I dag er der 
11
11
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
CSM Midt Nord

CSM Midt Nord

|
Østjylland
|
Indrykket 03-05-2019

Psykologer søges til CSM Midt Nord, Center for Seksuelt Misbrugte

CSM Midt Nord søger autoriserede psykologer på fuld tid til centeret i Aarhus og til to satellitter i hhv. Vestjylland og Nordjylland. Vi søger kolleger med stor faglighed og engagement i psykoterapeutisk behandling af voksne med senfølger af seksuelle overgreb i barndommen ud fra grundlæggende forståelse af tilknytning, traumer og relationer.

 

CSM Midt Nord blev etableret i 2013 og er en selvejende institution på finansloven og hører under Socialministeriet. I efteråret 2018 blev der bevilget ekstra midler til vores målgruppe, så vi har mulighed for at udvide og hjælpe flere af de klienter, der står på venteliste. I 2019 tager Folketinget stilling til målgruppens rettigheder i Danmark og den fremtidige model for indsatsen til senfølgeramte voksne. CSM Midt Nords indsats til målgruppen løftes af engagerede professionelle og frivillige i et konstruktivt samarbejde.

 

Vi søger to psykologer til Aarhus og tre psykologer til hver af de to satellitter. Ansættelserne i Aarhus løber fra 1.8.2019 - 31.12.2020 og i Vest- og Nordjylland fra 1.1.2020 - 31.12.2020.

 

Vi søger kolleger, der har lyst til at indgå i vores mentaliseringsbaserede team og bidrage til psykoterapeutisk behandling af vores klienter.

 

Dine kompetencer:

 

  • Klinisk erfaring med voksne med senfølger af seksuelle overgreb eller traumetilstande.

  • Autorisation og evt. terapeutisk uddannelse.

  • Erfaring med relationel psykodynamisk terapi og interesse i mentaliseringsbaseret terapi (Fonagy og Bateman). 

  • Samarbejdsevner og åbenhed.

 

 

Vi tilbyder mulighed for at være med i en dynamisk og velfungerende CSM Midt Nord med prioritering af teamsamarbejde, terapeutiske forløb, faglig udvikling og mentaliseringsbaseret supervision under ledelse af centerleder Lone Gerup Adamsen. Vi tilbyder alle psykologer grundig introduktion til arbejdet og deltagelse i tre-dages MBT kursus samt Nordisk Mentaliseringskonference i juni 2020. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem DP og KL.

 

Ansøgning sendes elektronisk med CV og relevant dokumentation til ledelsessekretær Anita Gustafsson på agu@csm-midtnord.dk med tydelig markering af, hvilket job du søger. Du er naturligvis velkommen til at søge alle stillinger.

Ansøgningsfrist tirsdag 11. juni kl. 09.00. Samtaler afholdes mandag d. 24. juni 2019. Samtaler for satellitterne afholdes efter sommer.

 

For yderligere oplysninger se www.csm-danmark.dk/midt-nord eller skriv til Anita, hvis du ønsker kontakt med en psykolog eller Lone Gerup Adamsen, centerleder og psykolog.

Kontakt

CSM Midt Nord

Praktisk information
Oprettet:
03-05-2019
Udløber:
11-06-2019
Kviknummer:
LJA-73042491
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Avnø Stressrefugie
Vordingborg, Sydsjælland inkl. Møn
Frist:
20-06-2019
Børnehus Syd
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist:
18-06-2019