I dag er der 
13
13
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Studenterrådgivningen

Studenterrådgivningen

|
Indrykket 26-05-2021

Studenterrådgivningen søger rådgivere i hele landet

Er du socialrådgiver eller psykolog? Motiverer det dig at arbejde for en god sag og i en organisation, hvor vi er ambitiøse på de studerendes vegne og er stolte over det, vi sammen udretter? Så bør du søge en af de 16 stillinger som Studenterrådgivningen har slået op.

 

Studenterrådgivningen arbejder hver dag for at øge studietrivslen blandt de godt 250.000 studerende ved videregående uddannelse. Det gør vi ved at tilbyde hjælp til de studerende individuelt, i grupper, via workshops og online-selvhjælpsværktøjer. Vi gør det også ved at dele vores viden om hvordan mistrivsel vendes til studietrivsel med uddannelsesinstitutionerne og understøtter deres forebyggende indsatser. Og det gør vi både fra Studenterrådgivningens egne lokaler og i en fremskudt indsats ude på uddannelsesstederne.

 

Studenterrådgivningen er blevet begunstiget af ekstrabevillinger og vi har haft held til at styrke vores indtjening. Derfor har vi nu mulighed for markant at udvide antallet af rådgivere og for at styrke vores regionale dækning så vi nu i endnu højere grad opfylder vores landsdækkende forpligtelser. Vi øger antallet af rådgivere fra 66 til 78 og har derfor mulighed for at invitere til at søge om at blive del af Studenterrådgivningens arbejdsfællesskab. Som rådgiver bliver du del af et stærkt fagligt miljø og får lejlighed til at rådgive studerende i mistrivsel, hjælpe dem tilbage i studietrivsel og derved understøtte deres forudsætninger for at lære og blive endnu dygtigere dimittender. Som del af Studenterrådgivningen bidrager du hermed til at vi i Danmark både bliver dygtigere og gladere.

 

Så uanset om du bor i Haderslev, Horsens, Herning, Hillerød, Holstebro eller et andet sted i Danmark, om du foretrækker at arbejde rådgivende eller forebyggende og om du bedst kan se dig selv sidde i en fremskudt indsats ved en uddannelsesinstitution eller i et af Studenterrådgivningens egne kontorer, har du mulighed for at blive del af Studenterrådgivningen fra august i år. Du kan læse mere om Studenterrådgivningens aktiviteter på www.srg.dk og se mere om de opslåede stillinger her.

 

Ansøgningsfrister

De opslåede stillinger har forskellige ansøgningsfrister, som ligger i perioden 9/6 16/6-21.

Du kan se de forskellige ansøgningsfrister på her.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt

Studenterrådgivningen

Praktisk information
Oprettet:
26-05-2021
Udløber:
16-06-2021
Kviknummer:
LJA-82161191
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Konsulent og rådgivning,
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Dansk Psykolog Forening
København, Storkøbenhavn
Frist:
27-06-2021
Privat Psykiatrisk Center
Lyngby-Taarbæk¤Aalborg¤Aarhus¤Silkeborg¤Odense¤Høje-Taastrup, Storkøbenhavn¤Nordjylla...
Frist:
27-06-2021