 9136. 

 

Ansøgningsfrist:

1.juni 2022

 

Ansættelsessamtaler afholdes:

8.juni 2022

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

 

Næstved Kommune behandler kun ansøgninger, der er modtaget elektronisk. Du kan søge elektronisk via www.naestved.dk/job. Her kan du også se, hvor du kan få hjælp til elektronisk ansøgning, hvis du har behov for det.

Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. CV i begrænset omfang.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Børnehus Sjælland

Troensevej 10
4700
Næstved
Danmark
Tlf: 55 88 33 80
Praktisk information
Oprettet:
02-05-2022
Udløber:
01-06-2022
Kviknummer:
LJA-83580308
Jobtype:
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Region Sjælland, Psykiatrien Næstved
Næstved, Sydsjælland inkl. Møn
Frist:
20-05-2022
Stevns Kommune - Magnoliegården
Stevns, Sydsjælland inkl. Møn
Frist:
02-06-2022
AS3 Work&Care
Greve¤Holbæk¤Slagelse¤Roskilde¤Køge¤Næstved, Storkøbenhavn¤Vestsjælland¤Midtsjælland¤...
Frist:
22-05-2022