I dag er der 
11
11
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Rudersdal Kommune - Forebyggelse og Rådgivning

Rudersdal Kommune - Forebyggelse og Rådgivning

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 19-12-2017

Visionær leder af PPR til Rudersdal Kommune

Er du en dygtig, visionær og strategisk leder, der kan stå i spidsen for den fortsatte udvikling af PPR? Kan du bidrage til udviklingen af PPRs rolle i det tværfaglige, tidlige og forebyggende arbejde? Er du en tydelig og rammesættende leder, der kan bringe medarbejdernes kompetencer i spil og skabe gode rammer for kreativitet og innovation? kan du manøvrere mellem mange interessenter på forskellige niveauer? Så er det måske dig vi har brug for som ny leder af PPR.

 

Om jobbet

Du bliver ansvarlig for at sikre en koordineret PPR indsats for børn og unge i vanskeligheder og bidrage til understøttelse af almenmiljøets muligheder for og udvikling af inklusion. Du skal være en aktiv sparringspart i forhold til udvikling af kommunens egne specialklasser samt nye specialiseringstilbud på skole- og dagtilbudsområdet.

 

PPR har en central og koordinerende rolle i forhold til at sikre en tidlig og tværfaglig indsats, hvor vi arbejder ud fra et helhedssyn på barnet - med forældrene som den vigtigste samarbejdspartner til at kunne sikre en tidlig indsats.

 

Du skal derfor bidrage til at styrke den tværfaglige, tidlige forebyggende indsats i tæt samarbejde med det øvrige Børnesociale område, og herigennem sikre størst mulig læring, trivsel og sundhed for både børn og familier i vanskeligheder.

 

PPR i Rudersdal har gennemført en omfattende kompetenceudvikling af psykologernes konsultative rolle, som skal være retningsgivende for området i de kommende år, og dit fokus skal derfor bl.a. også være på at udvikle tilbud til forældregrupper, netværksgrupper og børnegrupper, der kan styrke den forebyggende indsats.

 

Du bliver budgetansvarlig i forhold til budgetterede ressourcer på PPR området og får ansvar for den løbende udvikling af PPR funktionen.

 

Dine væsentligste succeskriterier i jobbet er:

 

  • At borgerne oplever en sammenhængende og kvalificeret PPR indsats, der er koordineret med de øvrige indsatser i forhold til barnet/den unge og familien, og hvor familien føler sig hørt og inddraget i processen.

  • At medarbejderne på decentrale institutioner oplever, at de får den nødvendige PPR faglige rådgivning og støtte til at mestre opgaven med børn med særlige behov.

  • Fortløbende udvikling af de faglige kompetencer hos medarbejderne i PPR.

  • Styrkelse af det praksisnære PPR arbejde, der er med til at skabe bedre systematik og sammenhæng blandt ressourcepersoner i forhold til børn med særlige behov i skoler og daginstitutioner.

 

 

Din profil

Du har en psykologfaglig baggrund eller anden relevant uddannelse, og en god portion selvindsigt, der gavner dine samarbejder.

 

Du er en erfaren, tydelig, synlig og klog leder, der skaber gode rammer for kreativitet og innovation i organisationen, og du er kendt for at invitere kolleger til samskabelse.

 

Du skaber forståelse og sammenhængskraft såvel indadtil som udadtil omkring udviklingen af den tværfaglige indsats, og du har naturligvis omfattende og indgående erfaring med PPRs kerneaktiviteter og lovgivningen på området.

 

Dit fokus som leder er både på sikker drift og på de muligheder for udvikling, der ligger i kommunens politikker og strategier. Du har stærke kommunikative kompetencer og en veludviklet sans for at navigere i en politisk styret organisation med mange interessenter på forskellige niveauer.

 

Din ledelsesstil er anerkendende, lyttende og coachende, og så er du uhøjtidelig med en god portion humor.

 

Derfor skal du vælge os

Du får en lederstilling, hvor du kan være med til at sætte dit præg på PPRs arbejde med at understøtte det tværfaglige, tidlige og forebyggende arbejde sammen med erfarne, dygtige og engagerede medarbejdere. Du får et spændende og afvekslende job i en velfungerende organisation, hvor fokus på udvikling og tværfagligt samarbejde vægtes højt, og hvor du har mange samarbejdspartnere og en tæt dialog med nærmeste leder og ledelseskolleger. Du får gode udviklingsmuligheder og høj faglighed.

 

Ansættelsesvilkår

Lønnen fastsættes efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.

 

Om os

PPR hører under Børnesocialt område og består af en leder for PPR, en faglig leder for logopæderne og fys-/ergoterapeuterne (stillingen er vakant pr. 01.01.2018), 15 psykologer, 10 logopæder og 3 fys-/ergoterapeuter. Børnesocialt område består af samlet 140 medarbejdere, der foruden PPR består af sagsbehandlere på handicap- samt det psykosociale område, et Familiehus, Tandplejen med børnetandpleje, omsorgstandplejen og specialtandpleje samt Sundhedstjenesten. Økonomi og Drift understøtter området i forhold til drift, økonomisk, projektstyring, kommunikation m.v.

 

Børnesocialt område har til huse i Administrationscentret i Birkerød, Stationsvej 36, 3460 Birkerød - 2 minutter fra Birkerød Station.

 

Du kan læse mere om Rudersdal Kommune og Skole og Familie på www.rudersdal.dk

 

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stillingen" nedenfor.

 

Der vil blive afholdt løbende ansættelsessamtaler indtil den rette kandidat er fundet.

 

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

 

Charlotte Kruse Lange

Chef for Forebyggelse og Rådgivning

ckla@rudersdal.dk

Tlf.: 46114403

Tlf.: 72684403

Mads Lindhardt Henriksen

Rekrutteringskonsulent

mlh@carematch.dk

Tlf.: 42484042

  

Ansøgningsfrist:

18. februar 2018

 

Rudersdal Kommune ligger naturskønt i et af Nordsjællands smukkeste områder tæt på skov og mark og med nærhed til sø og hav. Vi har en ambition om at være landets bedste bo-kommune. Vi vil møde kommunens borgere dér, hvor de er, og vi vil gerne finde nye veje sammen.

Kontakt

Rudersdal Kommune - Forebyggelse og Rådgivning

Stationsvej 36
3460
Birkerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-12-2017
Udløber:
18-02-2018
Kviknummer:
LJA-53263481
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Lignende job
Falck Healthcare - Hele landet
Frist:
13-11-2018
Vordingborg Kommune - PPR og Forebyggelse
Vordingborg, Sydsjælland inkl. Møn
Frist:
25-10-2018