I dag er der 
16
16
 ledige job på Psykologjob.dk
Gem annonce
Kriminalforsorgen - Anstalten ved Herstedvester

Kriminalforsorgen - Anstalten ved Herstedvester

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 09-01-2020

To kliniske psykologer søges til Herstedvester fængsel

Behandlergruppen i fængslet udgøres af en større gruppe af psykologer (aktuelt 9), psykiatere, to somatiske læger ansat på konsulentbasis, fem sygeplejersker og en endokrinologisk lægekonsulent. Derudover er der et tæt samarbejde med fængslets øvrige personale, herunder socialrådgivere, jurister og uniformeret personale.

 

Jobbet du søger indeholder:

 

 • Mange forskelligartede opgaver

 • Udredning og behandling af dømte, herunder sædelighedsdømte

 • Motivations- og behandlingsarbejde i et dynamisk tværfagligt team

 • Mulighed for længerevarende terapeutiske forløb med indsatte

 • Supervision af andre faggrupper i fængslet

 • Undervisning af andre faggrupper

 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling, herunder supervision

 

 

Vi forventer, at du

 

 • Har gode formuleringsevner både skriftligt og mundtligt

 • Er indstillet på tværfagligt samarbejde

 • Har klinisk erfaring med en psykosocialt belastet klientel

 • Har bred erfaring med psykologisk testning og udredning af voksne

 • Har interesse for/erfaring med motivationsarbejde

 • Ansøgere med solid udredningserfaring, psykiatrisk erfaring samt opnået autorisation foretrækkes

 

 

Løn- og ansættelsesvilkår

 

Stillingerne er med tiltrædelse 1. marts 2020 eller snarest muligt herefter. Stillingerne er faste fuldtidsstillinger med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.

 

Ansættelse og aflønning som psykolog sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC for akademikere i Staten.

 

Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner

 

Arbejdsstedet er Herstedvester Fængsel, Holsbjergvej 20, Albertslund.

 

Herstedvester fængsel er Kriminalforsorgens specialinstitution for fængsels- og forvaringsdømte, som varetager psykologisk/psykiatrisk udredning og behandling af indsatte med særlige behandlingsbehov.

 

De indsatte har typisk begået personfarlig kriminalitet og har lange domme. Fængslets opgave er at straffuldbyrde og sikre de indsatte en meningsfuld afsoning, samt forberede udslusning og løsladelse. Fængslet har 166 pladser, heraf er omkring 30 af de indsatte idømt forvaring. Desuden huser fængslet forvaringsdømte grønlændere.

 

Fængslet har en række forskellige behandlingstilbud, bl.a. misbrugsbehandling og fængslet løfter motivationsopgaven i det nyåbnede Nykøbing fængsel (Nykøbing Sj).

Hovedparten af fængslets indsatte afsoner lange fængselsstraffe og frembyder en bred vifte af psykiatriske, psykologiske og sociale problemstillinger, herunder særligt lidelser inden for personlighedsforstyrrelsesspektret og misbrugsrelaterede problemstillinger.

 

I Herstedvester fængsel er en meget stor og bred mangfoldighed af faggrupper. Det tværfaglige samarbejde omkring klienterne fylder meget. For at kunne trives i Herstedvester fængsel skal du finde det interessant i samarbejde med dine kollegaer, at gå på jagt efter de individuelle løsninger for den enkelte, der på en og samme tid imødekommer særlige behov og lever op til gældende regler.

Herstedvester Fængsel er en del af Kriminalforsorgen Sjælland, der omfatter 5 institutioner bestående af lukkede fængsler, et åbent fængsel, arresthuse, 2 KiF afdelinger, 1 pension og Områdekontoret i Ringsted.

 

Området har ca. 750 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

Ansøgning

 

Du søger stillingerne via knappen søg stillingen. Ved at søge elektronisk sikre du, at ansøgningen modtages korrekt og at du dermed kommer i betragtning til de ledige stillinger.

 

Ansøgningsfristen er den 7. februar 2019 kl. 12.00.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

 

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

 

Har du spørgsmål til stillingerne kan du kontakte institutionschef Hanne Høgeh Rasmussen, tlf. 72 55 65 04 eller ledende overlæge Ulla Almegaard, tlf. 72551396.

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Rikke Heller Foged, tlf. 72554553 eller HR-konsulent Michelle Mønster Pedersen, tlf. 72555599


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Kriminalforsorgen - Anstalten ved Herstedvester

Holsbjergvej 20
2620
Albertslund
Praktisk information
Oprettet:
09-01-2020
Udløber:
07-02-2020
Kviknummer:
LJA-78811970
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Roskilde Kommune, BOMI
Roskilde, Midtsjælland
Frist:
28-01-2020
Hvidovre Kommune, Poppelgården Familiecenter
Hvidovre, Storkøbenhavn
Frist:
17-02-2020