I dag er der 
14
14
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Blå Kors - Barnets Blå Hus Vesthimmerland

Blå Kors - Barnets Blå Hus Vesthimmerland

|
Nordjylland
|
Indrykket 30-10-2019

Psykolog/psykoterapeut med hjerte for familiebehandling

Behandlingstilbuddet Barnets Blå Hus i Vesthimmerland søger en psykoterapeut/psykolog med erfaring i forældrerådgivning og børnegrupper for børn og deres forældre, der har været eller er ramt af udfordringer i forhold til en forælders misbrug af alkohol eller stoffer.

 

Lidt om dig

 

Vi søger en erfaren medarbejder, der brænder for at bidrage til positivt udviklende fællesskaber med et oprigtigt ønske om at møde vores børn og familier i øjenhøjde. Du trives med at have ansvar og er tydelig i din kommunikationsform.

 

Din uddannelse og dine erfaringer vil i høj grad være med til at definere vores tilbud så du får stor mulighed for at sætte dine egne kompetencer i spil.

 

Du skal have en uddannelse som psykoterapeut eller psykolog og gerne med efteruddannelse i ledelse af børnegrupper eller familiebehandling.

 

Du kommer til at indgå i tæt samarbejde med lønnede og frivillige medarbejdere.

 

Vi arbejder med at implementere recovery så en interesse for at se vores forældre som eksperter i eget liv vil være en fordel.

 

Du skal desuden kunne se dig selv på en arbejdsplads, der arbejder ud fra en mentaliseringsbaseret tilgang, hvor vi benytter os af Feedback Informed Treatment, og hvor det er væsentligt at dokumentere effekt af forløb.

 

Lidt om os

 

Barnets Blå Hus i Vesthimmerland er et støtte- og behandlingscenter for børn og unge (0-20 år) fra familier i særligt vanskelige livssituationer, som er præget af rusmiddelmisbrug. I Barnets Blå Hus kan børnene og de unge få støtte og hjælp til deres hverdagsliv og møde andre børn og unge i samme situation. Fokus er på tidlig indsats og en faglig systematiseret forebyggelse af de problematikker, børnene og de unge kan få både i deres opvækst og senere i livet.

 

Børnene og de unge er i fokus, men da forældrenes kompetencer ift. børnene er vigtige, er forældrene også en del af målgruppen. De kan få hjælp til at styrke deres forældrekompetencer og sociale færdigheder. De kan deltage i samtaleforløb omkring familieproblematikker i en rådgivningsgruppe.

 

Barnets Blå Hus bliver drevet af Blå Kors Danmark, som har fået støtte fra Socialministeriet til udgangen af 2023.

 

På vores hjemmeside www.barnetsblaahus.dk/vesthimmerland kan du læse mere om, hvad vi konkret tilbyder.

 

Vi tilbyder en arbejdsplads hvor ånden i huset er væsentlig alle skal fra første øjeblik, de træder ind, mærke sig velkommen og taget godt i mod. Vi har tid og ro til at pleje relationer, både til hinanden og til vores familier. Vi tilbyder behandlersupervision af ekstern supervisor seks gange årligt.

 

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil være:

 

  • Varetage vores Forældrecafé om onsdagen, i tæt samarbejde med de frivillige medarbejdere

  • Rammesætning af de frivilliges arbejde på torsdagsholdet og i Forældrecafeen og i Rådgivningsgruppen

  • Evt. have individuelle forløb med forældre og familier

  • Deltage i personalemøder/behandlermøder og medarbejdermøder

  • Selvstændigt varetage dokumentation i vores dokumentationssystem

  • Bruge Feedback Informed Treatment i børne/familiegruppe

  • Sørge for at huset hænger sammen. Dvs. på lige fod med alle andre i huset hjælpe med de praktiske ting såsom tømme opvaskemaskine, handle ind og holde orden.

 

 

Barnets Blå Hus arbejder ud fra et kristent livs- og menneskesyn. Derfor er det vigtigt for os, at du forholder dig til dette i din ansøgning. Du kan læse mere på blaakors.dk/vaerdier.

 

Samtaler og ansættelse

 

Jobbet er på 15 timer om ugen. Du vil sammen med leder sammensætte, hvordan og hvornår timerne skal ligges. Har du spørgsmål, kan du kontakte leder Ole Smed på 61 24 14 69.

 

Ansøgningsfristen er d. 15. november 2019 kl. 12. Vi forventer at holde samtaler torsdag d. 21 november 2019. Ansættelsesstart 1. januar 2020.

 

Send din ansøgning og dit CV via linket her.

Kontakt

Blå Kors - Barnets Blå Hus Vesthimmerland

Banegårdsvej 8
9600
Aars
Praktisk information
Oprettet:
30-10-2019
Udløber:
15-11-2019
Kviknummer:
LJA-76916473
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Lignende job
Hejmdal Privathospital
Aarhus, Østjylland
Frist:
01-06-2020
Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
København, Storkøbenhavn
Frist:
03-06-2020