I dag er der 
14
14
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Hejmdal Privathospital A/S

Hejmdal Privathospital A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 13-06-2022

Autoriseret psykolog til voksenområdet

Vi har travlt og udvider derfor på voksenområdet og mangler dig som vores nye psykologkollega!

 

Ansøgningsfrist: 26. juni 2022 / Opstart: 1. august 2022. Vi forventer at afholde samtaler d. 28. juni 2022.

 

Hejmdal Privathospital udvider sit team i Aalborg og søger derfor en autoriseret, erfaren psykolog. Vi opfordrer alle interesserede, autoriserede psykologer til at søge drømmescenariet er en psykiatrisk erfaren psykolog - gerne med efteruddannelse som specialist i psykoterapi eller specialpsykolog.

 

Til vores dygtige, ambitiøse og humoristiske team i vores ambulante klinik i Aalborg ønsker vi os dig som vores nye psykologkollega. Vi håber, du har lyst til at indgå i vores ambulante klinik på en spændende og kollegial arbejdsplads. Tværfaglig og monofaglig sparring og supervision er en del af arbejdet, og vi samarbejder med respekt for alle faggrupper.

 

Vi søger en autoriseret psykolog gerne med erfaring med psykoterapeutisk behandling af psykiatriske patienter med forskelligartede diagnoser. Dine opgaver består af udredning, psykologisk undersøgelse og psykoterapi.

 

Vi behandler både patienter med svær funktionshæmning og klienter med lettere tilstande, indenfor diagnosegrupperne ADHD, autisme, PTSD, spiseforstyrrelser, angst, depression, OCD, tilpasningsreaktioner og personlighedsforstyrrelser.

 

Vi søger en begejstret og proaktiv kollega, der:

  • Brænder for at bruge sine kompetencer til at gøre en forskel for vores patienter i et travlt men altid (om)hyggeligt miljø, der vægter faglig kvalitet og værdsætter nytænkning og sammenhængskraft også i behandlingen.
  • Er en dygtig, ambitiøs og dedikeret psykolog, der evner og trives med at arbejde med mennesker med forskellige psykiatriske diagnoser.
  • Trives med selvstændige beslutninger og opgaver og som samtidig indgår i en arbejdsplads, hvor konference samt mono- og tværfagligt samarbejde er afgørende
  • Kan trives med at arbejde i en privat virksomhed, hvor kundeservice, forretning og faglighed går hånd i hånd.
  • Har en god skriftlighed og journalføringsmoral

 

Praktiske oplysninger

  • Arbejdstid: Fuldtid / 37 timer
  • Arbejdssted: Aalborg
  • Ansættelsesdato: pr. 1. august 2022
  • Ansøgningsfrist: 26. juni 2022

 

Ansøgning

Ansøg via knappen Ansøg via link.

 

Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning tydeligt beskriver hvad der motiverer dig i jobbet, og hvilke af dine kompetencer som matcher jobbet.

 

Har du spørgsmål til stillingen, som du ikke kan finde svar på i opslaget eller på vores hjemmeside, www.hejmdal.dk, er du velkommen til at kontakte klinikchef Ulrik Falentin Sund på ulsu@hejmdal.dk.

Kontakt

Hejmdal Privathospital A/S

Ågade 15, st.
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-06-2022
Udløber:
26-06-2022
Kviknummer:
LJA-83715032
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Konsulent og rådgivning,
Psykiatri
Beliggenhed