I dag er der 
21
21
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre

|
Qaqortoq
|
Indrykket 29-07-2021

Psykolog eller Psykoteraeut til Qaqortoq

Psykolog eller psykoterapeut søges til vores Qaqortoq-afdeling i Grønlands nationale Studenterrådgivning

Vi søger lige nu en psykolog eller psykoterapeut til fastansættelse. Stillingen ønskes besat 1. oktober 2021 eller hurtigst muligt herefter. Studenterrådgivningen består af 5 afdelinger med ca. 12 ansatte fordelt over Ilulissat, Aasiaat, Sisimiut, Nuuk og Qaqortoq. Du vil indgå i et tværfagligt team bestående af psykologer og psykoterapeuter fordelt på de 5 afdelinger. Alle ansatte refererer til chefpsykologen for den landsdækkende Studenterrådgivning.

Den landsdækkende Studenterrådgivning er et offentligt og gratis tilbud til studerende i Center for National Vejledning.

Arbejdsområder

Som psykolog i Studenterrådgivningen er din primære opgave at varetage psykoterapeutiske forløb med studerende i form af individuelle forløb. Foruden dette er der mulighed for at præge stillingen med opstart af projekter, der tjener vores primære målsætning om at reducere frafald på uddannelserne samt øge trivsel blandt studerende.

Vi har kontinuerligt fokus på at udvikle vores organisation, så vi på bedste vis kan imødekomme vores klienter og samarbejdspartnere i form af uddannelsesinstitutioner. Vi opfordrer således til, at man har lyst til at være kreativ og tænke ud af boksen i implementering af tiltag som sikrer vores ovennævnte målsætning. I forlængelse heraf afholdes der jævnligt netværksmøder med vores lokale samarbejdspartnere.

Derudover er der mulighed for at tage på tjenesterejser, hvor din opgave er at repræsentere Studenterrådgivningen til både samarbejdspartnere og studerende. Qaqortoq-afdelingen besøger byerne Narsaq og Nanortalik 2 gange årligt.

Vores målgruppe er unge og voksne i uddannelse, og det er derfor en fordel at have kendskab til uddannelses-, samt social- og sundhedssystemet.

Størstedelen af klienterne kommer til samtale i deres lokale afdeling, men det vil også være nødvendigt at have samtaler via Teams med studerende som ikke er bosat i en by med en lokal afdeling.

Afdelingen i Qaqortoq

Afdelingen i Qaqortoq har et stort sort hus, der er centralt beliggende nær Grønlands første springvand. Huset er dejligt rummeligt og har bl.a. nogle gode kontorer og et stort mødelokale. Til hverdag vil du dele huset med din nærmeste kollega, som er psykolog, såvel som afdelingens tolk.

Qaqortoq er med sine 3.050 indbyggere Sydgrønlands største by, og byder på lidt for enhver smag med flere gode restauranter, et aktivt foreningsliv og sportsaktiviteter. Sydgrønland er særligt kendt for det lidt mildere klima, som giver fjeldene en smuk grøn farve og fantastiske muligheder for vandring i den storslåede natur.

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet psykolog, gerne med autorisation eller er i gang med dit autorisationsforløb.

 • Har en psykoterapeutisk uddannelse som er godkendt af Dansk psykoterapeut forening.

 • Har erfaring med individuel behandling.

 • Har erfaring med undervisning og oplæg.

 • Har lyst og evne til tværfagligt samarbejde.

 • Har lyst til udfordrende opgaver og arbejdsforhold i et nyetableret tilbud.

 • Er god til formidling.

 • Har kendskab til brugen af IT-udstyr.

 • Har evt. kendskab til telefon- og webrådgivning.

 • Det vil være en stor fordel, hvis du behersker grønlandsk, dansk og engelsk

 

Vi tilbyder:

 • Mulighed for at gøre en stor forskel på uddannelsesområdet i Grønland.

 • En stilling der indebærer faglige og personlige udviklingsmuligheder.

 • Gode muligheder for både intern og ekstern supervision samt videreuddannelse.

 • En dynamisk arbejdsplads.

 • Et fantastisk team med dygtige og engagerede kolleger.

 

Løn- og ansættelsesforhold

Der vil i udgangspunktet ske ansættelse på overenskomstvilkår, hvor ansøger i forvejen måtte være tjenestemand kan der ske ansættelse på tjenestemandsvilkår. Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Tjenestemænd i Staten og ansatte efter en række AC- overenskomster, bl.a. overenskomsten mellem DJØF og Finansministeriet, har ret til tjenestefrihed uden løn i forbindelse med ansættelse under Grønlands Selvstyre. Indenrigsministeriet har ligeledes henstillet til kommuner og regioner, at der vises imødekommenhed over for ansøgninger om tjenestefrihed uden løn ved ansættelse under Grønlands Selvstyre. Bestemmelserne om tjenestefrihed omfatter også ægtefælle/samlever til personer, der ansættes under Grønlands Selvstyre.

Arbejdstiden er i udgangspunktet 40 timer ugentligt.

Bolig

Der kan anvises personalebolig efter gældende regler.

Har ovenstående vakt din interesse og ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefpsykolog, Bjørn Noer tlf. +299 34 68 65 mail: bjno@aqqut.gl.

Ansøgningen skal være Center for National Vejledning i hænde senest onsdag d. 20. august 2021.

Ansøgningen sendes til nti@aqqut.gl


Kontakt

Grønlands Selvstyre

Praktisk information
Oprettet:
29-07-2021
Udløber:
20-08-2021
Kviknummer:
LJA-82452706
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed