I dag er der 
24
24
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 04-05-2020

Psykolog til Arbejdsmiljø København, Tidlig Indsats

Vil du være en del af Tidlig Indsats, som er ét af de væsentligste tilbud i Københavns Kommunes sygefraværs- og fastholdelsesindsats?  

Vi har fortsat stor efterspørgsel og søger nu en ny psykolog, som vil indgå i vores team med 14 engagerede og dygtige kolleger.    

Den målgruppe, vi arbejder med, er ledere og medarbejdere i Københavns Kommune, der har væsentlige udfordringer i arbejdslivet i form af fravær, stress/overbelastning, mistrivsel eller andre problemstillinger, der gør det vanskeligt at fungere optimalt på arbejdspladsen.

Du skal have lyst til og kunne arbejde med at skabe udvikling, forandring og afklaring i korterevarende samtaleforløb, hvor du holder fokus på medarbejderens arbejdsliv og samtidig inddrager hele personen.

Vi lægger stor vægt på at få inddraget leder og arbejdsplads i håndtering af medarbejderens udfordringer med trivsel i arbejdet. Du skal derfor også have lyst til og kunne navigere i forhold til forskelligartede og komplekse organisationer, hvor du yder støtte til både medarbejder og leder i håndtering af de konkrete problemstillinger.

Din Profil

Du er autoriseret cand.psych. og brænder for at arbejde med fraværs- og fastholdelsesarbejde. Du har et solidt afsæt i klinisk psykologarbejde samt praktisk erfaring med individuelle samtaler, gerne ud fra en korttidsterapeutisk ramme.

Du har god organisationsforståelse og et indgående kendskab til ledelsesopgaven. Du skal kunne se værdien af at inddrage leder i samtaleforløbene og det er en stor fordel. hvis du allerede har erfaring med dette. Vi ser også gerne, at du har erfaring med at yde kriserådgivning og ledersparring telefonisk.  

Vi bevæger os metodisk primært indenfor det systemisk/narrative, kognitive og eksistentielle område, så den ideelle ansøger har erfaringer indenfor et eller flere af disse områder.   

Sidst, men ikke mindst, lægger vi vægt på viden om følgende områder:

 • arbejdsmiljø, fravær, forebyggelse og fastholdelse

 • sociallovgivning og anden lovgivning på området

 • ledelsessparring/-coaching

 • tværfagligt samarbejde

 

 Mht personlige kvalifikationer, så forventer vi, at du

 • kan arbejde selvstændigt og kan forvalte den tillid og det ansvar, som det fordrer

 • har visioner og en god portion ambitioner på egne og vores vegne

 • er opsøgende, udadvendt og god til at skabe kontakt og tillid

 • er teamplayer og vil være med til at bidrage til teamets trivsel og udvikling

  

Vi tilbyder dig

Du vil blive en del af et velfungerende psykologteam på i alt 15 psykologer. Herudover er der desuden 5 fysioterapeuter ansat i Tidlig Indsats.

Jobbet hos os giver dig adgang til  

 • udfordrende, selvstændige og alsidige opgaver

 • et professionelt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med høje krav til faglighed og kvalitet

 • gode personlige og faglige uddannelses- og udviklingsmuligheder

 • ledelsesmæssig opbakning og støtte i opgaverne

 • en dynamisk og til tider travl arbejdsplads, hvor der samtidig er fokus på balancen mellem familie og arbejdsliv

 

Den ugentlige arbejdstid vil være 37 timer pr. uge. Vi har flextid.

Aflønning og ansættelse sker efter gældende overenskomst.  

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2020.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du rette henvendelse til leder og psykolog Anne Kirk på 3060 3679, chefkonsulent og psykolog Louise Frellsen på 2710 5729 eller psykologisk konsulent Martin Ejlertzen på 2710 5728.  

Søg via nedenstående link senest mandag den 1. juni 2020

Ansættelsessamtaler forventes afviklet i perioden fra 12. juni til 24. juni.

Om Arbejdsmiljø København        

Arbejdsmiljø København er en tværgående konsulent- og rådgivningsenhed i Københavns Kommune. Vi består af 2 afdelinger AMK rådgivning og Tidlig Indsats, samt et sekretariat.

Tidlig Indsats, hvor den aktuelle stilling er opslået, tilbyder individuelle samtaleforløb til medarbejdere med henblik på forebyggelse og håndtering af væsentlige udfordringer i arbejdslivet. Tidlig Indsats har også en fraværs-hotline, som både ledere og medarbejdere kan ringe ind på, og få rådgivning. Desuden tilbydes ledersparring, kurser om fravær mm. Læs mere på www.amk.kk.dk/ti

AMK rådgivning har til opgave at rådgive og levere konsulentydelser til arbejdspladserne i Københavns Kommune indenfor alle områder af arbejdsmiljøarbejdet.

I Arbejdsmiljø København er i alt ansat ca. 65 medarbejdere. Vi er miljø- og arbejdsmiljøcertificerede og er en røgfri arbejdsplads.  Læs mere om os på www.amk.kk.dk


Kontakt

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Enghavevej 82
2450
København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-05-2020
Udløber:
03-06-2020
Kviknummer:
LJA-80214960
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Lignende job
Slagelse Kommune
Slagelse, Vestsjælland
Frist:
14-08-2020
Aalborg Kommune
Aalborg, Nordjylland
Frist:
05-08-2020