I dag er der 
22
22
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
PPclinic

PPclinic

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 08-10-2021

Endnu en stilling til specialpsykolog (voksenområdet)

Vi har netop ansat en specialpsykolog til vores klinik i Århus og søger nu endnu en specialpsykolog til vores klinik i Vejle.

Som vores nye kollega får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af problemstillinger og bruge alt, hvad du har lært om udredning og terapi i et stærkt fagligt miljø i en af Danmarks førende psykiatriske og psykologiske virksomheder.

 

Dine arbejdsopgaver kan f.eks. bestå af:

  • Tværfaglige udredningsforløb, hvor du i samarbejde med klinikkens psykiatere og psykologer udreder en bred vifte af psykiske og psykiatriske lidelser
  • Helhedsorienterede psykoterapeutiske forløb, hvor du kan brug dine kompetencer indenfor psykoedukation og terapi til at rådgive og behandle såvel patienter som deres pårørende.
  • Sparring og supervision både internt i klinikken og eksternt til vores samarbejdspartnere
  • Undervisning indenfor psykologiske tematikker
  • Deltagelse i PPclinics fortsatte udvikling og gode muligheder for egenudvikling

 

Hvem er du?

Du er specialpsykolog og har erfaring med udredning og behandling af forskellige psykiske helbredsproblemer. Du trives med varierende opgaver, som spænder fra de mere komplekse psykiatriske udrednings- og behandlingsforløb til de mere almen psykologiske. Du er god til at samarbejde og har interesse for at arbejde på tværs af faggrupper og tæt sammen med dine kolleger som er psykologer og speciallæger i psykiatri.  

 

Personligt trives du med en høj grad af ansvar og selvstændighed. Dine patienter møder du med åbenhed, nysgerrighed og respekt uanset deres baggrund. Du kan se dig selv i en privat virksomhed, hvor forretning går hånd i hånd med faglighed.

 

Vi kan tilbyde dig

  • en hverdag i et godt arbejdsmiljø med tværfaglig sparring
  • mulighed for at arbejde med psykiatri uden for psykiatrien
  • en varieret arbejdsuge med varierede opgaver
  • faglige udfordringer og masser af mulighed for at lære nyt
  • indflydelse på udviklingen af klinikken og vores tilbud.

 

Hvem er vi?

PPclinic er en privat virksomhed bestående af psykologer og speciallæger i psykiatri. Vi brænder for at sikre, at de mennesker vi har i behandling, får den helt rigtige hjælp, de har brug for. Vi er en progressiv virksomhed i vækst med mere end 50 ansatte i vores afdelinger i Gentofte, Vejle og Aarhus. Vi samarbejder med private og offentlige virksomheder, jobcentre og forsikrings- og pensionsselskaber samt med personer, som henvender sig på eget initiativ.

 

Hos os samarbejder psykologer og speciallæger i psykiatri på tværs af deres faglighed. Vi har et særligt fokus på menneskers tilknytning til arbejdsmarkedet og involverer gerne pårørende, leder og praktiserende læge, når det giver mening.

 

Løn- og ansættelsesforhold
Løn efter kvalifikationer. Stillingen er som udgangspunkt 37 timer om ugen, men kan forhandles. Arbejdsstedet er på adressen Hjulmagervej 8B, 7100 Vejle.

Vi har pensionsordning, sundhedsforsikring og hyggelige lokaler.

 

Ansøgningsfrist
Send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 25. oktober kl. 12. Vi planlægger at holde ansættelsessamtaler snarest derefter.

 

Send din ansøgning og CV til

ansoegning@ppclinic.dk

 

Yderligere oplysninger om stillingen
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig leder og psykolog Ann Junge eller direktør og chefpsykolog Helle Folden Dybdahl begge træffes ved at ringe til vores sekretariat på 33 69 09 66.

 


Kontakt

PPclinic

Praktisk information
Oprettet:
08-10-2021
Udløber:
25-10-2021
Kviknummer:
LJA-82775688
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed