I dag er der 
22
22
 ledige job på Psykologjob.dk
Gem annonce
Dansk Stalking Center

Dansk Stalking Center

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 26-10-2021

Forlænget ansøgningsfrist: To psykologer søges til Dansk Stalking Center med arbejdssted i hhv. København og Aarhus

I Dansk Stalking Center har vi travlt. Derfor udvider vi vores kapacitet og søger to ambitiøse og erfarne psykologer til behandling af stalkingudsatte og/eller -udøvere.

Om stillingerne

I Dansk Stalking Center tilbyder vi terapeutiske forløb til både stalkingudsatte og udøvere af stalking. Forløbene rummer en bred vifte af problemstillinger såsom håndtering af kriser og traumer samt affektregulering. Som psykolog vil du primært udføre behandlingsforløb med voksne udsatte og udøvere, ligesom der kan forekomme samtaleforløb med både børn og pårørende til stalkingudsatte. Din primære arbejdsopgave vil bestå af individuelle terapeutiske forløb, og i mindre omfang vil du varetage gruppeforløb - og fx undervisningsopgaver.

Der er tale om to stillinger, hvoraf den ene er en psykologstilling til afdelingen i København og den anden en psykologstilling til afdelingen i Aarhus. Tilrettelæggelsen af indsatsen i Dansk Stalking Center foregår ud fra et tværfagligt og helhedsorienteret perspektiv og i tæt samarbejde på tværs af de to afdelinger. Det tværfaglige team består af 6-7 psykologer (hvoraf tre udgør Aarhusafdelingen) samt to socialrådgivere og én jurist, der fysisk er placeret i København.

Profil og kompetencer

Vi forventer, at du som psykolog er autoriseret og har solid terapeutisk erfaring. Måske du har erfaring med behandling af fx voldsudøvere i psykiatrien, socialpsykiatriske tilbud, kriminalforsorgen o.l.  Eller måske du har opbygget din terapeutiske erfaring gennem arbejdet med traumatiserede og voldsudsatte. Vi forestiller os ligeledes at du fx er på vej til at blive specialist i psykoterapi inden for voksenområdet.

Det er vigtigt for os, at du finder det meningsfuldt at arbejde tværfagligt, at du er ambitiøs og motiveres af at arbejde med sager, der rummer høj grad af kompleksitet. Derudover skal du være indstillet på at arbejde inden for centrets metodemæssige ramme, med afsæt i en mentaliseringsbaseret tilgang. Dine kollegaer vil kende dig som en rummelig og fleksibel person, der bidrager til et godt arbejdsmiljø. Du er fagligt engageret og du motiveres af udfordringer, ligesom du trives med at arbejde i en ung dynamisk organisation i kontinuerlig udvikling.

Vi tilbyder

I Dansk Stalking Center får du en arbejdsplads, hvor vi brænder for at gøre en forskel for mennesker, der er berørt af stalking - og for at udvikle og styrke indsatsen omkring alle, der er berørt af stalking. Vi arbejder løbende på at udvikle og tilpasse behandlingen inden for en overordnet mentaliseringbaseret ramme med elementer af tredjebølge kognitiv terapi. Derudover anvender vi forskellige psykologiske testbatterier samt FIT (Feedback Informed Treatment), som en metode til at sikre, at vores indsats skaber forandring for centrets brugere.

Du vil få intern sparring og ekstern supervision, samt have mulighed for at arbejde med et område, der får stor opmærksomhed både politisk og fra medier. Vi vægter faglig kvalificering i et åbent og inspirerende miljø højt.

Om os

Dansk Stalking Center er et interventions- og videnscenter, der arbejder på at forbedre vilkårene for de op mod 100.000 danskere, der hvert år udsættes for stalking. Vi arbejder med at sætte fokus på stalking og at udbrede viden og forbedre lovgivningen på området. Samtidig tilbyder interventionscentret støtte, rådgivning og behandling til stalkingudsatte, pårørende og fagpersoner, ligesom vi udvikler og tilbyder behandling til personer, der stalker. Vi er en mindre arbejdsplads med omkring 18 medarbejdere, med hovedsæde i København og en afdeling i Aarhus. Din arbejdsplads ligger; Vestergade 12, 1. 1456 København K - samt Ryesgade 29, 4.th, 8000 Aarhus C. Ansatte i Aarhus kan forvente nogen rejseaktivitet (ca. 5-6 gange årligt) i forbindelse med stillingen. Du kan læse mere om os på www.danskstalkingcenter.dk

Praktisk

Løn- og ansættelsesvilkår: Stillingen er på 37 timer ugentlig. Centret har ingen overenskomst, men lønnen tager udgangspunkt i Statens lønstatistik.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger: Kan fås ved henvendelse til direktør Lise Linn Larsen 21954004

Ansøgning: Motiveret ansøgning, CV, eksamensbevis mv. sendes senest 12. december 2021 til job@danskstalkingcenter.dk

Ansøgningen markeres; PSYKOLOG KBH eller PSYKOLOG ÅRHUS i emnefeltet

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Dansk Stalking Center

Vestergade 12, 1. tv.
1456
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-10-2021
Udløber:
12-12-2021
Kviknummer:
LJA-82869752
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Region Hovedstaden - Psykiatrisk Center Ballerup
Ballerup, Storkøbenhavn
Frist:
12-12-2021