I dag er der 
8
8
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Hejmdal Privathospital A/S

Hejmdal Privathospital A/S

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 27-02-2018

Specialpsykolog i psykiatri, specialist i psykoterapi eller tilsvarende til Hejmdal Privathospital

Hejmdal søger specialpsykolog i psykiatri, specialist i psykoterapi eller psykolog med tilsvarende kompetencer til en 37 timers stilling med tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Dine opgaver, som organisatorisk er placeret i klinikken, vil primært involvere psykoterapeutisk behandlingsarbejde. Stillingen indebærer også koordinerende opgaver hvor du i samarbejde med klinikledelse og med inddragelse af medarbejdere tilrettelægger behandlingsforløb; individuelle som gruppebaserede.

Du vil her skulle bidrage med faglig ekspertise i planlægning, implementering og gennemførelse af sådanne forløb. Vi sætter derfor pris på at du også har mod på og lyst til at have stort medansvar for udvikling af vores behandlingstilbud.

 

Du vil samarbejde med speciallæger i børne-ungdomspsykiatri, speciallæger i psykiatri, andre psykologer, sygeplejersker, pædagoger, lærere og administrativt personale. Tværfaglig sparring er en del af arbejdet, og vi samarbejder med respekt for alle faggrupper.

 

Vi ønsker en psykolog, der:

 

  • Har solid og bred erfaring med psykoterapeutisk behandling af psykiatriske patienter med forskelligartede diagnoser.
  • Som brænder for at bruge sine kompetencer i et miljø der vægter faglig kvalitet og som værdsætter nytænkning.
  • Vi ser gerne en kandidat, som formår at arbejde med bedst mulig ressourceudnyttelse i tilrettelæggelse af forløb.
  • En psykolog der er i stand til at tage et særligt ansvar og er i stand til at implementere og drive nye tiltag i behandlingen af vores voksenpatienter.
  • Har lyst til en travl hverdag, hvor vi bestemt ikke sidder på hænderne men derimod giver en hånd med, når og hvor det er nødvendigt.
  • Kan trives med at arbejde i en privat virksomhed, hvor kundeservice, forretning og faglighed går hånd i hånd.
  • Har en god skriftlighed og journalføringsmoral

 

 

Arbejdssted: Martinsvej 7-9, 1926 Frederiksberg

 

Arbejdstid: 37 timer/uge i dagtimerne - to dage skal arbejdstiden placeres frem til 17.30. Ellers er den fleksibel.

 

Ansøgningsfrist: 20. marts 2018asb@hejmdal.dk med Ansøgning, psykolog i emnefeltet. Spørgsmål vedrørende stillingen eller Hejmdal kan stilles til kvalitetschef og HR-konsulent, Ane Svane Bentin, på asb@hejmdal.dk eller på 2721 1444 mellem kl. 9.00-14.00.

 

Om Hejmdal

Vi er Danmarks største privathospital inden for børne- og voksenpsykiatri. Hver dag udreder vi børn, unge og voksne og sørger for, at de hurtigt og effektivt modtager den nødvendige hjælp. Vi er et helhedsorienteret og kvalitetsbevidst behandlingssted med den individuelle patient for øje.

Vores team består af speciallæger, psykologer og andet behandlerpersonale og administrativt personale. I alt er vi 45 ansatte i vores bygninger i hjertet af Frederiksberg med udsigt til søerne. Vi tilbyder gode personaleforhold, mens vi samtidig forventer energiske og målrettede medarbejdere. Der er højt til loftet, og vi værdsætter et godt arbejdsmiljø.

Kontakt

Hejmdal Privathospital A/S

Martinsvej 7-9
1926
Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-02-2018
Udløber:
20-03-2018
Kviknummer:
LJA-56935101
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Lignende job
Odense Universitetshospital, Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik
Odense, Fyn
Frist:
25-03-2019