I dag er der 
21
21
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
ZBC

ZBC

|
Vestsjælland
|
Indrykket 06-09-2021

ZBC Slagelse søger to uddannelsespsykologer

ZBC søger to psykologer, der vil og kan yde en særlig indsats for vores elever.

 

På ZBC arbejder vi med en variation af psykologiske problemstillinger i tæt samarbejde med vejledere, lærere og andre relevante aktører. Det overordnede mål for psykologfunktionen er at bidrage til trivsel og udvikling hos vores elever.

Vi er verdensmålsskole og især det tredje, fjerde og syvende verdensmål taler ind i psykologteamets kerneopgave: Sundhed og trivsel, kvalitetsuddannelse og partnerskaber.

 

Hos os bliver du en del af et team af psykologer, der har base i et ældre, hyggeligt hus i Slagelse, hvor vi, som en væsentlig del af vores faglige arbejde, prioriterer det at tage vare på hinanden højt.

 

Det er vigtigt for os at se vores elever som hele mennesker, der kan bidrage med en bred vifte af viden og kompetencer, når de i sidste ende skal indtræde på morgendagens arbejdsmarked. Derfor benytter vi metoder, der naturligt støtter op om de unge som aktører og eksperter på eget liv. Vores faglige udgangspunkt er derfor narrativt, men vi tager altid udgangspunkt i de metoder, der giver mening for den enkelte unge. Endvidere arbejder vi ud fra et uddannelsespsykologisk perspektiv, hvor det fælles ansvar og samarbejde omkring elevernes udfordringer er i højsædet. På denne måde støtter vi op om ZBCs mission: Vi uddanner til fremtiden.

 

Om jobbet

 

Opgaverne består både af individuelle elevsamtaler og gruppeforløb samt supervision af og bistand til andre faggruppers opgaver.

 

I stillingerne indgår også opgaver i samarbejde med Slagelse Kommunes ungeafdeling.

 

Hvad kvalificerer dig til jobbet?

  • Du er gerne autoriseret psykolog, men det er ikke et krav.

  • Du brænder for og har erfaring med arbejdet med unge.

  • Du har en åben holdning til det at arbejde i team, og du bidrager positivt til udviklingen af teamarbejdet, samtidig med at du er i stand til at arbejde selvstændigt og kan strukturere din dag.

  • Du har samtaleerfaring.

  • Du har erfaring med og lyst til tværfagligt samarbejde.

  • Derudover ser vi gerne, at du har erfaring med at arbejde med grupper og har supervisionserfaring.

 

Vi tilbyder

  • En arbejdsplads, hvor vi har fokus på nytænkning og plads til både personlig og faglig vidensdeling.

  • En arbejdsplads, hvor vi tør prøve nye veje, og hvor vi også lærer af det, der ikke lykkes.

  • Et psykologteam, hvor der er løbende faglig sparring og koordinering af opgaver og løsninger, der vægter det kollegiale højt herunder humor, arbejdsglæde og trivsel.

 

Ansættelse

 

Ansættelserne er på fuldtid, og vi ser frem til at byde jer velkommen den 1. november 2021, gerne før.

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst (DP), tilhørende pensionsordning. Ansættelsesområdet er ZBC, og tjenestestedet er som udgangspunkt Valbyvej 69, 4200 Slagelse med betjening en dag om ugen på en af vore andre lokationer i enten Ringsted eller Vordingborg.

 

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse.

 

Ansøgning

 

Har ovenstående job vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevant uddannelsesdokumentation.

 

Vi skal have din ansøgning senest den 15. september 2021. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 38, henholdsvis den 23. og 24. september 2021.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Janne Risager Jensen, chefpsykolog, på tlf. 4133 4733 på jarj@zbc.dk eller Sif Thordis Søndergaard, psykolog, på tlf. 4172 1209.

 

Hvem er vi?

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

 

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBCs arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

 

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole

På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FNs 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC.  Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

 

ZBC

Vær med. Verden er til at forandre.


Kontakt

ZBC

Willemoesvej 4
4200
Slagelse
Danmark
Tlf: 55 78 88 88
Praktisk information
Oprettet:
06-09-2021
Udløber:
15-09-2021
Kviknummer:
LJA-82620480
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Supervision
Beliggenhed