I dag er der 
7
7
 ledige job på Psykologjob.dk
Gem annonce
Center for Autisme

Center for Autisme

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 08-04-2019

Psykolog søges til Center for Autisme, Herlev 37 timer

Vi søger en psykolog til vores center, gerne med specialistuddannelse, samt med viden og erfaring indenfor autisme og andre neuroudviklingsforstyrrelser hos børn, unge og voksne. Ligeledes vil erfaring med tilgang og behandling af komorbide tilstande være en fordel. Vores arbejde inden for udredninger og rådgivninger er et kerneområde, som man forventes at kunne indgå i, f.eks. varetages der en del VISO-opgaver omkring komplekse sager i kommunerne. Der ud over ser vi gerne, at vores nye psykolog kan påtage sig undervisningsopgaver. Arbejdet indebærer en høj grad af selvstændighed og ansvar for egne sager, men kræver også, at man kan indgå i tæt samarbejde med kolleger og andre fagfolk. Du vil indgå i centrets kliniske team, der i dag består af 11 personer, fortrinsvis psykologer som sammen dækker et bredt felt af centrets hovedaktiviteter herunder:

 

  • Udredning af autismesymptomer, komorbide tilstande samt neuropsykologiske funktioner

  • Rådgivning og supervision til faggrupper i normal- og specialområdet

  • Behandlingsopgaver fx i forhold til angstproblematikker, OCD m.m.

  • Støttende samtaler, og psykoedukation

  • Rådgivende og støttende samtaler med forældre og andre pårørende

  • Undervisning og kursusaktiviteter

 

Du har gode muligheder for at præge dit eget arbejdsfelt i den retning, som du ønsker og har kvalifikationer til, og egne initiativer er velkomne i forhold til en fortsat udvikling af centrets aktivitetsområder.

 

Vi er et stort hus med 43 ansatte og mange forskellige faggrupper, og et hus med mange brugere i dagligdagen. Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med en let og uformel omgangstone og er i en fortsat spændende udvikling. Vi prioriterer trivsel på jobbet og mange af vores medarbejdere, har mange års anciennitet.

 

Vi trækker på psykiatrisk konsulentbistand samt supervision fra og samarbejde med andre fagfolk.

 

Opstart i august 2019 eller efter nærmere aftale. Løn efter gældende overenskomst. For yderligere oplysninger henvendelse til: Afdelingsleder: srs@centerforautisme.dk eller på telefon: 26 25 28 56. Der vil være ansættelsessamtaler d. 14. og 15. maj 2019. Ansøgningsfrist: 6. maj 2019.

 

Ansøgningen mailes til afdelingsleder Susanne Henri Rasmussen på info@centerforautisme.dk

 

 

Center for Autisme er en organisation med en flerfaglig medarbejderstab med forskellige opgaver og forskelligt fokus, men som overordnet har en fælles faglig ramme. Den fælles faglige platform forpligter medarbejderne i Center for Autisme til at arbejde inden for denne ramme med afsæt i den enkelte brugers både fælles og individuelle behov. Vi samarbejder med sagsbehandlere, lærere, pædagoger, psykologer og psykiatere, som i deres dagligdag arbejder med og omkring vores målgruppe. Vi er godkendt som en fondsvirksomhed med et socialt, velgørende formål.

 

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Center for Autisme

Herlev Hovedgade 199
2730
Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-04-2019
Udløber:
06-05-2019
Kviknummer:
LJA-72346351
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Gem annonce