I dag er der 
13
13
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Center for Autisme

Center for Autisme

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 30-10-2017

Psykolog søges til Center for Autisme, 37 timer

Center for Autisme, Herlev

Da en af vores psykologer er gået på pension, søger vi en psykolog til vores center, gerne specialpsykolog i psykiatri, i børne -og ungdomspsykiatrien eller med specialpsykolog uddannelsen. Erfaring med autisme og andre udviklingsforstyrrelser hos børn, unge og voksne vil vægte højt. Ligeledes vil erfaring med tilgang og behandling af komorbide tilstande være en fordel. Arbejdet indebærer en høj grad af selvstændighed og ansvar for egne sager, men kræver også, at man kan indgå i tæt samarbejde med kolleger og andre fagfolk. Du vil indgå i centrets kliniske team, der i dag består af 11 personer, fortrinsvis psykologer som sammen dækker et bredt felt af centrets hovedaktiviteter herunder:

 

  • Udredning af autismesymptomer, komorbide tilstande samt neuropsykologiske funktioner

  • Rådgivning og supervision til faggrupper i normal- og specialområdet

  • Behandlingsopgaver fx i forhold til angstproblematikker, OCD m.m.

  • Støttende samtaler, og psykoedukation

  • Rådgivende og støttende samtaler med forældre og andre pårørende

  • Undervisning og kursusaktiviteter

 

 

På centeret varetages en del VISO-opgaver omkring komplekse sager i kommunerne. Vores arbejde inden for udredninger er et kerneområde, som man forventes at kunne indgå i, men derudover er egne initiativer velkomne i forhold til en fortsat udvikling af centrets aktivitetsområder. Du har gode muligheder for at præge dit eget arbejdsfelt i den retning, som du ønsker og har kvalifikationer til.

 

Vi trækker på psykiatrisk konsulentbistand samt supervision fra og samarbejde med andre fagfolk.

 

Vi er et stort hus med ca. 50 ansatte og mange forskellige faggrupper, og et hus med mange brugere i dagligdagen. Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med en let og uformel omgangstone og er i en fortsat spændende udvikling.

 

Opstart snarest mulig/ helst senest 1. februar 2018 eller efter nærmere aftale. Løn efter gældende overenskomst. For yderligere oplysninger henvendelse til: Afdelingsleder: srs@centerforautisme.dk eller på telefon: 26 25 28 56.

 

Ansøgningen mailes til afdelingsleder Susanne Henri Rasmussen på info@centerforautisme.dk

Sidste ansøgningsfrist er den 24. november 2017. Vi indkalder til samtaler den 8. og 11. december 2017.

 

Center for Autisme er en organisation med en flerfaglig medarbejderstab med forskellige opgaver og forskelligt fokus, men som overordnet har en fælles faglig ramme. Den fælles faglige platform forpligter medarbejderne i Center for Autisme til at arbejde inden for denne ramme med afsæt i den enkelte brugers både fælles og individuelle behov. Vi samarbejder med sagsbehandlere, lærere, pædagoger, psykologer og psykiatere, som i deres dagligdag arbejder med og omkring vores målgruppe. Vi er godkendt som en fondsvirksomhed med et socialt, velgørende formål.

Kontakt

Center for Autisme

Herlev Hovedgade 199
2730
Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-10-2017
Udløber:
24-11-2017
Kviknummer:
LJA-50618145
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Lignende job
Region Hovedstaden - Psykiatrisk Center Nordsjælland
Hillerød, Nordsjælland
Frist:
08-10-2018
Psykiatrisk Center Nordsjælland
Helsingør, Nordsjælland
Frist:
03-10-2018