I dag er der 
27
27
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Hejmdal Privathospital

Hejmdal Privathospital

|
Østjylland
|
Indrykket 15-10-2021

Hejmdal Privathospital i Aarhus søger erfaren psykolog til børne- og ungeområdet

Hejmdal Privathospital A/S

 

Hejmdal Privathospital udvider sit team i Aarhus og søger derfor en erfaren psykolog.

 

Vi tilbyder fastansættelse i den ambulante klinik i en spændende organisation med et højt, psykiatrifagligt engagement.

 

Vi har afdelinger på Frederiksberg, i Aarhus, Odense og Aalborg, som samarbejder og løser opgaver på tværs af landet.

 

Hvis du trives godt i et kompetent psykolog- og tværfagligt team med stor indflydelse i hverdagen, selvstændige ansvarsområder og en vis grad af fleksibel arbejdsplanlægning, vil du befinde dig godt hos Hejmdal. Vi sætter faglig ekspertise højt, og vi bifalder og understøtter gode input til fortsat udvikling af vores tilbud og organisation.

 

Tværfaglig og monofaglig sparring og supervision er en del af arbejdet, og vi samarbejder med respekt for alle faggrupper. Du vil på tværs af landet samarbejde med speciallæger i psykiatri, specialiserede psykologer, sygeplejersker, pædagoger, lærere og administrativt personale.

 

Dine arbejdsopgaver vil primært være udredning og behandling og vil finde sted i klinikken i Aarhus. Der vil kunne være behov for, efter aftale, at løse opgaver udenfor klinikken.

 

Hejmdal Privathospital har eksisteret i 13 år, og vores Aarhus-afdeling har nu i mere end to år udbudt udredning og behandling af børn, unge og voksne med psykiske vanskeligheder. Vi har en klinik, der er i udvikling og vækst, og det er derfor også en fordel hvis du trives i et miljø, hvor alle er med til at bidrage til klinikkens opbygning og kultur.

 

I det daglige vil du arbejde tæt sammen med speciallæger, psykologer, sygeplejersker og administrativt personale og med konsulenter i samme faggrupper. Der er allerede to børne- og ungepsykologer ansat i klinikken.

 

Vi søger en psykolog med erfaring med udredning af børn og unge, således at du kan varetage udredningsopgaver selvstændigt. Du vil ligeledes have psykoedukative og terapeutiske forløb med børn, unge og deres familier, ligesom der er god mulighed for at udvikle tilbud alt efter din erfaring og interesse.

 

Vi søger en engageret og proaktiv kollega, der:

 • Er autoriseret psykolog, gerne med specialist- eller specialpsykologuddannelse

 • Har psykiatrierfaring

 • Gerne har erfaring med VISO-arbejdet og med forældrekompetenceundersøgelser

 • Brænder for at bruge sine kompetencer i et travlt men (om)hyggeligt miljø, der vægter faglig kvalitet og værdsætter nytænkning og sammenhængskraft

 • Trives med selvstændige beslutninger og opgaver og som samtidig kan indgå i en arbejdsplads, hvor konference samt mono- og tværfagligt samarbejde er afgørende

 • Ønsker at arbejde i en privat virksomhed, hvor kundeservice, forretning og faglighed går hånd i hånd

 

Praktiske oplysninger:

 • Arbejdstid: fuldtid / 37 timer

 • Arbejdssted: Park Allé 5, 8000 Aarhus C

 • Ansøgningsfrist: 15.11.21; der afholdes samtaler 25.11.21

 • Ansættelsesdato: 01.01.22 eller snarest muligt

 • Ansøg via Jobindex QuickApply-

 

Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning tydeligt beskriver, hvad der motiverer dig i jobbet, og hvilke af dine kompetencer, som matcher jobbet. Herunder bedes du anføre, hvilke tests du selvstændigt kan udføre.

 

Har du spørgsmål til stillingen, som du ikke kan finde svar på i opslaget eller på vores hjemmeside, www.hejmdal.dk, er du velkommen til at kontakte klinikchef Iris Dam på iris@hejmdal.dk.

 


Kontakt

Hejmdal Privathospital

Park Allé 5, st.tv.
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-10-2021
Udløber:
15-11-2021
Kviknummer:
LJA-82822114
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Psykiatri
Beliggenhed