I dag er der 
27
27
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Region Hovedstaden - Psykiatrisk Center Ballerup

Region Hovedstaden - Psykiatrisk Center Ballerup

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 11-11-2021

Autoriseret psykolog søges til Psykoterapeutisk Ambulatorium for Spiseforstyrrelser, Psykiatrisk Center Ballerup

Vi tilbyder en spændende stilling med oplæring i behandling af spiseforstyrrelser med svær kompleksitet i specialiseret behandlerteam.

 

Psykiatrisk Center Ballerup søger en autoriseret psykolog med interesse for flersporet, psykoterapeutisk behandling af spiseforstyrrelser.

 

Landets største center for spiseforstyrrelser

I Region Hovedstadens Psykiatri er behandlingen af personer med spiseforstyrrelser over 18 år samlet på Psykiatrisk Center Ballerup i moderne og nybyggede lokaler. I afdelingen er vi 120 erfarne fagprofessionelle, der arbejder med fælles visitation, udredning og behandling samt kliniknær forskning.

 

Behandlingen varetages i et fusioneret ambulatorium bestående af tre behandlerteams, et dagafsnit og to sengeafsnit med i alt 27 sengepladser.

 

Du tilknyttes ambulatoriets Team 3, som har højt specialiseret funktion. Patienterne har overvejende svær anoreksi, ofte langvarig og med høj grad af kompleksitet og komorbiditet. Teamet varetager primært behandlingen af Region Hovedstadens patienter, men modtager også patienter fra resten af landet.

 

Jobbet

Team 3 varetager langvarige psykoterapeutiske forløb i flersporet behandling af såvel psykologiske som somatiske og sociale problemstillinger indenfor spiseforstyrrelser.  Vi har et særligt mor-barn tilbud og et tilbud ved langvarig anoreksi.

 

Vi samarbejder tæt om den rehabiliterende indsats med specialiserede bosteder og behandlingen foregår i et tværfagligt samarbejde mellem læger, psykologer, diætister, socialrådgiver og sygeplejersker. 

 

I det psykoterapeutiske arbejde inddrages elementer fra forskellige psykologiske tilgange, herunder psykodynamisk, kognitiv, dialektisk adfærdsterapi og mentaliseringsbaseret terapi. 

 

Dine opgaver vil bl.a. blive:

 • Psykoterapi, primært individuelle forløb

 • Netværkssamarbejde (par, familie, børn, sagsbehandlere, bostedet mv.)

 • Undervisning af samarbejdspartnere og udviklingsopgaver

 • Udredende samtaler inklusiv diagnostisk udredning og behandlingsplaner

 

Udover det klinisk arbejde vil du indgå i teamfunktioner som behandlingskonferencer, supervisionsgrupper, teammøder og fællesmøder og undervisning i det samlede ambulatorium.

 

Vi tilbyder

 • Du får en stilling med mulighed for at udvikle din faglighed indenfor et højt specialiseret og prioriteret område i psykiatrien. 

 • Spiseforstyrrelsesområdet er et strategisk prioriteret område i Region Hovedstadens Psykiatris forskningsstrategi og i de kommende år vil forskning i spiseforstyrrelser blive prioriteret højt.   

 • Et stærkt monofagligt netværk - PC Ballerup har en stor psykologgruppe på ca. 80 medarbejdere på tværs af afsnittene.   

 • Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø og tværfagligt samarbejde højt med direkte kommunikation og respekt for hinandens faglighed.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:

 

Ansættelsesvilkår

Vi tilbyder en fast stilling med tiltrædelse 1. februar 2022 eller efter aftale.

 

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Send din ansøgning, CV og relevante eksamensdokumenter via online link. 

 

Ansøgningsfrist den 12. december 2021.

 

Ansættelsessamtaler afholdes d. 16. december 2021.

 

 

Om Psykiatrisk Center Ballerup

Psykiatrisk Center Ballerup er et moderne hospital med ca. 700 ansatte og hovedfunktioner inden for akut modtagelse, døgn-, dag- og ambulant behandling. PCB har specialfunktioner inden for behandling af spiseforstyrrelser, traumatiserede flygtninge, rehabilitering og døvepsykiatri. Vi arbejder tæt sammen med Herlev Hospital omkring somatisk komplikation og komorbiditet bl.a. via udbygget tilsynsfunktion og undervisning. Vi har præ-og postgraduat uddannelse på alle niveauer. 

 

 

Det handler om liv

Om at forbedre liv, forstå liv og forandre liv. Om sammenhængen imellem krop, sind og omverden. I Region Hovedstadens Psykiatri hjælper du mennesker med psykisk sygdom til at mestre eget liv. 

 

Det handler også om dit arbejdsliv. Du træder ind i en verden af muligheder og mangfoldighed. Et sted med et stærkt vidensmiljø, hvor vi hele tiden arbejder med at forbedre os for at skabe værdi for patienten. Et sted, hvor du hjælper mennesker og vokser fagligt.

 

Du får et arbejde der giver mening, fordi det handler om liv.

 

Fakta

 • Danmarks største psykiatriske hospital fordelt på 10 centre

 • Behandler 50.000 patienter årligt

 • Introforløb for nye medarbejdere

 • Forgangshospital for patientinddragelse.


Kontakt

Region Hovedstaden - Psykiatrisk Center Ballerup

Maglevænget 2
2750
Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-11-2021
Udløber:
12-12-2021
Kviknummer:
LJA-82942382
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Forskning og undervisning,
Psykiatri,
Supervision
Beliggenhed