Annoncør på Psykologjob.dk og i Magasinet P

Dansk Psykolog Forening og mediehuset DG Media a/s samarbejder omkring annoncering, bannerannoncering og jobannoncering i Dansk Psykolog Forenings medlemsblad Magasinet P, DP’s nyhedsbreve og på jobportalen Psykologjob.

Dansk Psykolog Forening er både fagforening, faglig forening og brancheforening for 11.000 psykologer, og du får som annoncør derfor kontakt med næsten hele målgruppen.

Jobannoncering
Som annoncør kan du indrykke din jobannonce på Psykologjob. I kombination med en jobannonce på Psykologjob kan du også annoncere i vores fagblad Magasinet P, eller i et af vores tre nyhedsbreve: Psykologernes Nyhedsbrev, KompetenceNyt og Magasinet P’s nyhedsbrev.

Psykologjob.dk er sammen med Magasinet P og DP’s tre faste nyhedsbreve de vigtigste annoncemedier for annoncører, der vil i kontakt med psykologer.

Profiljob - jobdatabase netværk
Psykologjob er en del af jobdatabase-netværket Profiljob, som er et samarbejde om stillingsannoncer og relevant jobannoncering på internettet mellem en lang række faglige organisationer - heraf mange med medlemmer ansat i den offentlige sektor. Det betyder, at du med en stillingsannonce på Psykologjob kommer i kontakt med hele det offentlige Danmark. Med andre ord en effektiv jobportal som ses af mange kvalificerede potentielle medarbejdere.

Sådan annoncerer du på psykologjob.dk