I dag er der 
13
13
 ledige job på Psykologjob.dk
Gem annonce
Privat Psykiatrisk Center

Privat Psykiatrisk Center

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 28-05-2021

Testpsykolog med erfaring i kliniske opgaver til privat speciallægeklinik

Privat Psykiatrisk Center Taastrup, Kgs. Lyngby, Vejby, Ringsted, Odense, Aalborg, Aarhus og Silkeborg

Brænder du for at skabe forandring for mennesker med psykiatriske problemstillinger og samtidigt indgå i tværfaglige udrednings- og behandlingsforløb, så kan det være, at du er vores nye kollega.

Privat Psykiatrisk Center er netop i gang med at udvide og søger i den forbindelse psykologer til at foretage psykologisk testning i psykiatriske udredningsforløb samt til at varetage kliniske behandlingsopgaver. Hos Privat Psykiatrisk Center kommer patienter med meget forskellige psykiatriske problemstillinger og af forskellig grad, og din hovedopgave som psykolog hos os vil være at udføre psykologisk testning af patienter i tæt samarbejde med den behandlingsansvarlige psykiater. Herudover vil der være mulighed for at varetage kliniske psykologiske behandlingsforløb, hvor psykologbehandling vurderes at være det rette for den enkelte patient. Du kommer til at indgå i et tværfagligt samarbejde om patienters udrednings- og behandlingsforløb, så hvis du har interesse for og nysgerrighed ind i det psykiatriske felt, vil dette være et job for dig.

Privat Psykiatrisk Center søger psykologer til primært vores klinikker i Taastrup, Kgs. Lyngby, Odense, Aalborg, Aarhus og Silkeborg gerne til fuldtidsansættelse og alternativt til deltidsansættelse.

Grundighed og faglig integritet er nøgleord i vores arbejde og væsentlige pejlemærker i vores dagligdag. Privat Psykiatrisk Center er funderet på en høj kvalitet, og du vil indgå i et landsdækkende team af primært voksenpsykiatere med høj ekspertise indenfor vores felt. Som psykolog hos Privat Psykiatrisk Center vil du få større indsigt i psykiatriske problematikker og mulighed for at være med til at forme, hvordan denne patientgruppe udredes og behandles på bedst mulig vis.

Vi forventer, at du er uddannet psykolog og har en erfaring inden for psykologisk testning samt interesse for og/eller erfaring med kliniske behandlingsforløb. Herudover har du interesse inden for psykiatriske problemstillinger, og du er stadig drevet af nysgerrighed samt en lyst til at dygtiggøre dig og skabe varige resultater for en stadigt større patientgruppe. De kliniske behandlingsforløb vil primært skulle varetages inden for rammen af kognitiv terapi og særligt med retningen compassionfokuseret terapi, så det vil være en fordel allerede at have erfaring indenfor denne terapiretning.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • At gennemføre psykologisk testning som led i psykiatriske udrednings- og behandlingsforløb

  • De psykologiske tests indbefatter: WAIS, ADOS, SCID-5 og eventuelt DIVA

  • At varetage kliniske psykologiske behandlingsforløb efter kognitive metoder; særligt inden for den compassionfokuserede terapeutiske retning

Vi tilbyder:

  • En struktureret og dynamisk arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig sammen med os

  • Et uformelt og tæt arbejdsmiljø

  • Fuldtidsstilling, eller eventuelt 30 timer ugentligt

  • Gode personalevilkår

Velkommen til Privat Psykiatrisk Center

Privat Psykiatrisk Center er en ejerledet og landsdækkende organisation af klinikker med speciale i psykiske problemstillinger. Vi yder private udrednings- og/eller behandlingsforløb, ofte betalt af forsikringsselskaber/pensionskasser eller jobcentre. Hos os er fagligheden i højsædet, og det er vores målsætning at skabe den absolut bedste behandling for vores patienter, inden for de rammer, der er udstukket af rekvirenten. Vi er en dynamisk arbejdsplads med en flad struktur, hvor alle bidrager til målet om at skabe kvalitet i alle led.

I tilfælde af spørgsmål til stillingerne kontakt gerne Kristina Hermansen, tlf. 41 14 89 60.

Tiltrædelse: snarest.

Ansøgning sendes til: info@privatpsykiatriskcenter.dk

 

 


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Privat Psykiatrisk Center

Struergade 12, st.tv.
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-05-2021
Udløber:
27-06-2021
Kviknummer:
LJA-82172188
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Det Grønlandske Sundhedsvæsen
Nuuk
Frist:
28-06-2021
Stevns Kommune
Stevns, Sydsjælland inkl. Møn
Frist:
09-08-2021