I dag er der 
9
9
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Studenterrådgivningen

Studenterrådgivningen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 20-11-2019

Socialrådgivere/psykologer til Studenterrådgivningen

Er du socialrådgiver eller psykolog? Finder du arbejdsglæde i at arbejde for en god sag i en organisation, hvor vi er ambitiøse på vores studerendes vegne, hvor vi stiller høje krav til hinanden og er stolte over det, vi sammen udretter? Har du erfaring med individuelle samtaler, og ønsker du at bidrage til, at studerende finder trivsel og læring i deres studieliv? Så skal du overveje at søge en af de to faste stillinger eller et barselsvikariat, der skal besættes ved Studenterrådgivningens rådgivninger i København og i Roskilde (pt. placeret på RUC). 

De faste stillinger er på fuld tid og til besættelse den 1. februar 2020. Barselsvikariatet ønskes besat den 1. april 2020, foreløbigt for et halvt år med mulighed for forlængelse.

 

Studenterrådgivningen varetager både almen rådgivning, målrettet alle studerende ved alle videregående uddannelser, og Specialpædagogisk Støtte (SPS) til studerende ved universiteter i Region H., Sjælland og Nordjylland. Samlet set er der godt 50 rådgivere på landsplan.

 

De ledige stillinger er placeret under den almene rådgivning, med tilbud om social og psykologisk rådgivning og behandling.

Studenterrådgivningen arbejder både på at støtte de studerende, som aktuelt mistrives på deres studier, og på generelt at styrke studiemiljøet, læringen og trivslen gennem samarbejde med uddannelserne.

Vi vil derfor prioritere ansøgere, som både har relevante kliniske kompetencer og et stærkt blik for de sociale og strukturelle udfordringer, som de studerende henvender sig med.

 

Arbejdsområder

Du kommer til, i samarbejde med teamet, at varetage visitation, rådgivnings- og behandlingsarbejde, individuelt og i gruppe, samt at deltage i udviklingen af rådgivningens arbejdsmetoder.
Vi arbejder specifikt med at styrke vores korttidsorienterede behandlingsmetoder, ligesom vi løbende arbejder med feedback fra de studerende.

Vi har implementeret Feedback Informed Treatment - FIT, og det vil derfor være en fordel at have kendskab til, erfaring med og interesse for denne.

For at understøtte og kvalificere vores arbejde med feedback anvender vi Deliberate Practice.

 

Vi arbejder derudover målrettet på at udvikle tilbud og ydelser, som øger vores tilgængelighed, og som de studerende finder nyttige og attraktive uanset køn, uddannelsesvalg eller geografisk placering.

 

Vi prioriterer

 • erfaring med korttidsrådgivning og -behandling af både unge og voksne (1-5 sessioner)
 • erfaring med internet- og videobaseret rådgivning og behandling
 • at du har erfaring, lyst og evne til at dele din viden til både kolleger og eksterne interessenter
 • erfaring med såvel individuel som gruppeterapeutisk behandling
 • erfaring med vurdering af psykologisk problematik og kognitive/læringsmæssige udfordringer
 • erfaring med evaluering og udvikling af klinisk praksis
 • lyst og evne til tværfagligt samarbejde
 • at du har erfaring med studerende ved videregående uddannelser
 • fagligt engagement og initiativrigdom
 • at du er erfaren IT-bruger

 

Vi tilbyder

 • en stilling med gode faglige udviklingsmuligheder
 • en varieret hverdag med mulighed for et bredt spektrum af opgaver
 • en spændende og ressourcefuld målgruppe
 • gruppesupervision ved ekstern supervisor
 • en kreativ og udviklingsorienteret arbejdsplads
 • engagerede og kompetente kolleger
 • efteruddannelsesmuligheder inden for rammerne af SRGs strategiske målsætninger
 • faglig udvikling gennem anvendelse af FIT og Deliberate Practice

 

Søg stillingen
Søg stillingen via vores elektroniske rekrutteringssystem senest mandag den 9. december 2019, kl. 12.00.   

Samtaler forventes afholdt fredag den 13. december på Emil Holms Kanal 14, 4. sal, 2300 København.  

 

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Jan Hein Dybkjær på telefon 20 64 14 82, eller rådgiver Mette Gerding på telefon 21 89 69 27.

 

Studenterrådgivningen ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.  

 

Studenterrådgivningen er en institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet, og ansættelse sker i henhold til de statsligt aftalte fællesoverenskomster. Studenterrådgivningen er ikke lønførende.  

 

Om os  

Studenterrådgivningen er en institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Vores hovedopgave er at yde psykologisk og socialfaglig rådgivning og behandling til studerende på videregående uddannelser. Studenterrådgivningens formål er at bidrage til, at de studerende med studiemæssige, personlige eller sociale udfordringer gennemfører deres studier. Læs mere om os på www.srg.dk.

Kontakt

Studenterrådgivningen

Emil Holms Kanal 14, 4.
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-11-2019
Udløber:
09-12-2019
Kviknummer:
LJA-77626908
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
KeepGoing ApS
Solrød, Storkøbenhavn
Frist:
15-12-2019