I dag er der 
21
21
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Københavns Kommune

Københavns Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 16-07-2021

Psykologer til Center for Mental Sundhed

Vil du være med til at indgå i et specialiseret center, der arbejder for at fremme københavnernes mentale sundhed? Brænder du for at udvikle og varetage indsatser for borgere, der har mentale udfordringer som følge af stress, angst eller depression? Så kan du være præcis den psykolog, vi søger til Center for Mental Sundhed.

Center for Mental Sundhed samler en række kommunale indsatser til fremme af mental sundhed i et fagligt stærkt center. Det skal være med til at fremme større lighed i den mentale sundhed og trivsel i København.

Centeret driver og udvikler forebyggende tilbud til københavnere med udfordringer i forhold til stress, angst og depression.

I vores stress- og depressionstilbud arbejder vi bl.a. med meditationsmetoder med videnskabelig dokumenteret effekt, hvor vi i vores angsttilbud arbejder mere KAT-baseret. Vi har primært gruppetilbud, men også individuelle forløb.

Til at varetage vores stress- og depressionsforløb søger vi en til to psykologer med interesse for, og gerne erfaring med, meditation og meditationsbaserede programmer samt transdiagnostiske tilgange. Derudover vil du skulle indgå i varetagelsen af centrets øvrige udviklings- og driftsopgaver.

Om jobbet

I Center for Mental Sundhed løser vi mange forskellige opgaver. Du vil skulle indgå i visitationen til vores indsatser samt varetage gruppeforløb og individuelle samtaler. Der vil hovedsageligt være tale om manualbaserede forløb med afsæt i veldokumenterede metoder.

Centret er i gang med at udvikle på eksisterende og nye tilbud. Afhængigt af dine interesser og kompetencer vil du også kunne indgå i udviklingsarbejdet.

Dokumentation i vores IT-systemer er en vigtig del af det daglige arbejde. Det er derfor vigtigt, at du har erfaring med og/eller flair for elektroniske journalsystemer samt brug af Office-pakken.

I Center for Mental Sundhed vil du blive en del af et team af ca. 35 psykologer, samt en stab bestående af sekretærer, akademiske medarbejdere og ledelse.

Din profil

Vi søger psykologer (cand.psych.) med følgende kvalifikationer

  • har erfaring med meditationsbaserede metoder, gerne: Åben og Rolig, eller lignende eller er motiveret for at lære det

  • har erfaring med behandling af depression ud fra kognitiv adfærdsterapeutisk tilgang, gerne MBKT

  • trives med at arbejde med manualiserede programmer 

  • har erfaring med udredning, samtaleterapi og gruppeterapi 

  • har erfaring med samtaler og/eller forløb for borgere med stress, angst og depression

  • kan arbejde selvstændigt og trives med at arbejde i forskellige arenaer 

  • er fleksibel og kan arbejde ca. en aften om ugen ved behov 

  • er ansvarlig og en god holdspiller

 

 

Derudover skal du have lyst til at indgå i et Center for Mental Sundhed, der er i stor udvikling. Du skal desuden have lyst til aktiv deltagelse i løbende intern supervision sammen med centrets øvrige psykologer.

Derfor skal du vælge os

Center for Mental Sundhed er en arbejdsplads, der er kendetegnet ved involvering, samarbejde, gennemsigtighed, en høj grad af social kapital, samt stor faglighed. Vi tilbyder en spændende stilling, hvor to dage sjældent er ens.

Center for Mental Sundhed står aldrig stille, så hvis du tør tænke utraditionelt for at nå i mål, hilser vi også meget gerne nye ideer velkomne.

Du kan læse mere om Center for Mental Sundhed: www.mentalsundhed.kk.dk/

Ansættelsessted

Center for Mental Sundhed ligger aktuelt på Nørrebro og på Amager.

Stillingerne er på 37 timer ugentligt.  

Tiltrædelse den 1. oktober 2021 eller snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Mere information

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte klinikleder Hanne Morthorst på 2494 0435.

Søg via nedenstående link senest mandag den 16. august 2021

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.dk, Facebook og LinkedIn.


Kontakt

Københavns Kommune

Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
2200
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-07-2021
Udløber:
16-08-2021
Kviknummer:
LJA-82399613
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed