I dag er der 
24
24
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Gyldendal Uddannelse

Gyldendal Uddannelse

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 05-01-2022

Gyldendal Uddannelse søger fremsynet forlagsredaktør til psykologi

Ved du, hvad der rører sig inden for psykologi? Er du nysgerrig på at følge nye tendenser og arbejde med projektledelse? Så er det måske dig, der skal være med til at udvikle og udtænke nye koncepter.

 

En projektleder med flair for netværk

Gyldendal Uddannelse søger en forlagsredaktør, der med sikker hånd kan udvikle, redigere og projektlede materialer til det videregående uddannelsesmarked under vores stærke brand Hans Reitzels Forlag. Dit udgivelsesområde vil være psykologi et område, hvor du ved, hvad der rører sig, og hvor du har eller hurtigt vil kunne opbygge et bredt netværk både fra efter/videreuddannelses- og universitetsverdenen.

 

Forretningsudvikling er i fokus

Gyldendal er et hus, hvor alle lever og ånder for at dele verdens bedste bøger og undervisningsmaterialer med danskerne.

 Som forlagsredaktør i den videregående redaktion bliver du en del af et engageret team, der udgiver bøger og digitale læremidler til universiteter og efter-/videreuddannelsesmarkedet, og hvor netværksarbejde, innovation og forretningsudvikling er i højsædet.

 

På en dag kan du både have et sparringsmøde med en forfatter, skabe nye ideer sammen med dit team og være i tæt samarbejde med vores dygtige manusredaktører. Sidstnævnte tager hånd om den sproglige kvalitetssikring, korrekturlæsning og kommunikationen med vores grafikere, så du kan fokusere på forretningsudviklingen.

 

I dialog med studerende, undervisere, fagfolk og uddannelsesinstitutioner vil du holde dig opdateret på behov og udviklingen inden for psykologiområdet, så vi sikrer, at vi fortsat udvikler tidssvarende læremidler af høj kvalitet og dermed bevarer vores førende position på det videregående uddannelsesmarked.

 

Dit ansvarsområde som forlagsredaktør

Som forlagsredaktør er du projektleder for en lang række udgivelser, og du har samtidig ansvar for at have et strategisk overblik over dit udgivelsesområde. Vigtige arbejdsopgaver vil være:

  • Stå for en overordnet udgivelsesstrategi til videreudvikling af området.

  • Opbygning og vedligeholdelse af et stærkt netværk af undervisere, studerende, fagfolk og nøglepersoner på uddannelsesinstitutionerne.

  • Ideudvikling og sparring med forfattere.

  • Projektledelse af de enkelte udgivelsesprojekter, herunder digital produktudvikling.

 

Om dig

Vi forventer, at du har en videregående uddannelse og erfaring i at arbejde med projektledelse og formidling. Det er helt centralt, at du er i stand til at opbygge gode relationer i et miljø præget af meget høj faglighed, og at du har et godt kendskab til markedet inden for psykologi. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har flair og interesse for koncept- og forretningsudvikling

  • kan arbejde målrettet og kreativt med videndeling, ideudvikling og netværk

  • kan opdyrke, igangsætte, vejlede og motivere forfattere

  • har stærke sproglige og formidlingsmæssige kompetencer

  • kan arbejde selvstændigt og struktureret med mange projekter ad gangen

  • vil byde positivt og aktivt ind i det teambaserede, kollegiale samarbejde.

 

Vi tilbyder dig

Du får muligheden for at udvikle og videreføre vores portefølje af fag- og lærebøger samt digitale produkter i samarbejde med nogle af landets dygtigste fagfolk og forskere. Du bliver en del af et meget stærkt redaktionelt og teambaseret miljø med erfarne redaktørkolleger, der udgiver materialer til en lang række videregående uddannelser samt efter-/videreuddannelsesmarkedet. Arbejdsmiljøet er præget af faglig dygtighed, engagement, kreativitet og hjælpsomhed.

 

Er du blevet nysgerrig?

Du er velkommen til at kontakte redaktionschef, Sophie Ellgaard Soneff, på SES@hansreitzel.dk eller 51 75 54 56.

 

Din ansøgning

Send din ansøgning, CV samt anbefalinger hurtigst muligt via nedenstående link. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om Gyldendal

Gyldendal blev grundlagt i 1770 og er dermed landets ældste og største forlag. Gyldendal A/S tæller også datterselskaberne MentorDanmark, MentorNorge (Norge), Word Audio Publishing (Sverige), Chapter og Publizon.

I Gyldendal får du en alsidig og kreativ arbejdsplads med mange forskellige medarbejderprofiler. Det fælles kendetegn på tværs af organisationen er en høj grad af arbejdsrelateret stolthed såvel som indlevelse og engagement i arbejdet samt en menneskeorienteret tilgang og sidst men ikke mindst en stor kærlighed til bøger.

Du får din daglige gang i Klareboderne i indre København i Gyldendals historiske lokaler, som huser ca. 380 medarbejdere. I hele koncernen er vi omkring 600 ansatte.

Kontakt

Gyldendal Uddannelse

Klareboderne 3
1115
københavn K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-01-2022
Udløber:
26-01-2022
Kviknummer:
LJA-83179392
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Kommunikation og medier,
Ledelse,
Redaktion
Beliggenhed