I dag er der 
14
14
 ledige job på Psykologjob.dk

Annoncør på Psykologjob.dk og i Psykolog Nyt

Dansk Psykolog Forening og mediehuset DG Media as samarbejder omkring annoncering, bannerannoncering og jobannoncering i Dansk Psykolog Forenings medlemsblad Psykolog Nyt og på jobportalen Psykologjob.dk.

Hos Dansk Psykolog Forening er næsten samtlige landets psykologer er organiseret, hvorfor medlemsbladet og jobportalen giver adgang til kontakt med hele målgruppen på ca. 9.000 psykologer.

Jobannoncering
Som annoncør kan du vælge at indrykke din jobannonce på to måder: Enten alene på Psykologjob.dk eller både i medlemsbladet Psykolog Nyt og på Psykologjob.dk, da indrykkede jobannoncer i Psykolog Nyt - automatisk publiceres på Psykologjob.dk.

Samarbejdet mellem Dansk Psykolog Forening og DG Media hjælper således dig som annoncør, hvis du målrettet og præcist vil i kontakt med jobsøgende psykologer – aktive såvel som passive.

Profiljob - jobdatabase netværk
Psykologjob er en del af jobdatabase-netværket Profiljob, som er et samarbejde om stillingsannoncer og relevant jobannoncering på internettet mellem en lang række faglige organisationer - heraf mange med medlemmer ansat i den offentlige sektor. Det betyder, at du med en stillingsannonce på Psykologjob kommer i kontakt med hele det offentlige Danmark. Med andre ord en effektiv jobportal som ses af mange kvalificerede potentielle medarbejdere.

Sådan annoncerer du på psykologjob.dk
Vil du vide mere om annonceringsmuligheder, udgivelsesplaner og priser, så brug et af nedenstående links:

Klik her – og læs mere om jobannoncering på psykologjob.dk

Klik her – og læs mere om annoncering i Psykologernes nyhedsbreve