I dag er der 
22
22
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Center for ADHD

Center for ADHD

|
Østjylland
|
Indrykket 13-10-2021

Center for ADHD udvider og søger to psykologer/konsulenter til opgaver i forbindelse med udvikling af andre professionelles praksisfællesskaber og familierettede opgaver

Er du optaget af at skabe bedre vilkår for børn med ADHD og kan du begå dig i tværprofessionelt samarbejde? Har du solid faglig ballast og er du en sejtrækker med gennemslagskraft og stærke relationskompetencer? Vil du hjælpe børn med ADHD til bedre hverdage både hjemme og i daginstitution eller skole? Og kan du se dig selv være en del af en lille, selvejende organisation med høje ambitioner og stærk faglighed? Så er du måske lige den nye kollega, vi leder efter til Center for ADHD.

 

Om jobbet  

Som psykolog/konsulent i Center for ADHD har du mange forskellige typer opgaver både her i Aarhus og i resten af Danmark, så du skal være indstillet på en særdeles omskiftelig hverdag, hvor få uger ligner hinanden.  

 

Du er motiveret for og kompetent til at løse opgaver ift. kompetenceudvikling og formidling af viden om ADHD, børns trivsel og udvikling generelt til professionelle omkring børn og familier.

Vores familierettede indsatser består primært af forældrekurser, rådgivning og behandling til familier som har et barn med ADHD eller lignende udfordringer.

 

Center for ADHD indgår løbende i forskellige projekter og forskningssamarbejder med andre aktører. Centeret huser endvidere De Utrolige År Danmark, som står for uddannelse og certificering af gruppeledere landet over.


Nogle opgaver er du selvstændigt ansvarlig for og andre løses i makkerpar. Gennemgående for alle opgaver er, at du skal skabe gode samarbejdsrelationer for at lykkes, du formår at komme tæt på adfærdsmønstre og følger indsatsen helt til dørs. Du vil blive uddannet i De Utrolige År (DUÅ) og du vil opleve, hvordan det, at vi tør blive meget konkrete og handlingsorienterede skaber udvikling og gør en reel forskel for børn og familier såvel som professionelle. Vi har også andre evidensbaserede indsatser i Center for ADHD, som du kan se mere om på vores hjemmeside.


I Center for ADHD afholder vi vores aktiviteter, så det kan passes ind ift. de fleste forældres og kursusdeltageres arbejdstider. Derfor skal du være indstillet på, at der i gennemsnit vil være en til to sene dage om ugen - oftest dog senest til kl. 19.30. Af og til vil der være rejsedage med overnatning. Du har selvfølgelig selv indflydelse på at planlægge og tilrettelægge din arbejdstid ud fra opgaverne i samarbejde med opdragsgivere. Vi holder lukket i skolernes ferie, det betyder at vi arbejder gennemsnitligt lidt længere svarende til 40 timer ugentligt i en fuldtidsstilling.

 

Derfor skal du vælge os

Center for ADHD blev grundlagt i 2010 og er en lille, fleksibel organisation med store ambitioner med i alt 9 fastansatte. Du får fagligt ambitiøse og gode kolleger, stort selvstændigt ansvar og mulighed for at udvikle dine kompetencer og være med til at præge Center for ADHDs udvikling. Vores tilgang til ADHD er funktionel, vi er optaget af hele barnet og hans/hendes kompetencer, handlemuligheder og trivsel mere end af diagnosen (diagnoserne?) i sig selv. Med afsæt i evidensprogrammer øver og udvikler vi forældres og professionelles kompetencer og kobler højt specialiseret pædagogisk og psykologisk viden med principper, strategier og konkrete redskaber, som forældre og fagpersoner kan bruge i deres hverdag.

 

I Center for ADHD stræber vi efter både at være lærende og resultatorienterede sammen og så vil vi også gerne have et både støttende og udfordrende professionelt fællesskab, hvor der er plads til gode grin. Læs mere om Center for ADHD her

 

Din profil

Vi leder efter dig, der er uddannet psykolog eller har en anden relevant uddannelse og efteruddannelse.

 

Vi lægger vægt på, at du derudover har:

  • Formidlingskompetencer, du er god til at skabe nærvær, udvikling og engagement

  • Erfaring og dokumenteret gode resultater med supervision og faglig udvikling af professionelle

  • Kendskab til og gerne succesfuld erfaring med at drive og udvikle inklusionsindsatser fra praksis i skoler og/eller dagtilbud

  • Motivation - måske endda erfaring med - at arbejde med evidensprogrammer såsom fx DUÅ og PMTO

  • Indgående kendskab til ADHD og anden hyppigt forekommende komorbiditet

 

Andre vil beskrive dig som relationskompetent og en faglig autoritet, du kan både være initiativrig og gå foran samt være lydhør og give følgeskab. Du er smittende positiv og motiveres af at skabe holdbare forandringer også når der ikke kun er medvind på cykelstien!

 

Løn og ansættelsesvilkår

Vi er åbne for ansættelser mellem 30 og 37 timer og lønnen forhandler vi på plads ud fra dine kvalifikationer og kompetencer. Vi tager afsæt i de kommunale overenskomster på området. Vi håber, at du kan starte d. 1. januar 2022.

 

Hvis du har spørgsmål vedrørende jobbet og match til din profil, eller ønsker du at vide mere end, hvad der fremgår af opslag og hjemmeside, er du velkommen til at ringe til Centerchef Marie Stegger Sørensen på tlf.: 5373 5703.

 

Send din motiverede ansøgning og c.v. til os på job@adhdcenter.dk, så vi har den senest kl. 8.00 d. 12. november. Vi vælger kandidater til samtale d. 18. november.  

 

Vi afholder første samtalerunde d. 22. november og anden samtalerunde d. 26. november. Kandidater, der går videre til anden runde, vil også skulle udfylde en personprofiltest og forberede et mindre oplæg til anden runde.


Kontakt

Center for ADHD

Marselis Boulevard 1
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-10-2021
Udløber:
12-11-2021
Kviknummer:
LJA-82800971
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed