I dag er der 
24
24
 ledige job på Psykologjob.dk
Gem annonce
CSM Midt Nord

CSM Midt Nord

|
Østjylland
|
Indrykket 03-10-2019

Psykolog til CSM Midt Nord, Center for Seksuelt Misbrugte i Aarhus

CSM Midt Nord har en stilling som fuldtidsansat (37 timer) psykolog i behandlingssektionen ledig til besættelse pr. 1. januar 2020.  

 

CSM Midt Nord er en arbejdsplads, der varetager specialiseret psykoterapeutisk behandling af voksne med senfølger af seksuelle overgreb i barndommen. Vores psykoterapeutiske forløb er af længere varighed på grund af målgruppens behov for gennemarbejdning af komplekse og indgribende psykiske mén. Vi søger en klinisk psykolog med viden om og engagement i psykoterapeutisk behandling af traumatiserede voksne ud fra en grundlæggende forståelse af virkningen af tilknytning, traumer og relationer.

 

CSM Midt Nord blev etableret i 2013 og er en selvejende institution på finansloven og hører under Socialministeriet. CSM Midt Nords indsats til målgruppen løftes af engagerede professionelle og frivillige i et konstruktivt samarbejde i vores to afdelinger i Aarhus. I 2020 har vi modtaget en afgrænset bevilling til at oprette to mindre behandlingssektioner i Herning og Aalborg, så vi får mulighed for at hjælpe flere af de klienter, der står på venteliste. Vores arbejdsplads er derfor i færd med at udvide og udvikle sig yderligere, hvorfor vores nye psykolog både vil bidrage til den kommende forandring og samtidig være med til at bevare de virksomme behandlingsprincipper i arbejdet med længerevarende psykoterapi.

 

Vi ønsker en kollega, der er motiveret for at indgå i et psykologfagligt fællesskab og har følgende kvalifikationer:

 

  • Klinisk erfaring med voksne, der har senfølger af seksuelle overgreb eller er præget af traumetilstande.

  • Autorisation og evt. psykoterapeutisk efteruddannelse.

 

  • Formidlingsevne og/eller undervisningserfaring.

  • Erfaring med relationel psykodynamisk psykoterapi samt interesse i mentaliseringsbaseret terapi.

  • Erfaring med og/eller interesse for VISO-specialistopgaver.

  • Samarbejdsevner, selvstændighed og åbenhed.

 

Vi tilbyder mulighed for at blive del af en dynamisk og velfungerende behandlingssektion for en vigtig målgruppe, hvor faglig udvikling prioriteres højt og fælles refleksion og procesforståelse er et vilkår, såvel i vores samarbejde som i de individuelle og i de gruppeterapeutiske forløb. Vi har et godt etableret internt teamsamarbejde med psykologkolleger og frivilligsektion og samarbejder med de øvrige centre på landsplan. Vi får ca. månedligt 1 dags supervision af ekstern MBT-supervisor og har derudover intern supervision.

 

Løn i henhold til overenskomst mellem DP og KL.

 

Send din ansøgning med CV og relevant dokumentation til ledelsessekretær Anita Gustafsson på agu@csm-midtnord.dk

 

Ansøgningsfrist fredag 1. november 2019 kl. 9.00. Samtaler afholdes tirsdag 12. november 2019.

 

Du kan læse meget mere om CSM Midt Nord på https:/csm-danmark.dk/midt-nord. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Anita Gustafsson på 61 20 80 64. Anita kan formidle kontakt til centerleder Anne Helene Døssing eller en af psykologerne.

 

 


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

CSM Midt Nord

Nørreport 26, Baghuset, st.
8000
Aarhus C
Danmark
Tlf: 61 20 80 64
Praktisk information
Oprettet:
03-10-2019
Udløber:
01-11-2019
Kviknummer:
LJA-76148728
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Supervision
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Vordingborg Kommune - PPR
Vordingborg, Sydsjælland inkl. Møn
Frist:
03-11-2019
Grønlands Selvstyre, Center for National Vejledning
Sisimiut
Frist:
05-11-2019