I dag er der 
12
12
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Region Sjælland, Slagelse Sygehus

Region Sjælland, Slagelse Sygehus

|
Vestsjælland
|
Indrykket 05-10-2020

Psykolog til 1-årig projektstilling med mulighed for forlængelse, Akutafdelingen, Slagelse Sygehus

Vil du være med til at gøre Akutafdelingen i Slagelse til Danmarks bedste så grib chancen og kom med på holdet

 

Vi søger en visionær og udviklingsorienteret psykolog der, på fuld tid i en 1-årig projektstilling med mulighed for forlængelse, kan bidrage til at sikre et sundt og godt arbejds- og læringsmiljø gennem supervision og coaching i mindre grupper for bl.a. læge-, pleje- samt sekretærgruppe. Derudover løsning af HR-relaterede opgaver ifm. rekruttering.

 

Du finder det udfordrende at gribe ad hoc opgaver og er agil i forhold til opgaveløsninger.

 

I nogle af Danmarks bedste rammer gør vi dagligt en forskel for akutte patienter. Med over 70.000 patienter årligt kan du som medarbejder i Akutafdelingen på Slagelse Sygehus forvente en arbejdsdag, der udfordrer dig, tester din faglighed og kræver det bedste af dine samarbejdsevner. Du kan forvente at blive en del af en afdeling, hvor engagement, humor og sammenhold skaber de gode relationer til både kolleger og patienter.

 

Vi er Region Sjællands største akutafdeling, hvor ca. 300 sygeplejersker og sosuer, læger, sekretærer samt fysioterapeuter dagligt samarbejder om det gode akutte patientforløb, høj faglig kvalitet og med et skarpt fokus på patientsikkerhed. Selvom vi er et etableret team af gode og dygtige ledere og medarbejdere, så sætter vi en ære i hele tiden at forny os. Du kan derfor være med til at præge afdelingen både i det store og i det små.

 

Du vil som psykolog hos os opleve en ledelse, som lytter til dine behov. Du vil opleve en ledelse, som respekterer og forstår, at du har et liv udenfor afdelingens vægge vii har fokus på arbejdsmiljø og trivsel - glade medarbejdere giver glade patienter.

 

En spændende arbejdsplads

At arbejde i en akutafdeling er noget ganske særligt. Vi tager imod meget forskellige patienter. Vores medarbejdere har mange delegerede opgaver og et meget tæt samarbejde med bl.a. lægerne, som er til stede i akutafdelingen hele døgnet. I skadestuen har vi tæt samarbejde med fysioterapeuterne, som selvstændigt afslutter patientforløbene.

 

Vores kerneopgave er den akutte modtagelse, initiering af behandling og visitering af patienten hen til det rigtige sted. Vi modtager et bredt udsnit af Danmarks befolkning i alle aldre.

 

Vi arbejder med implementering af perspektiv 20-23, hvor baggrunden er at nytænke løsningen af sundhedsopgaven og samarbejdet på tværs i Regionen.

 

Afdelingen består af 56 sengepladser fordelt på 2 etager samt skadestue, skadeklinik, traumemodtagelse og senest også sundhedssporet for COVID19 podninger.

 

Da regionens store psykiatrisygehus samt Retspsykiatrisk afdeling ligger tæt på, har vi også en del psykiatriske patienter med akut somatisk sygdom igennem afdelingen. På dette felt har vi et fantastisk samarbejde med, og stor hjælp fra, vores socialsygeplejersker, der netop er udvidet fra 1 til 2.

 

Vi kan tilbyde dig:

 • Et engageret og fleksibelt kollegialt miljø med kompetencer på forskellige niveauer

 • At du indgår i et tværfagligt team bestående af afdelingssygeplejersker, nøglepersoner indenfor kvalitet, udvikling og uddannelse samt specialeansvarlige overlæger og afdelingsledelsen

 • En afdeling i konstant udvikling, hvor uddannelses- og arbejdsmiljøet er højt prioriteret

 

Tæt på klinisk praksis får du ansvar for at:

 • Initiere og facilitere supervision og coaching af akutafdelingens personale, enten gruppevis eller individuelt

 • Sikre og deltage i den gode rekrutteringsproces, herunder afholdelse af on boarding- og exit-samtaler

 • Være den positive forgang for vidensdeling

 • Påvirke udviklingen af den kliniske praksis gennem din faglighed

 • Udvikle personalegruppens kvalifikationer og kompetencer gennem bl.a. tværfaglig deltagelse i afvikling af skills, simulation mv

 • Skabe et anerkendende og udviklende læringsmiljø

 

Kvalifikationer

 • Uddannet cand. psyk. gerne suppleret med efteruddannelse indenfor supervision

 • Du har viden og erfaring med supervision og coaching både individuelt og gruppevis

 • Du har viden og erfaring inden for HR-området

 • Du har kompetencer til at skabe netværk, drive og lede processer

 • Gode kommunikative kompetencer skriftligt såvel som mundtligt

 

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingens indhold er du meget velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Mai Daugaard på mail mvda@regionsjaelland.dk

 

Samtaler afholdes 26.10.20 og 27.10.20

 

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Vi har viljen til at blive bedre hver dag

 

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.

Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.

På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

 

Dit behov vores fælles opgave

 

Fakta:

Arbejdssted:

Slagelse Sygehus

 

Stilling:

Psykolog

 

Quicknr:

010432

 

Jobtype:

Fuld tid

Projektansættelse

 

Opslået:

02.10.20

 

Ansøgningsfrist:

23.10.20

 

Ansættelsesstartdato:

01.12.20

 

Straffeattest:

Ansættelsen er betinget af modtagelse af tilfredsstillende børneattest

 

Hjemmeside:

www.regionsjaelland.dk

Kontakt

Region Sjælland, Slagelse Sygehus

Ingemannsvej 30
4200
Slagelse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-10-2020
Udløber:
23-10-2020
Kviknummer:
LJA-81234938
Jobtype:
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Kræftens Bekæmpelse
København, Storkøbenhavn
Frist:
26-10-2020
Guldborgsund Kommune - Pædagogisk Psykologisk Center
Guldborgsund, Lolland & Falster
Frist:
30-10-2020