I dag er der 
14
14
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Grønlands Selvstyre, Center for National Vejledning

Grønlands Selvstyre, Center for National Vejledning

|
Nuuk
|
Indrykket 23-04-2021

Psykolog Nuuk

Psykolog søges til vores nationale Studenterrådgivning i Grønland,

Nuuk afdeling

Vi søger lige nu en psykolog til fastansættelse. Stillingen ønskes besat 1. juli 2021 eller hurtigst muligt herefter. Studenterrådgivningen består af 5 afdelinger over hele landet, med ca. 12 ansatte. Stillingen er placeret i Nuuk. Du vil indgå i et tværfagligt team bestående af psykologer, psykoterapeuter og socialrådgivere fordelt på de 5 rådgivninger. Alle ansatte refererer til chefpsykologen for den landsdækkende Studenterrådgivning.

Den landsdækkende Studenterrådgivning er et offentligt og gratis tilbud til studerende i Center for National Vejledning.

Arbejdsområder

Vi er i gang med, at udvikle og tilpasse vores tilbud til vores målgruppe. Ud over samtalebehandling, har vi fokus på forebyggelse, og vi arbejder med at udvikle og etablere samarbejde med vores uddannelsesinstitutioner.

Som psykolog i Studenterrådgivningen er din primære opgave at varetage psykoterapeutiske forløb med studerende. Derudover er der mulighed for at tage på tjenesterejser, hvor din opgave er at repræsentere Studenterrådgivningen i forskellige dele af Grønland. Foruden dette er der mulighed for at præge stillingen med opstart af projekter der tjener vores primære målsætning om, at reducere frafald på uddannelserne samt øge trivsel blandt studerende.

Vores målgruppe er unge og voksne i uddannelse og det er derfor en fordel at have kendskab til uddannelses-, samt social- og sundhedssystemet.

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet psykolog, gerne med autorisation eller er i gang med dit autorisationsforløb.

 • Har erfaring med individuel behandling.

 • Har erfaring med undervisning og oplæg.

 • Har lyst og evne til tværfagligt samarbejde.

 • Har lyst til udfordrende opgaver og arbejdsforhold i et nyetableret tilbud.

 • Er god til formidling.

 • Har kendskab til brugen af IT-udstyr.

 • Har evt. kendskab til telefon- og webrådgivning.

 • Det vil være en stor fordel, hvis du behersker grønlandsk, dansk og engelsk

 

Vi tilbyder:

 • Mulighed for at gøre en stor forskel på uddannelsesområdet i Grønland.

 • En stilling der indebærer faglige og personlige udviklingsmuligheder.

 • Gode muligheder for både intern og ekstern supervision samt videreuddannelse.

 • En dynamisk arbejdsplads.

 • Et fantastisk team med dygtige og engagerede kolleger.

 

Ansøgning og frist

Har ovenstående vakt din interesse og ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefpsykolog, Bjørn Noer tlf. +299 34 68 65 mail: bjno@aqqut.gl.

Ansøgningen skal være Center for National Vejledning i hænde senest onsdag d. 14. maj 2021. Ansøgningen sendes til nti@aqqut.gl

Løn- og ansættelsesforhold

Der vil i udgangspunktet ske ansættelse på overenskomstvilkår, hvor ansøger i forvejen måtte være tjenestemand kan der ske ansættelse på tjenestemandsvilkår. Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Tjenestemænd i Staten og ansatte efter en række AC- overenskomster, bl.a. overenskomsten mellem DJØF og Finansministeriet, har ret til tjenestefrihed uden løn i forbindelse med ansættelse under Grønlands Selvstyre. Indenrigsministeriet har ligeledes henstillet til kommuner og regioner, at der vises imødekommenhed over for ansøgninger om tjenestefrihed uden løn ved ansættelse under Grønlands Selvstyre. Bestemmelserne om tjenestefrihed omfatter også ægtefælle/samlever til personer, der ansættes under Grønlands Selvstyre.

Arbejdstiden er i udgangspunktet 40 timer ugentligt.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke Send ansøgning.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.


Kontakt

Grønlands Selvstyre, Center for National Vejledning

Imaneq 24
3900
Grønland
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-04-2021
Udløber:
14-05-2021
Kviknummer:
LJA-82002626
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Lignende job
AS3 Work & care
Aalborg, Nordjylland
Frist:
16-05-2021
Holbæk Kommune
Holbæk, Vestsjælland
Frist:
25-05-2021