I dag er der 
18
18
 ledige job på Psykologjob.dk
Gem annonce
Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 14-07-2021

Psykolog til ungeteam i Center for Mental Sundhed

Vil du være med til at indgå i et højt specialiseret center, der arbejder for at fremme københavnernes mentale sundhed?

Brænder du for at udvikle og varetage indsatser for unge, der mistrives?

Så kan du være præcis den psykolog, vi søger til forløb for unge i psykisk mistrivsel i Center for Mental Sundhed.

I Center for Mental Sundhed har Københavns Kommune samlet en række indsatser til fremme af københavnernes mentale sundhed i ét fagligt stærkt center. Det skal bidrage til at fremme større lighed i den mentale sundhed og trivsel i København. Centeret driver og udvikler forebyggende tilbud til københavnere i alderen 15 år og op, som oplever symptomer på stress, angst og depression. Vi søger en psykolog med interesse i og gerne erfaringer med at varetage forløb for unge i psykisk mistrivsel.

Om jobbet

Dine primære arbejdsopgaver er at varetage visitationssamtaler, forløbssamtaler og gruppeforløb med unge i psykisk mistrivsel. De unges mistrivsel kan være tonet af stress, angst, depression og mere relationelle og eksistentielle problematikker. Forløbene kan både foregå i grupper eller individuelt, og de tilrettelægges med afsæt i anbefalede og virksomme psykologfaglige metoder og god klinisk praksis samspillet herimellem er afgørende.

Formålet med forløbene er at afhjælpe de unges problematikker og fremme deres trivsel, og i de tilfælde hvor centrets tilbud ikke er tilstrækkeligt, er opgaven at hjælpe de unge videre i andre og mere relevante tilbud.

Dokumentation i vores it-systemer er en vigtig del af det daglige arbejde.

I Center for Mental Sundhed bliver du en del af et team af 35 psykologer og en stab, der består af sekretærer, akademiske medarbejdere og ledelse.

Din profil

Vi søger en psykolog (cand.psych.) med følgende kvalifikationer:

  • har erfaring med at varetage samtaler og/eller forløb med unge i psykisk mistrivsel

  • har viden om og erfaring med anerkendte psykologfaglige metoder herunder gerne kognitiv adfærdsterapi, mindfulnessbaseret kognitiv terapi og eksistentiel terapi

  • kan arbejde eklektisk med afsæt i de anerkendte psykologfaglige metoder, der vil være virksomme i den aktuelle situation

  • har erfaring med udredning, samtaleterapi og gruppeterapi 

  • har gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde sammen med en større psykologgruppe og andre faggrupper 

  • er god til at arbejde med Microsoft Office-programmer, it-systemer og journalisering 

 

Derudover har du lyst til at indgå i et Center for Mental Sundhed, der er under etablering og i stor udvikling. Du har lyst til at deltage aktivt i løbende intern supervision sammen med centrets øvrige psykologer.

Derfor skal du vælge os

Center for Mental Sundhed er en arbejdsplads, der er kendetegnet ved involvering, samarbejde, gennemsigtighed, en høj grad af social kapital og stor faglighed. Vi tilbyder spændende stillinger, hvor to dage sjældent er ens. Center for Mental Sundhed står aldrig stille, så hvis du tør tænke utraditionelt for at nå i mål, hilser vi også meget gerne nye ideer velkomne. Du kan læse mere om Center for Mental Sundhed her.

Ansættelsesvilkår

Center for Mental Sundhed ligger aktuelt på Nørrebro og på Amager, men centret bliver samlet på Nørrebro inden årets udgang. Stillingen er på 37 timer ugentligt og vi ønsker, at du kan starte den 1. september 2021. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest.

Mere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikleder Hanne Morthorst på 2494 0435 og centerchef Sten Kruse-Blinkenberg på 3156 5350.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest søndag den 15. august 2021

Der bliver holdt samtaler i uge 33.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Mimersgade 41
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-07-2021
Udløber:
15-08-2021
Kviknummer:
LJA-82389824
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Region Sjælland, Slagelse Sygehus
Slagelse, Vestsjælland
Frist:
05-08-2021
Røde Kors
Nordsjælland
Frist:
16-08-2021