I dag er der 
12
12
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Arbejdstilsynet Tilsynscenter Syd i Kolding

Arbejdstilsynet Tilsynscenter Syd i Kolding

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 07-05-2019

Tilsynsførende til tilsyn med virksomheders arbejdsmiljø

Vil du være med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø på danske virksomheder? Og har du kompetencer indenfor organisationspsykologi, ergonomi eller bygge- og anlægsområdet? Så har vi flere spændende stillinger som tilsynsførende i Tilsynscenter Syd i Kolding.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

 

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

 

Du kan læse mere om os på www.amid.dk.  

 

Vær med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø

Som tilsynsførende fører du tilsyn med arbejdsmiljøet på private og offentlige virksomheder. Du får mulighed for at arbejde med de højst prioriterede arbejdsmiljøområder, og du får en bred viden og indsigt i arbejdsmiljøet i alle typer virksomheder.

 

I Tilsynscenter Syd er vi 110 ansatte, heraf 60 medarbejdere, som udfører tilsynsarbejde i det syd- og sønderjyske samt fynske område. Du bliver en del af et fagligt stærkt team af engagerede kollegaer, som brænder for arbejdsmiljøsagen, og du indgår i en tilsynsgruppe med 15 25 kolleger, som du videndeler og sparrer med om opgaverne.

 

Du kommer til at føre tilsyn indenfor en afgrænset gruppe af brancher, og efter grundig oplæring forventer vi, at du kan vurdere og reagere overfor de væsentligste arbejdsmiljøproblemer.

 

Bliv vores nye kollega

Vi forventer, at du:

 

  • har en relevant uddannelse på minimum bachelorniveau enten med særlig vægt på kompetencer indenfor organisationspsykologi, ergonomi eller byggeteknik

    har viden om organisationsteori

  • interesserer dig for tværfaglige arbejdsmiljøproblemstillinger og kan se meningen i at være med til at nedbringe antallet af arbejdsulykker og erhvervssygdomme

  • er positiv og konstruktiv i dit samarbejde både internt og eksternt

  • har lyst til at varetage rollen som myndighed, når du fører tilsyn med virksomheders arbejdsmiljø

  • har forståelse for og gerne erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation

  • er struktureret, effektiv og målrettet i din opgaveløsning

  • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt

  • er rutineret IT-bruger.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår  

Stillingerne er faste fuldtidsstillinger. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt eller senest den 1. august 2019.

 

Du bliver ansat som tilsynsførende efter gældende overenskomst.

 

Det er en betingelse, at du har kørekort til bil. Arbejdstilsynet stiller evt. tjenestebil til rådighed. Der er mulighed for distancearbejdsplads.

 

Spørgsmål og ansøgning  

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte tilsynschef Mette Thidemann tlf. 7220 9612 eller Lene Teilberg på tlf. 7220 9551 vedr. bygge- og anlægsområdet.

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen Koncern HR på tlf.nr. 7220 5272.

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.

 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest mandag den 20. maj 2019 kl. 12.00.

 

Vi forventer at afholde 1. og 2. samtaler i uge 21 og 22.


Kontakt

Arbejdstilsynet Tilsynscenter Syd i Kolding

Eltangvej 232
6000
Kolding
Danmark
Tlf: 70 12 12 88
Praktisk information
Oprettet:
07-05-2019
Udløber:
20-05-2019
Kviknummer:
LJA-73148805
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Miljø
Beliggenhed
Lignende job
Kalundborg Kommune - PPR
Kalundborg, Vestsjælland
Frist:
27-08-2019
Sputnik
København, Storkøbenhavn
Frist:
23-08-2019