I dag er der 
9
9
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nationale Sorgcenter

Det Nationale Sorgcenter

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 07-09-2020

Psykolog til Børn, Unge & Sorg i København

Ansøgningsfrist: 21. september 2020

 

Vil du arbejde for, at sygdom og sorg ikke ødelægger børn og unges liv? Brænder du for at gøre en forskel på sorgområdet, og er er du en dygtig underviser? Så er jobbet som psykolog i vores afdeling Børn, Unge & Sorg i Det Nationale Sorgcenter noget for dig.

 

Det Nationale Sorgcenter er et behandlings- videns- og kompetencecenter som i et evidensbaseret og praksisnært miljø udvikler og arbejder med sorgterapi og behandling. Vi søger en psykolog 37 timer om ugen til vores behandlingscenter Børn, unge & Sorg i hovedafdelingen i København til ansættelse 1. november 2020. Stillingen er tværgående mellem Børn, Unge & Sorg og Kompetencecenteret i Det Nationale Sorgcenter. Hovedparten af stillingen er i Børn, Unge & Sorg med fokus på terapeutisk arbejde, men ca. en dag om ugen vil være i Kompetencecenteret med fokus på undervisning, oplæg m.m.

 

Vi tilbyder:

Vi er en dynamisk arbejdsplads, som vægter samarbejde højt. Vi har organiseret os med inspiration fra den norske medarbejderskabsmetode, som bygger på det forpligtende samspil i en organisation. Børn, Unge & Sorg har i alt 16 psykologer ansat fordelt med 10 psykologer i afdelingen i København, tre psykologer i Århus, to psykologer i Odense og en psykolog i Helsingør.

 

Der er regelmæssig supervision og vi arbejder med nyeste viden inden for behandling. Aktuelt er alle psykologerne i Børn, Unge & Sorg på et 2-årigt efteruddannelsesforløb i MBT.

 

Vi forventer:

At du er eller er tæt på at være godkendt specialist i klinisk børnepsykologi eller psykoterapi (med børn eller voksne). Det er en fordel, hvis du har behandlingserfaring med børn og teenagere som pårørende og hvis du har en del supervisions- og undervisningserfaring inden for sundheds- og/ eller socialområdet.

 

Det er endvidere en fordel, hvis du er en ildsjæl og en dygtigt underviser. Desuden er det vigtigt, at du har mod på at arbejde i en organisation, hvor faglige og forskningsmæssige argumenter er indlejret i en praktisk, politisk og økonomisk virkelighed.

 

Dine arbejdsopgaver vil overvejende bestå i:

  • Telefonvisitation og visitationssamtaler

  • Ledelse af terapigrupper for børn, teenagere og unge

  • Familiesamtaler

  • Individuel terapi med børn

  • Undervisning, kursus- og supervisionsforløb for fagprofessionelle, som i deres arbejde møder børn og unge med alvorligt syge eller døde forældre/søskende

  • Rekruttering, kvalificering og supervision i forhold til vores frivillige, som har mistet en nærtstående

 

Ansættelsesvilkår

Vi aflønner efter Statens takster. Der er tale om en fuldtidsstilling med aftenarbejde til ca. kl. 19, to dage om ugen. Stillingen ønskes bemandet pr. 1. november.

 

Ansøgningsprocedure

  • Du bedes sende uploade ansøgning og cv via linket nederst på siden. 


Deadline for ansøgning er d. 21. september 2020. Vi forventer at afholde den første ansættelsessamtale d. 25. september. Samtale nummer to forventes at finde sted 28. september 2020.

 

Hvis du ønsker yderligere informationer eller har spørgsmål til dette stillingsopslag, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Karina Madsen på 40 888 782.

 

 

Om Det Nationale Sorgcenter

Børn, Unge & Sorg blev etableret i 2000. Missionen var og er at arbejde for, at sygdom og sorg ikke ødelægger livet for børn og unge. Vi hjælper hvert år mere end 2.000 børn og unge, når alvorlig sygdom eller død rammer nærmeste familie. Vi har behandlingscentre i København, Århus, Odense og Helsingør hvor vi også har tilknyttet frivillige. Børn, Unge & Sorg blev i 2017 udpeget af Sundhedsstyrelsen til at etablere Det Nationale Sorgcenter. Her indsamler, systematiserer og forankrer vi viden om komplicerede sorgreaktioner og arbejder desuden med at styrke og koordinere forskningen i evidensbaserede behandlingsmetoder og med at koble ny viden sammen med praktiske erfaringer.

 

Vi har modtaget en satspuljebevilling til specialiseret behandling til ældre og fra januar 2020 begyndte Det Nationale Sorgcenter at tilbyde et gruppeterapeutisk tilbud til efterladte ældre.

 

Vi modtager midler fra Socialministeriet, Sundhedsstyrelsen, Københavns, Aarhus og Frederiksberg Kommuner, fonde, bidrag fra private og virksomheder.

 

Læs mere på www.sorgcenter.dk


Kontakt

Det Nationale Sorgcenter

Kejsergade 2, 1. og 2. sal
1155
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-09-2020
Udløber:
21-09-2020
Kviknummer:
LJA-81035937
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Forskning og undervisning,
Supervision
Beliggenhed
Lignende job
Grønlands Selvstyre, Center for National Vejledning
Nuuk
Frist:
23-09-2020
Professionshøjskolen UCN
Aalborg, Nordjylland
Frist:
10-10-2020