LJA-844556762023-01-24T00:00:00Autoriseret psykolog til Rigspolitiets Psykologtjeneste - genopslag

Holstebro

Sætter du pris på en varieret og fleksibel arbejdsdag? Vil du gøre en forskel for de ansatte i dansk politi, som passer på os og samfundet? Så har du nu muligheden for at søge en stilling som vores nye psykolog.

 

Arbejdet i politiet stiller nogle gange store følelsesmæssige krav, der kan medføre psykiske belastninger for den enkelte polititjenestemand eller medarbejder i politiet. Som arbejdsgiver har vi en forpligtelse til at tage hånd om vores ansattes trivsel. Til dette søger vi nu en autoriseret psykolog, der sammen med det øvrige team kan løse opgaver med hovedvægt i Midt- og Vestjyllands politikreds.

 

Om Psykologtjenesten

Psykologtjenesten er en del af Koncern HR i Rigspolitiet, men fysisk er psykologerne placeret rundt om i landet. Vi dækker landets 15 politikredse samt Rigspolitiets afdelinger. Psykologtjenesten bistår også politiansatte udsendt i internationale missioner.

 

Psykologtjenesten består i dag af 22 psykologer, 5 socialfaglige rådgivere, en administrativ medarbejder og to sektionsledere, som i respekt for hinandens kompetencer bidrager til opgaveløsningen.

 

Vi udvikler og arbejder efter nationale koncepter, blandt andet inden for mental parathed, voldsomme hændelser og psykisk tilskadekomst i tjenesten. Psykologtjenesten er sammen med andre enheder i Koncern HR med til at sætte retning for et sundt mental arbejdsliv, hvor der både arbejdes på organisations- og individniveau. Vi er vellidte i organisationen og der er efterspørgsel på vores ydelser.

 

Om arbejdsopgaverne

Vi arbejder ud fra et systematisk støttekoncept som opfanger, håndterer og forebygger arbejdsrelaterede belastninger. Din hverdag bliver varierende og kommer til at bestå af planlagte opgaver samt de mere akutte opgaver, afhængig af hvad der sker i samfundet.

 

Psykologtjenestens støttetiltag består af fire kerneydelser:

  • Psykologisk debriefing og opfølgning på voldsomme hændelser

  • Individuelle samtaleforløb

  • Supervision til udvalgte medarbejdere med specialfunktioner, eksempelvis indsatsledere, vagtchefer og de som arbejder med overgreb mod børn

  • Statustjek til polititjenestemænd i de operative stillinger og politielever

 

Du vil også kunne komme til at deltage i psykologtjenestens daglige akutberedskab samt i et større kriseberedskab ved nationale hændelser eller begivenheder. Dette kan være planlagte og ikke planlagte større aktioner/hændelser som eksempelvis topmøder, naturkatastrofer, terrorangreb eller større ulykker. Endelig vil du på sigt indimellem skulle bidrage til formidling, oplæg og facilitering af psykologrelaterede emner, herunder med særlig vægtning af den forebyggende indsats - eksempelvis i relation til psykisk arbejdsmiljø og arbejdsrelateret stress.

 

Psykolog der brænder for politiet

Du er autoriseret psykolog, som trives godt med at arbejde selvstændigt og med høj grad af indflydelse på tilrettelæggelse af din hverdag. Det vil være en fordel, at du har erfaring indenfor både den psykotraumatologiske retning og den arbejds- og organisationspsykologiske retning. Du synes om at arbejde inden for et område af psykologien, som handler om når kriser rammer og påvirker ressourcestærke mennesker, som oftest vil profitere af relativt korte samtaleforløb. Du vil opleve gode rammer omkring dit arbejde og mulighed for at sikre hurtig og tidlig indsats, så belastningsreaktionerne ikke forværres.

Som person er du opsøgende og imødekommende og vant til at tage ansvar i samarbejde med andre aktører. Endelig har du lyst til at bidrage fagligt og socialt i psykologgruppen og bidrager også gerne til øvrige kollegaers opgaver gennem vidensdeling og sparring.

 

Geografiske behov - Midt- og Vestjylland

Du vil blive tilknyttet Midt- og Vestjyllands politikreds med tjenestested i Holstebro. Midt- og Vestjylland er en geografisk stor politikreds og det forventes, at du ved behov kan dække opgaver i hele politikredsen (Thisted, Skive, Viborg, Silkeborg, Herning og Ringkøbing). Opgaverne løses i tæt samarbejde med en anden psykolog i Holstebro samt med psykologer i de omkringliggende politikredse. I forbindelse med spidsbelastninger vil du kunne komme til at varetage opgaver for andre kredse og områder.

 

Du skal påregne at deltage i mødeaktivitet i København eller Vejle ca. hver anden måned med henblik på at opretholde den faglige sparring, erfaringsudveksling og samarbejdet med øvrige kollegaer i centret trods den geografiske spredning. Derudover vil du blive omfattet af en intern supervisionsordning, hvor du mødes med kollegaer i dit eget geografiske område en gang om måneden. En del intern mødeaktivitet foregår i øvrigt digitalt

 

Ansættelsesforhold

Stillingen kan enten være deltid eller fuldtid. Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som specialkonsulent på baggrund af kvalifikationer. Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2023 eller snarest derefter.

 

Dit arbejdssted vil blive Rigspolitiet med formelt tjenestested i Midt- og Vestjyllands politikreds. Der er fleksibilitet i forhold til hjemmearbejdsdage, og du har høj indflydelse på tilrettelæggelse af de fleste af dine arbejdsdage. Derudover er der mulighed for både intern og ekstern supervision samt deltagelse på kurser.

 

Der vil være onboarding- og oplæringsaktiviteter i både Holstebro og København i forbindelse med din opstart og det er vigtigt for os, at du føler dig grundigt introduceret til opgaverne.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt til niveauet Hemmeligt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

 

Af hensyn til den rejseaktivitet, som indgår i stillingen, er det et krav, at du har kørekort og bil. Kørsel i egen bil afregnes med høj takst.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionsleder, Eva Andersen Nexø, på tlf. 23811179 eller sektionsleder, Lotte Holdgaard Byman på tlf. 25551156. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

 

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

 

Vi forventer at afholde 1. samtaler den 22. februar i Jylland samt 2. samtaler 28. februar i København.

 

Vi opfordrer alle interesserede kandidater til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Ansøgningsfrist: 8. februar 2023

 

Om Rigspolitiet

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve - uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

 

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks i alt 15 politikredse fordelt på 12 kredse i Danmark, politiet i Grønland og på Færøerne samt National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). I Rigspolitiet udvikler vi strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, politisk betjening, indkøb af politiets udstyr og køretøjer samt HR-opgaver.

101IDK_DG_PSYDKDanmark2023-02-08T00:00:000000https://erekruttering.politi.dk/sap/bc/webdynpro/sap/hrrcf_a_applwizard?POST_INST_GUID=B4B52F6AC3861EEDA5E255045780CD6D&SAP-LANGUAGE=KEuropaDanmarkJyllandVestjyllandHolstebroEuropaDanmarkJyllandVestjyllandEuropaDanmarkJyllandMidtjylland4778093Rigspolitiets Psykologtjeneste10Holstebrovej 747500HolstebroDKDanmarkDKDanmark4778093_logo_large.jpg4778093_logo_small.jpg0366165532DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid7DeltidPsykologjob030-01-202305-02-2023199Behandling og sundhed206Konsulent og rådgivning72Supervision366165532
Holstebrovej 74
7500HolstebroDKDanmark
da-DK
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Autoriseret psykolog til Rigspolitiets Psykologtjeneste - genopslag

Rigspolitiets Psykologtjeneste

Holstebro, Vestjylland

Indrykket
24-01-2023
Kontakt
Rigspolitiets Psykologtjeneste
Holstebrovej 74
7500 Holstebro
Praktisk information
Oprettet
24-01-2023
Udløber
08-02-2023
Kviknummer
LJA-84455676
Jobtype
Fuldtid
Deltid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning, Supervision

Holstebro

Sætter du pris på en varieret og fleksibel arbejdsdag? Vil du gøre en forskel for de ansatte i dansk politi, som passer på os og samfundet? Så har du nu muligheden for at søge en stilling som vores nye psykolog.

 

Arbejdet i politiet stiller nogle gange store følelsesmæssige krav, der kan medføre psykiske belastninger for den enkelte polititjenestemand eller medarbejder i politiet. Som arbejdsgiver har vi en forpligtelse til at tage hånd om vores ansattes trivsel. Til dette søger vi nu en autoriseret psykolog, der sammen med det øvrige team kan løse opgaver med hovedvægt i Midt- og Vestjyllands politikreds.

 

Om Psykologtjenesten

Psykologtjenesten er en del af Koncern HR i Rigspolitiet, men fysisk er psykologerne placeret rundt om i landet. Vi dækker landets 15 politikredse samt Rigspolitiets afdelinger. Psykologtjenesten bistår også politiansatte udsendt i internationale missioner.

 

Psykologtjenesten består i dag af 22 psykologer, 5 socialfaglige rådgivere, en administrativ medarbejder og to sektionsledere, som i respekt for hinandens kompetencer bidrager til opgaveløsningen.

 

Vi udvikler og arbejder efter nationale koncepter, blandt andet inden for mental parathed, voldsomme hændelser og psykisk tilskadekomst i tjenesten. Psykologtjenesten er sammen med andre enheder i Koncern HR med til at sætte retning for et sundt mental arbejdsliv, hvor der både arbejdes på organisations- og individniveau. Vi er vellidte i organisationen og der er efterspørgsel på vores ydelser.

 

Om arbejdsopgaverne

Vi arbejder ud fra et systematisk støttekoncept som opfanger, håndterer og forebygger arbejdsrelaterede belastninger. Din hverdag bliver varierende og kommer til at bestå af planlagte opgaver samt de mere akutte opgaver, afhængig af hvad der sker i samfundet.

 

Psykologtjenestens støttetiltag består af fire kerneydelser:

  • Psykologisk debriefing og opfølgning på voldsomme hændelser

  • Individuelle samtaleforløb

  • Supervision til udvalgte medarbejdere med specialfunktioner, eksempelvis indsatsledere, vagtchefer og de som arbejder med overgreb mod børn

  • Statustjek til polititjenestemænd i de operative stillinger og politielever

 

Du vil også kunne komme til at deltage i psykologtjenestens daglige akutberedskab samt i et større kriseberedskab ved nationale hændelser eller begivenheder. Dette kan være planlagte og ikke planlagte større aktioner/hændelser som eksempelvis topmøder, naturkatastrofer, terrorangreb eller større ulykker. Endelig vil du på sigt indimellem skulle bidrage til formidling, oplæg og facilitering af psykologrelaterede emner, herunder med særlig vægtning af den forebyggende indsats - eksempelvis i relation til psykisk arbejdsmiljø og arbejdsrelateret stress.

 

Psykolog der brænder for politiet

Du er autoriseret psykolog, som trives godt med at arbejde selvstændigt og med høj grad af indflydelse på tilrettelæggelse af din hverdag. Det vil være en fordel, at du har erfaring indenfor både den psykotraumatologiske retning og den arbejds- og organisationspsykologiske retning. Du synes om at arbejde inden for et område af psykologien, som handler om når kriser rammer og påvirker ressourcestærke mennesker, som oftest vil profitere af relativt korte samtaleforløb. Du vil opleve gode rammer omkring dit arbejde og mulighed for at sikre hurtig og tidlig indsats, så belastningsreaktionerne ikke forværres.

Som person er du opsøgende og imødekommende og vant til at tage ansvar i samarbejde med andre aktører. Endelig har du lyst til at bidrage fagligt og socialt i psykologgruppen og bidrager også gerne til øvrige kollegaers opgaver gennem vidensdeling og sparring.

 

Geografiske behov - Midt- og Vestjylland

Du vil blive tilknyttet Midt- og Vestjyllands politikreds med tjenestested i Holstebro. Midt- og Vestjylland er en geografisk stor politikreds og det forventes, at du ved behov kan dække opgaver i hele politikredsen (Thisted, Skive, Viborg, Silkeborg, Herning og Ringkøbing). Opgaverne løses i tæt samarbejde med en anden psykolog i Holstebro samt med psykologer i de omkringliggende politikredse. I forbindelse med spidsbelastninger vil du kunne komme til at varetage opgaver for andre kredse og områder.

 

Du skal påregne at deltage i mødeaktivitet i København eller Vejle ca. hver anden måned med henblik på at opretholde den faglige sparring, erfaringsudveksling og samarbejdet med øvrige kollegaer i centret trods den geografiske spredning. Derudover vil du blive omfattet af en intern supervisionsordning, hvor du mødes med kollegaer i dit eget geografiske område en gang om måneden. En del intern mødeaktivitet foregår i øvrigt digitalt

 

Ansættelsesforhold

Stillingen kan enten være deltid eller fuldtid. Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som specialkonsulent på baggrund af kvalifikationer. Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2023 eller snarest derefter.

 

Dit arbejdssted vil blive Rigspolitiet med formelt tjenestested i Midt- og Vestjyllands politikreds. Der er fleksibilitet i forhold til hjemmearbejdsdage, og du har høj indflydelse på tilrettelæggelse af de fleste af dine arbejdsdage. Derudover er der mulighed for både intern og ekstern supervision samt deltagelse på kurser.

 

Der vil være onboarding- og oplæringsaktiviteter i både Holstebro og København i forbindelse med din opstart og det er vigtigt for os, at du føler dig grundigt introduceret til opgaverne.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt til niveauet Hemmeligt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

 

Af hensyn til den rejseaktivitet, som indgår i stillingen, er det et krav, at du har kørekort og bil. Kørsel i egen bil afregnes med høj takst.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionsleder, Eva Andersen Nexø, på tlf. 23811179 eller sektionsleder, Lotte Holdgaard Byman på tlf. 25551156. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

 

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

 

Vi forventer at afholde 1. samtaler den 22. februar i Jylland samt 2. samtaler 28. februar i København.

 

Vi opfordrer alle interesserede kandidater til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Ansøgningsfrist: 8. februar 2023

 

Om Rigspolitiet

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve - uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

 

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks i alt 15 politikredse fordelt på 12 kredse i Danmark, politiet i Grønland og på Færøerne samt National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). I Rigspolitiet udvikler vi strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, politisk betjening, indkøb af politiets udstyr og køretøjer samt HR-opgaver.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på psykologjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Rigspolitiets Psykologtjeneste
Holstebrovej 74
7500 Holstebro
Praktisk information
Oprettet
24-01-2023
Udløber
08-02-2023
Kviknummer
LJA-84455676
Jobtype
Fuldtid
Deltid
Fag
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning, Supervision
Beliggenhed