I dag er der 
8
8
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Region Sjælland - Synscenter Refsnæs

Region Sjælland - Synscenter Refsnæs

|
Vestsjælland
|
Indrykket 10-04-2018

To psykologer til Specialrådgivningen ved Synscenter Refsnæs

Synscenter Refsnæs søger fagligt stærke og ambitiøse psykologer til udredning og konsulentopgaver inden for arbejdet med børn og unge med synsnedsættelse. Psykologerne varetager både interne og eksterne opgaver for centeret som del af de tværfaglige teams.

Synscenter Refsnæs har landets førende specialister på området og arbejder målrettet med vidensudvikling og videreuddannelse af medarbejderne.

Opgaven
Synscenter Refsnæs er det nationale specialpædagogiske kompetence- og videnscenter for børn og unge med synsnedsættelse i alderen 0-35 år. Centret varetager udredning, rådgivning, undervisning og vejledning af børn og unge i målgruppen samt deres pårørende og fagprofessionelle.

Centret varetager en bred vifte af specialpædagogiske og rehabiliterende tilbud for børn og unge med synsnedsættelse i et stærkt fagligt miljø på centeret i Kalundborg og løser derudover en række rådgivnings- og undervisningsopgaver rundt omkring i hele landet.

Psykologerne bliver en del af Specialrådgivningen ved Synscenter Refsnæs, der har det overordnede formål at understøtte kommunernes arbejde med målgruppen i relation til arbejdet med rehabilitering og inklusion. I Specialrådgivningen arbejder fire psykologer, ergo- og fysioterapeuter, videnskonsulent og synskonsulenter med specialpædagogisk og lærerfaglig baggrund i tre tværfaglige teams. Psykologerne har en central funktion blandt andet i forhold til visitation og faglig udvikling, herunder supervision og vidensudvikling.

I den landsdækkende funktion bidrager psykologerne målrettet med udredning og opfølgende specialrådgivning til målgruppen, deres familier og fagprofessionelle i kommunerne. Opgaven løses dels på Synscenter Refsnæs og dels lokalt i barnets/den unges nærområde i samarbejde med lokale synskonsulenter.

Kompetencer
Ansøgere skal være uddannede psykologer med viden om og erfaring med udredning og konsultativt arbejde omkring børn og unge 0-17 år. Erfaring med betjening af kommunale dagtilbud, skoler og specialtilbud samt med at arbejde med mennesker med alvorlige funktionsnedsættelser, herunder særligt synsnedsættelse, er desuden en fordel.

Centret arbejder fortløbende på at have nogle af landets førende specialister på området. Der vil derfor blive lagt vægt på, at kandidaterne kan se sig selv i stillingen på længere sigt, og at de har en ambition om og vilje til at blive en af landets førende psykologiske kompetencer på området.

Vilkår
Ansættelserne vil ske på overenskomstvilkår med mulighed for deltid og forhandling af kvalifikationstillæg. Tiltrædelse 01.06.18 eller snarest muligt derefter.

Ansøgning
Stillingerne søges på www.muusmann.com/stillinger senest 07.05.18 kl. 24.00.

Klik for at se Stillings- og personprofil

Yderligere oplysninger
Afdelingsleder Nanette Borges, 22 30 04 77, eller direktør og partner i MUUSMANN Lars Bo Pedersen, 40 22 87 18. Læs mere om stillingerne på www.synref.dk eller www.muusmann.com/stillinger.

Kontaktperson(er):
Navn: Nanette von Der Lippe Borges
Stilling: Afdelingsleder
Email: navb@regionsjaelland.dk
Telefon: 22 30 04 77

Om Synscenter Refsnæs
Synscenter Refsnæs er det landsdækkende specialtilbud til børn, unge og voksne, der er blinde eller har synsnedsættelse. Alle børn og unge, der er opført i Synsregistret, kan gøre brug af vores tilbud.

Synscenter Refsnæs tilbyder: Synsprofessionel rådgivning og vejledning på Synscenter Refsnæs og skræddersyede tilbud lokalt i samarbejde med kommuner og kommunikationscentre med henblik på at understøtte inklusion. Undervisning efter folkeskoleloven med mulighed for boophold. Tilgængelige undervisningsmaterialer, der er tilrettelagt for blinde og svagsynede i vuggestuer, børnehaver og skoler. Udvikling af og rådgivning om inklusionsteknologi. Læs mere om Synscenter Refsnæs på vores egen hjemmeside, Facebook og LinkedIn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kontakt

Region Sjælland - Synscenter Refsnæs

Kystvejen 112
4400
Kalundborg
Danmark
Tlf: 59 57 01 00
Praktisk information
Oprettet:
10-04-2018
Udløber:
07-05-2018
Kviknummer:
LJA-58949047
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Lignende job
Odense Universitetshospital, Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik
Odense, Fyn
Frist:
25-03-2019