I dag er der 
24
24
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Dansk Stalking Center

Dansk Stalking Center

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 06-01-2022

Dansk Stalking Center (København) udvider og søger psykolog

Brænder du for at gøre en forskel for en udsat gruppe og synes du det er spædende at være med til at udvikle et nyt felt?

Folketinget har besluttet, at Dansk Stalking Center skal varetage flere behandlingsopgaver. Derfor udvider vi vores kapacitet og søger endnu én ambitiøs og erfaren psykolog til behandling af stalkingudsatte og -udøvere.

 

Om stillingen

Siden 2015 har vi i Dansk Stalking Center arbejdet for at udvikle den bedst mulige hjælp og behandlingsindsats til stalkingudsatte og deres børn samt et behandlingstilbud, der skal få udøvere til at stoppe med at stalke. En del af centrets kernopgave er derfor terapeutiske forløb med stalkingudsatte, pårørende samt udøvere af stalking. Forløbene rummer en bred vifte af problemstillinger såsom håndtering af kriser og traumer samt affektregulering. Som psykolog vil du udføre behandlingsforløb med voksne udsatte og udøvere, ligesom der kan forekomme samtaleforløb med både børn og pårørende til stalkingudsatte. Udover at bidrage til den faglige udvikling i samarbejde med dine kollegaer, vil din primære arbejdsopgave bestå af individuelle terapeutiske forløb samt evt. gruppeforløb og undervisningsopgaver for fx centrets frivillige.

 

Tilrettelæggelsen af indsatsen i Dansk Stalking Center foregår ud fra et tværfagligt og helhedsorienteret perspektiv og i tæt samarbejde på tværs af de to afdelinger. Det tværfaglige team består af syv psykologer (heraf tre i Aarhusafdelingen) samt to socialrådgivere og én jurist, der fysisk er placeret i København.

 

Vi forventer:

  • At du er en erfaren autoriseret psykolog

  • At du har solid terapeutisk erfaring fra fx behandling af voldsudøvere, misbrugere, traumatiserede og/eller voldsudsatte

  • Er indstillet på at arbejde inden for centrets metodemæssige ramme, med afsæt i en mentaliseringsbaseret tilgang med elementer af tredjebølge kognitiv terapi

 

Det er vigtigt for os, at du finder det meningsfuldt at arbejde tværfagligt, at du er ambitiøs og motiveres af at arbejde med sager, der rummer høj grad af kompleksitet. Dine kollegaer vil kende dig som en rummelig og fleksibel person, der bidrager til et godt arbejdsmiljø. Du er fagligt engageret og du motiveres af udfordringer, ligesom du trives med at arbejde i en ung dynamisk organisation i kontinuerlig udvikling.

 

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads, hvor vi brænder for at gøre en forskel for mennesker, der er berørt af stalking - og for at udvikle og styrke indsatsen omkring alle, der er berørt af stalking.

  • Mulighed for at bidrage til udviklingen af centrets behandlingsmetoder og forebyggende indsatser

  • Mulighed for at arbejde tværfagligt i tæt samarbejde med socialrådgivere, jurist og centrets vidensafdeling

  • Intern faglig sparring og ekstern supervision

  • Gode kollegaer hvor åbenhed, tillid og hjælpsomhed er en naturlighed

  • Et godt arbejdsmiljø med højt til loftet og kort afstand fra tanke til handling

 

Som ansat i Dansk Stalking Center vil du arbejde med et spændende område, der får stor opmærksomhed både politisk og fra medier. Vi vægter faglig kvalificering i et åbent og inspirerende miljø højt. I forbindelse med indsatsen i Dansk Stalking Center anvendes forskellige psykologiske testbatterier samt FIT (Feedback Informed Treatment), som en metode til at sikre, at vores indsats skaber forandring for centrets brugere.

 

Om os

Dansk Stalking Center er et interventions- og videnscenter, der arbejder på at forbedre vilkårene for de op mod 100.000 danskere, der hvert år udsættes for stalking. Vi arbejder med at sætte fokus på stalking og at udbrede viden og forbedre lovgivningen på området. Samtidig tilbyder interventionscentret støtte, rådgivning og behandling til stalkingudsatte, pårørende og fagpersoner, ligesom vi udvikler og tilbyder behandling til personer, der stalker.

 

Vi er en mindre arbejdsplads med omkring 18 medarbejdere med hovedsæde i København og en afdeling i Aarhus. Din arbejdsplads ligger; Vestergade 12, 1. 1456 København K. Du kan læse mere om os på www.danskstalkingcenter.dk

 

Praktisk

Løn- og ansættelsesvilkår: Stillingen er på 37 timer ugentlig. Centret har ingen overenskomst, men lønnen tager udgangspunkt i Statens lønstatistik.

 

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

 

Yderligere oplysninger: Kan fås ved henvendelse til direktør Lise Linn Larsen 21954004

 

Ansøgning: Motiveret ansøgning, CV, eksamensbevis mv. sendes senest 23. januar 2022 til job@danskstalkingcenter.dk

 

Ansøgningen markeres; PSYKOLOG KBH

 

Samtaler afholdes i København i uge 4

Kontakt

Dansk Stalking Center

Vestergade 12, 1. tv.
1456
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-01-2022
Udløber:
23-01-2022
Kviknummer:
LJA-83187099
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed