I dag er der 
15
15
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Region Midtjylland

Region Midtjylland

|
Østjylland
|
Indrykket 30-01-2018

Specialområde Kommunikation og Handicap søger ny afdelingsleder med visioner

Er du en dedikeret leder, der kan skabe følgeskab hos 35 motiverede specialister i udviklingen og leverancen af tværfaglige løsninger?

 

Så er det dig, vi leder efter til stillingen i Specialområde for Kommunikation og Handicap (også kendt som IKH) i Region Midtjylland! Her mangler vi en ny afdelingsleder med ansvar for Tale- og Kommunikationsafdelingen pr. 1. maj 2018 eller snarest derefter.

 

Du vil få ansvar for: 

 

  • Ledelse af ca. 35 fagprofessionelle medarbejdere

  • Den primære kontakt til afdelingens samarbejdspartnere, typisk kommuner, regioner og sygehuse

  • Løsning af de mangeartede opgaver i relation til målgruppen, herunder at sikre udvikling af ny teknologi, ydelser, projekter mm.

  • Aktivitets- og resursestyring i afdelingen

 

 

For at du kan lykkes med dette, tilbyder vi:

 

  • Relevant kompetenceudvikling, supervision og faglig sparring, både internt og eksternt

  • En velfungerende og udviklingsorienteret afdelingsledergruppe, hvor du kan hente sparring og samarbejde

  • En supportafdeling, der understøtter din daglige ledelse, samt to faglige koordinatorer

  • Fælles tværgående stabsfunktion med bl.a. HR, udviklingsafdeling og økonomisupport

 

 

Hvem er du?

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du er en dygtig personaleleder, både tæt på og på distancen. Du arbejder strategisk, struktureret og systematisk med at føre visionerne ud i livet i et positivt samspil med medarbejdere, lederkolleger og eksterne samarbejdspartnere.

 

Dit kendskab til og forståelse for offentlige sagsgange (i kommunal- og/eller sundhedsregi) sætter dig i stand til at se muligheder for faglig udvikling og nye ydelser - og implementere dem. Ledelsesmæssigt understøtter du vores tværfaglige samarbejdskultur, søger dialogen og motiverer den enkelte medarbejder. Du kan og vil sætte dig ind i komplekse fagområder, når det er nødvendigt.

 

Nøgleord som ordentlig, rammesættende, nysgerrig, inddragende og anerkendende er kendetegnende for vores nye afdelingsleder. Du tør udfordre både medarbejdere og samarbejdspartnere, og kan se helheder uden at miste blikket for detaljen.

 

Hvem er vi?

Specialområde Kommunikation og Handicap er Region Midtjyllands ambulante behandlings- og rådgivningstilbud til børn, unge og voksne med kommunikationsvanskeligheder og funktionsnedsættelser. Vi løser opgaver for kommuner, regioner og statslige styrelser. Herudover er vi kendetegnet ved en voksende aktivitet inden for projekt-, udviklings- og forskningsområdet.

 

Tale- og Kommunikationsafdelingen tilbyder undervisning og rehabilitering af voksne borgere med sprog- og kommunikationsvanskeligheder, f.eks. borgere ramt af en senhjerneskade eller stemmevanskeligheder. Udover ydelser til kommunerne varetager vi logopædifunktionen på regionshospitalerne i Region Midtjylland.

 

Afdelingen er kendetegnet ved en høj grad af fleksibilitet, og medarbejderne arbejder i stor udstrækning som selvtilrettelæggende.

 

Ydelserne leveres af højtspecialiserede medarbejdere: Logopæder, fysioterapeuter og psykologer i et tværfagligt samarbejde, understøttet af administrative medarbejdere i supportafdelingen.

 

Der er syv afdelinger i specialområdet, som er ledet af en områdechef. Du vil indgå i l

ledergruppen og referere til områdechefen. Der er en forventning om, at du bidrager aktivt til organisationens samlede ledelsesopgave og prioriterer samarbejdet i ledergruppen højt.

Vi arbejder løbende på at efterleve Region Midtjyllands vision for det regionale specialområde, til gavn for borgerne: "Nødvendig viden målrettet indsats bedre liv til flere".

 

Yderligere information

Du vil få base på MarselisborgCentret i centrum af Aarhus. 

Løn- og ansættelsesforhold forhandles individuelt i henhold til gældende overenskomst.

 

Yderligere oplysninger kan indhentes hos:

Områdechef Gaby Juhl på tlf. 29 22 19 01, afdelingsleder Louise Leturgie tlf. 29 22 19 36 eller afdelingsleder Sandy Dalum tlf. 29 22 19 03.

Se desuden www.ikh.rm.dk

 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er den 18. februar 2018.

 

Ansættelsessamtaler

1. samtale forventes afholdt den 26. februar 2018 og 2. samtale forventeligt den 19. marts 2018. Ansøgere skal være indstillet på at få udarbejdet en Garuda Kompetenceprofil mellem 1. og 2. samtalerunde.

 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale

Kontakt

Region Midtjylland

P.P. Ørums Gade 9-11
8000
Århus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-01-2018
Udløber:
18-02-2018
Kviknummer:
LJA-55524971
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Danske Regioner - Specialpsykologuddannelsen
Viborg, Midtjylland
Frist:
15-03-2019
Københavns Kommune, Socialforvaltningen
København, Storkøbenhavn
Frist:
20-02-2019